baby

Deze baby’s zijn oud geboren

Baby’s zijn over het algemeen gewoon fucking lelijk, de een wat lelijker dan de ander misschien maar kom op! Als je een meloen door een gat ter grootte van een pingpongbal wil duwen is het niet zo raar dat je hoofd er misvormd uitziet. Maar na een paar dagentrekt dat meestal weer bij en is dat fontanelletje weer een beetje gepositioneerd. Dan krijgen baby’s die look waar andere vrouwen kloppende eierstokken van krijgen. Maar niet alle baby’s drogen lekker op! Deze kerels zijn oude zielen in een babylichaam:

Deze meneer verneemt net dat zijn aandelen Pampers een duikvlucht hebben genomen…

De aandeelhoudersvergadering zorgde voor beteuterde gezichten in ieder geval…

Jacob (l) houdt de wacht terwijl Dikke Gerrit (r) de zuster in d’r reet knijpt…

Abraham hoort dat hij nog 5 jaar langer door mag werken tot z’n pensioen…

WTF?

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden