FIRSTPOST

Hier is BitPull… recht in je smoel

Welkom op BitPull.nl. Logisch dat je ons gevonden hebt. Wij pretenderen niet vernieuwend te zijn. Wij hoeven niet als haantje de voorste te damschreeuwen over elke scheet die er wordt gelaten in de wereld. Daar zijn andere sites al slecht genoeg in. Op zuur rechts pissen wij lauwe bedorven melk en linkse hippies krijgen een enkeltje Doodstock maar het grootste broertje dood hebben we wel aan mensen zonder mening. Daarom is BitPull eigenlijk voor niemand en dus voor iedereen.

Heb je de arrogantie, lef of daadwerkelijke kunde dat je denkt ons team te kunnen versterken staat het je altijd vrij iets in te sturen. Zorg er alleen wel voor dat je je puddingruggengraat hebt verstevigd met betonstaal want je zal het nodig hebben. Opdat wij je gewaarschuwd hebben.

Wij zijn BitPull en flikkeren alles waar wij zin in hebben recht in je burgerlijke smoel.
Klagen doe je elders maar.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden