forrest fenn

Schatzoekers opgelet!

Toen Forrest Fenn in 1988 kreeg te horen dat hij terminale kanker had, wilde hij nog even iets tofs doen. Hij maakte een bronzen kist met daarin goudstaven, edelstenen, munten en sieraden. Deze kist ging hij, samen met zijn eigen lichaam, verstoppen in de Rocky Mountains en de gelukkige vinder zou zo ongeveer 3 miljoen dollar rijker worden. De vinder zou dan wel eerst de schat uit de handen van een of ander half vergaan oud lijk moeten trekken. Alleen de wens van Fenn kwam niet uit. De kanker verdween.

Nu Fenn zijn ziekte heeft overwonnen en zijn schat nog steeds niet gevonden is, geeft Fenn steeds vaker wat tips over de locatie van de schat. Deze tips zijn nu niet bepaald gedetailleerd te noemen en kunnen slaan op vele en grote gebieden in de Rocky Mountains. Dit is gelijk ook de kritiek die veel schatzoekers hebben. Ze willen dat hij iets meer info prijs geeft. Maar dan zou het niet meer leuk zijn he? Ga eens een gewone baan zoeken!

Hij gaf een aantal tips prijs. Dus wil je eens in de Rocky Mountains op zoek gaan naar deze schat?

♤ Maart 2013 – De schat ligt in de Rocky Mountains ten noorden van Santa Fe. Op 1500 meter hoogte.
♤ Maart 2013 – De schat ligt niet in de buurt van oude buitenhuisjes.
♤ Mei 2013 – De schat ligt niet op een oude begraafplaats.
♤ September 2013 – In zijn boek Too Far to Walk zit een kaart die de omgeving weergeeft waar de schat zich bevindt.
♤ Januari 2015 – Hij geeft aan dat hij zeker weet dat de kist nat is.

Fenn houd dus wel van een spelletje. In zijn memoires The Thrill of the Chase staat een gedicht dat zou leiden tot de vindplaats van de schat. Ook geeft hij in verschillende interviews tips.

fennmap

Ondanks dat er al verschillende schatzoekers zijn geweest die de schat hebben opgeëist, geeft Fenn aan dat deze nog steeds niet is gevonden. Dus u heeft nog kans! Dit is de korste weg naar het miljonair zijn!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden