TWD

Stadje uit The Walking Dead nu te koop op eBay

Hee pssst, zou je interesse hebben in een leuke investering? Weet je nog, die zieke aflevering uit The Walking Dead, waarbij de walkers zichzelf zó de staken inliepen in dat geboobytrap’te stadje?? Dat stadscentrum staat nu te koop op eBay. Voormalig burgemeester Jim Sells (what’s in a name?) heeft het nodige vastgoed opgekocht, toen vier jaar geleden de voornaamste bron van werkgelegenheid, de katoenfabriek, sloot en het stadje Grantville, Georigia, leegliep.

Dit heeft hij nu te koop gezet op eBay (mirror: helaas wordt er niet verscheept naar Nederland) en voor de lachertjesprijs van slechts $680.000 kun je de eigenaar worden van een restaurant, bar, pizzeria en wat historische gebouwen die maandelijks ook nog eens zorgen voor huurinkomsten. Bovendien worden er in de nabije toekomst drie films opgenomen, waaronder een vervolg op de horrorfilm The Ring, wat ook voor extra inkomsten gaat zorgen.

Een buitenkansje voor de slimme investeerder! Zie hier de highlights uit TWD:

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden