applewatch

De Apple Watch komt er aan!

Niet om het even hoor, maar nu Apple de releasedatum bekend heeft gemaakt van de Apple Watch worden we toch wel lichtelijk enthousiast. Zelfs als niet-horlogedrager begint de gierigheid de overhand te krijgen: W.I.L.L.E.N.  W.E.  H.E.B.B.E.N.!!!!

In eerste instantie werden we niet warm of koud van het nieuws dat de toonaangevendste gadget-ontwikkelaar met een smart watch zou komen. So what? Je kunt op je pols zien dat je een mailtje hebt. Dus? Daar hebben we dus al een iPhone voor. Maar nu we het zo zien op de Apple site begint het te jeuken.

Want wat is het een mooi ding! Die lijnen, die kleuren ook. Zelfs in 18-karaats goud verkrijgbaar. Apple in haar puurste vorm. En als we dan even verder kijken naar wat dat ding allemaal zou moeten kunnen, kunnen we niet anders dan flabbergasted zijn. Niet alleen is het een volledig communicatiemiddel, het is tevens een muziekdrager (met bluetooth headsetmogelijkheden), fitness-device, agenda, navigatiesysteem, camera, opslag en zelfs betaalmiddel (Apple Pay).

Officieel verschijnt de Apple Watch op 24 april maar het is nog niet bekend wanneer het in Nederland verschijnt. Wij zouden uiteraard graag willen testen of het ding echt zo geweldig is als het er uit ziet; retailers mogen contact opnemen met ons. 😉

Zijn we siked? Hellyeah dat zijn we! En jij?

1 reactie

  1. Oef dat is inderdaad een mooi ding. Even mijn man lief aankijken 😉

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden