Linkstuig valt PVV-flyeraars aan op straat

Vers van de pers. Midden op straat, klaarlichte dag: twee mensen delen flyers uit op straat in Eindhoven, voor de politieke partij PVV. Het is immers verkiezingstijd. Maar dat mág helemaal niet van fascistisch Links natuurlijk! Want democratie is alleen bedoeld voor linksstemmers. en zo worden flyeraars van de PVV op straat geschopt en beledigd door volwassen meneren. Democratie? Dat moeten we niet willen in Nederland natuurlijk. Dood moeten ze, die racisten van de PVV. Nederland anno 19402015. Maar dit soort tuig hoor of zie je niet wanneer een vrouw in Den Haag door een paar shariavlasbaardjes in elkaar wordt geslagen OMDAT ZE EEN SIGARETJE ROOKT OP STRAAT. We laten dit gebeuren waar we bij staan en alles waar we voor staan glipt zo door onze vingers.

Linksterreur

Al weken wordt in Friesland een PVV-lid geterroriseerd door het lokale linkstuig, dat zich lafhartig als een dief in de nacht uit de voeten maakt en dan snel Fries Verzet op een muur kalkt (en dan nog op de verkeerde muur ook). Geen politicus die zich er druk om maakt natuurlijk. Want er valt geen zieltjes te winnen. Waar bij de eerste de beste anti-jihadsticker op de brievenbus van een D66-haatbaard de politie bij de aangever thuis langskomt, moeten PVVers zich maar zien te redden want zij lokken het toch wel een beetje uit he, met dat openlijk democratie steunen… Bovendien worden deze slachtoffers niet beschermd door sjeiks uit Saoedie Arabië, net zo min als de bewoners rond de moskee in Delft, bij wie de ruiten ook te pas en te onpas worden ingekeild. Dát noem je dan weer niet terrorisme maar incidentjes van opgeschoten jongeren. Nederland is kapot en haar inwoners zijn geestelijk gestoord. Afbreken tot de laatste steen en opnieuw opbouwen. De enige remedie.

4 reacties

 1. Belachelijke acties. Wij leven in een democratie dit betekent dat iedere burger van dit land invloed kan uitoefenen op de keuze van de Tweede Kamer ongeacht zijn of haar moreel. Als een specifieke doelgroep zonder een grondige reden de boel gaat terroriseren waar is dan de democratie. Dan kunnen we beter in een land zoals Marokko of Rusland gaan wonen. Geloof me maar in Nederland wonen is paradijs.

 2. Als ik de titel “Linkstuig valt PVV-flyeraars aan op straat” lees, dan doet de schrijver totaal niet onder voor de domme jongens. Ongenuanceerd de beuk erin en een grote groep over 1 kam scheren. Wie haat zaait, zal haat oogsten.

  Ik keur het allemaal af.

  • De schrijver dezes schreef dit uit woede. Als het een D66-gnoom was geweest die door skinheads in elkaar was geslagen zou ik hetzelfde geschreven hebben.
   Alleen is dat dus niet het geval. Wie haat zait zal haat oogsten? Dat geldt dan wel beide kanten op. Vergeet niet dat er een moment komt dat mensen het zat zijn om geterroriserd te worden. Dat er niet meer straffeloos geïntimideerd zal kunnen worden. Dat vrouwen niet zomaar meer voor kankerhoer kunnen worden uitgemaakt zonder dat daar sancties tegenover staan.
   Wie haat zaait zal haat oogsten en de haat wordt alleen maar aangewakkerd door wegkijkers en theedrinkers als jij, die overal maar de racismestiicker op denken te kunnen plakken maar ondertussen stekeblind zijn voor omgekeerd racisme: de autochtone bevolking die te lijden heeft onder terreur van relatieve nieuwkomers.
   Er gaat een tijd komen dat mensen tegenover elkaar komen te staan.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden