geldwolf

#JeSuisCharlie The movie

De lijken zijn nog niet koud de grond in, uit de oven geveegd en in een urn gestopt, of er is alweer een film aangekondigd over de aanslagen op Charlie Hebdo. ‘Het ijzer moet gesmeed worden als het heet is’, moet Michael Simon de Normier gedacht hebben. De Duitse filmmaker is namelijk druk bezig om een filmscript te maken over de aanslagen rond Charlie Hebdo.

Hollywood

De Normier is zelfs al zo ver met zijn plannen dat hij Hollywood sterren Halle Berry en Ben Kingsley al benaderd heeft. De Bondgirl zou de rol van Hayat Boumedienne moeten vertolken. Boumedienne was de partner van terrorist Amedy Coulibaly die mensen gijzelde in een joodse supermarkt, en zich later in een kogelregen gooide. Voor Ben Kingsley is de rol van Bernard Maris weggelegd, hij was één van de journalisten die bij de Charlie Hebdo-aanslag werden gedood.

Geldwolf

Hoe De Normier invulling aan het personage van Berry gaat geven is ons een raadsel, er is namelijk vrij weinig bekend of met zekerheid vastgesteld over de verblijfplaats en rol van de partner van Coulibaly. Zonder de benodigde en correcte informatie wordt deze film gewoon een sprookje. Een film waarin het verhaal en vooral de centen belangrijker zijn dan de waarheid.

Wanneer dit het geval zou zijn ben je gewoon een ordinaire geldwolf in onze ogen en verdien je een stel boze hakhbars op je stoep, die even jou en heel je studio Charlie Hebdo’en. Maken we daar ook een kickass film over en roepen we de hashtag #J’étaisDebiel in het leven (voor die apostrophe moeten we alleen nog een oplossing verzinnen).

1 reactie

 1. s a well used saying but still extremely important with your journey for that ideal commercial real estate.
  If you have a residence you are eyeing, ensure that
  you build an inspection. But, in poor neighborhoods, the condo
  building might be cheaper, your income defintely won’t be as stable
  consequently for example with the tenants not being as reliable like better
  places, and you might also face extra problems.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden