boef

Manhunt: Nieuwe zanger Krezip berooft 95-jarige

Okee okee, de titel is flauw en deze oplichter verdient minstens kudos voor een geslaagde poging zo veel mogelijk op de zangeres van Krezip te lijken; het verhaal áchter de pruik is minder lollig. De man in kwestie heeft namelijk tijdens deze fotoshoot maar liefst €7000 weten te trekken van de rekening van een 95-jarig oplichtingsslachtoffer.

Dan ben je dus bijna 100 jaar oud en heb je de Grote Depressie, de opkomst van Hitler, de Tweede Wereldoorlog, de komst van de televisie, de fucking harige hippie-oksels, de Koude Oorlog en Rutte II overleefd, ben je alsnog de Sjaak in de nadagen van je leven. Of de beste man nog in leven is, is ons niet duidelijk op dit moment. Maar liefst 8 maanden na het voorval geeft de politie de beelden vrij. Acht…maanden… Doortastend weer hoor, Justitie, gaan we ons veiliger door voelen ook.

De ouderwetse babbeltruc. Er kan niet genoeg voor gewaarschuwd worden. Maar de gehaaidheid waarmee lowlifes als deze oplichter te werk gaan, daar kun je als 95-jarige niet tegenop. Daarom, omgeving Rotterdam, opgelet: ben jij of ken jij het sujet onder deze pruik?
Bel 0800-6070 of Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden