Zombie-Apocalypse-Cookbook-1180

The Art Of Eating through the Zombie Apocalypse

We weten allemaal dat er een keer een dag komt dat we grote problemen gaan krijgen op deze aardkloot. Het is niet echt aannemelijk dat dit gaat gebeuren door een invasie van zombies, maar wie weet! Tijdens een zombie apocalypse moet je ook eten, en The Art Of Eating through the Zombie Apocalypse laat jou precies zien hoe je dat nu precies gaat regelen tijdens die barre tijden!

Lauren Wilson laat ons in dit boek precies zien wat wij allemaal moeten weten van voedsel in een post-apocalyptische zombie wereld. Er komt natuurlijk een moment dat de supermarkten en andere winkels helemaal leeggeplunderd zijn en dat je afhankelijk gaat zijn van de natuur voor je dagelijkse portie vitamines.

Dit boek is niet echt een kookboek, maar meer een boek dat alle voedsel gerelateerde issues opsomt die je tegen kan komen wanneer er inderdaad een zombie apocalypse om de hoek komt kijken. Of je je nu schuil houdt in je eigen huis, of rondloopt om zoveel mogelijk zombies een staaf door hun kop te steken.

Apocalyptic-Entomophagy

Wormpje iemand?

Het boek is divers. Zo kan je er hoofdstukken in vinden die aandacht besteden aan verzamelen, vallen zetten, gore dingen eten, slachten, modder ovens maken, vuur maken en eigenlijk alle andere voedsel gerelateerde zaken die je tegen kan komen als de zombies de aarde gaan bewandelen. Uiteraard zijn er ook recepten die je laten zien hoe je het beste maakt van de leftovers die je weet te scoren.

The Art Of Eating through the Zombie Apocalypse is een musthave voor al die mensen die langer willen leven en niet als voer willen dienen voor de ondoden.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden