Alien Tampon – de film die er móét komen!

Soms duiken er van die crowdfunding projecten op waarvan je bij de eerste oogopslag 1000% zeker weet dat dit HET project is waar je in zou willen stappen (als je niet zo’n fucking blutte werkloze lowlife zou zijn). Alien Tampon steekt met kutkop en schouders boven al die andere projecten uit.  Weet je nog, die waanzinnige film Whiplash? Dat was ook in eerste instantie slechts een korte film.

At the moment, Alientampon is “only” a short film – a trailer. We want to make the entire movie and plan to finance the project via crowdfunding in order to realize it in Germany.” Wie zijn wij om niet een extra shoutoutje te doen naar deze intitatiefnemers? Houd dit project in de gaten, die film gaat er komen! Volgen doe je via Facebook. Jouw naam op de aftiteling van een Duitse scifi horror! Hoe gers zou dat zijn?

1 reactie

  1. I do not know if it’s just me or if everybody else experiencing issues with your
    site. It appears as though some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please comment and let me know if this
    is happening to them too? This might be
    a problem with my web browser because I’ve had this happen before.
    Thanks

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden