600x395xsharknado_jpg_pagespeed_ic_lmKAgivUwU

Diamanten op het witte doek

Wij van Bitpull houden op zijn tijd wel van een goede film. En aangezien wij de slechtsten niet zijn willen wij graag een paar diamantjes met jullie delen.

Dit lijstje hebben wij zorgvuldig samengesteld. Het was een lastige opgave, want er zijn namelijk zeer veel films die zo ongelooflijk slecht zijn dat ze gewoon hilarisch worden. Zo ook de volgende vijf films. Films? Nee, eigenlijk mogen ze zo niet genoemd worden. Het zijn stuk voor stuk wonders gemaakt in de outskirts van Hollywood. Prachtig, maar tegelijk doen ze ook pijn aan de ogen. Enjoy!

Sharknado

De titel zegt het al. Haaien in een tornado. Zeer geloofwaardig uiteraard.

Los Angeles word geteisterd door een grote tornado die tegelijkertijd wat big ass haaien de zee uitrukt en zodoende niet alleen killer is vanwege de extreme windvlagen, maar ook door de vlijmscherpe tanden die meeliften. En dan te bedenken dat er nog een paar vervolgen op zijn gemaakt ook…

Megashark vs. Crocosaurus

Een Megalodon die de strijd aangaat met een crocosaurus. Dit is dus zo’n episch scenario dat je wel moet zien. De 2 reuzebeesten vinden elkaar niet zo lief en maken tijdens hun fittie wat mensen dood en wat steden kapot. Wat wil je nou nog meer?!

Piranhaconda

Wetenschappers hebben een paar eieren gestolen van de welbekende Piranhaconda. Dit hadden ze natuurlijk niet moeten doen, want die beesten zijn pissed off!! Dit is uiteraard vragen om moeilijkheid. Bloed en ingewanden verzekerd!

Arachnoquake

In New Orleans hebben ze een aardbeving gehad. Als men dacht dat dat alles was, dan hadden ze het fout! Ergens diep in de aarde zaten reusachtige spinnen verborgen, en die komen een kijkje nemen!

Komodo vs. Cobra

Dit is toch wel de parel van de lijst. Veel slechter ga je het niet krijgen.

Een paar wetenschappers zijn niet echt slim bezig en creëren reusachtige monsters die dreigen om de hele wereld te vernietigen! De toekomst van de mensheid staat op het spel!

Het mooie van dit soort films is dat er altijd wel lekkere chicks in te vinden zijn die niets aan het toeval overlaten. Gillen en tieten. Daar doen wij het wel voor. Kijk ook voor de grap eens naar de acteurs en actrices in de films. Vroeger hadden die namelijk echt wel iets beters te doen. Denk bijvoorbeeld aan Michael Madsen, Michael Pare, Rachel Hunter en Tara Reid.

Bedank ons later maar voor het verneuken van enkele uren in jullie leven.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden