emancipatie1

Emancipatie is bullshit

“Emancipatie”; het is waarschijnlijk door de vrouw zelf uitgevonden. Er zitten gewoon geen pluspunten aan voor ons mannen. Gelijke rechten onze reet! Hoeveel vrouwelijke kraanmachinisten of bouwvakkers kent u bijvoorbeeld? De kans dat u een vrouw kent die in deze branches werkt is nihil. En zóú een vrouw deze beroepen uitoefenen, dan is het gelijk een stoer wijf. Maar als we de rollen nou eens omdraaien en we een man voor een kleuterklas zetten? Dan is het waarschijnlijk een viespeuk die aan de kinderen zit. En vrijwel elke man die als kapper werkt is homoseksueel tot het tegendeel bewezen is. Nee, aan die zogenaamde emancipatie zit voor de man geen enkel voordeel.

GELD

Ook een veelbesproken onderwerp betreffende emancipatie is de salarisverhouding tussen man en vrouw. Natuurlijk is het logisch dat een man meer salaris krijgt dan een vrouw, zij werken ook harder, klagen minder en zijn tot zwaardere fysieke arbeid in staat. Maar goed, er moest en zou gelijkheid in salaris tussen man en vrouw komen… Op het moment dat wij mannen dan roepen: ‘Maar dan gaan die wijven ook maar zwaar fysiek werk doen’, zijn we seksistisch en vrouwonvriendelijke zwijnen. En probeer dán voor de grap als man eens net zoveel zwangerschapsverlof te krijgen als een vrouw. We dagen je uit.

ZEVENTIG JAAR

Gelukkig en geheel terecht gaan de meeste mannen van deze tijd niet veel merken van dat gezeur van die vrouwen over gelijke rechten. Hoe hard blaadjes als een Opzij en Lover ook droeftoeteren. Volgens de Internationale Arbeidsorganisatie van de Verenigde Naties hebben we namelijk pas een totale gelijkheid van salaris over zeventig jaar. Tenminste, als de ontwikkelingen zo traag blijven gaan als dat ze momenteel gaan. Momenteel verdienen wereldwijd vrouwen gemiddeld 77% van het loon dat mannen voor hetzelfde werk krijgen. De emancipatie op de werkvloer begon een goeie twintig jaar geleden, als we kijken hoever we zijn gekomen in die afgelopen twee decennia, zitten wij mannen de komende jaren inderdaad wel goed. De dames zullen het wel oneens zijn met ons, boeit ons niets. Happy Internationale Vrouwendag, muts. Now, make us a sandwich!

7 reacties

 1. jullie hebben helemaal gelijk! fuk alle wijfuuuuuuuh. Het is gewoon spugen in de pussy en wegwezen!

  • Jeroen Lombaers

   Inderdaad maaaaaaannn. Ik ben ook echt een stoer jongetje en alle vrouwen zijn super enorm stom.

   Peace out van de real pussy destoyer jongetje.

 2. Hoi, ik ben Freek-Willem.
  Ik ben een man van zo rond de 40 jaar oud. Maar ik zou niet in de details gaan voor de ladys weetje wel 😉
  Ik vind ook zeker wel dat emancipatie een leugen is in deze maatschappij en een teeeeeering grote schande voor onze frappante samenleving. Elke keer wanneer ik over dit bizarre onderwerp hoor word ik gewoon van mijn aprepo af geduwd kerelsssss! Nu ga ik even bitches aardig hard neuken op het toilet.

  Speek je laterssssss boysssss. p.s. botergeile site jo. mhmhmhmmmm……..

 3. Geen geweten, k’was m’n handen in grey guice.

 4. Iedereen heeft wel eens gehoord van een beer……….

 5. De guitar dude/ rijm vriend

  Gitaren, hebben snaren,
  gemaakt van haren EN die zijn wel aardig duur,
  dus moet je er voor sparen, en als ze kapot gaan maak je woeste gebaren,
  Dus zal ik je de moeite besparen.

  En vrouwen

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden