kimjongun

Amerika moet dood (alweer)

Het was alweer te lang stil rond Noord-Korea, daarom vonden Kim Jung-Un en zijn boevenbende het wel weer tijd voor wat bedreigingen. En ja, wie anders dan het grote boze Amerika kun je dan het beste bedreigen? Zo moet ook de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken Ri Su Yung gedacht hebben. Tijdens een internationale conferentie in Genève over ontwapening, dreigde hij met preventieve nucleaire aanvallen als Zuid-Korea en Amerika niet heel snel stoppen met militaire oefeningen. Volgens de Noord-Koreaanse minister van Buitenlandse Zaken is het Koreaans schiereiland een nucleair kruitvat.

RESPECT MY AUTHORITY

Maar in hoeverre moeten we de dreigementen van Jung-Un en consorten nog serieus nemen? Als we alle dreigementen hadden moeten geloven was bijvoorbeeld Amerika al honderdmiljoen keer kapot genuked. We noemen bijvoorbeeld ‘The Interview’, een film waar Pyongyang al een half jaar voor de release over liep te droeftoeteren. Er zouden zware en strenge maatregelen tegen Amerika getroffen worden als de film uit zou komen. Heeft u iets gemerkt? Wij niet namelijk. Ook de zuiderburen van Kim zouden niet eens meer op de kaart moeten staan als al het grootspraak van Jung-un waar was gemaakt.

Niemand in de States of Zuid-Korea zal minder slapen door deze loze dreigementen. Als een soort Cartman doet Kimmie er alles aan om maar gezag te krijgen. Zonder al teveel resultaat tot op heden. Alleen in zijn eigen speeltuin is Jung-un de baas, daarbuiten het sukkeltje waar wereldwijd iedereen om moet lachen. Het is zelfs een beetje aandoenlijk. Kim, jij übermensch, zoon van God, Licht aller Lichten, Zon van het socialisme en Geliefde Leider, bewijs ons het tegendeel! Nuke Amerika nou eens echt naar de kloten dan, of Groningen, doen we ook niet moeilijk om. Zijn we gelijk van dat gezeik over gas af.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden