Bier waterval op je bakkes

Wauw! Janken dit, probeer je met je beste bedoelingen een pallet bier af te stapelen met je heftruck. Gaat er net iets mis met dat ene kratje. De gevolgen zijn niet te overzien. Ben je mooi klaar mee, een waterval van bier over je blije bakkes. En van je collega’s moet je het hebben, in plaats van je te helpen staan ze op hun dooie gemak te filmen en je keihard in je smoel uit te lachen. De tyfus voor je, ons een beetje uit te lachen, van ellende of om bij te komen hadden wij gewoon een biertje genomen. Waarom? Omdat bier lekker is!! Boven dat is bier ook nog eens gezond. De vier heeft al in de klok gezeten ergens, dus wij trekken er eentje los. Ook omdat onze eigen Overvecht jarig is vandaag, feliciteren? Dat kan hier!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden