Hap

Mannenvoer: Taco Lasagne!

De SuperAwesomeMegaUltra slavink van laatst was al pure foodporn! Helaas kunnen we niet elke dag hetzelfde eten dus zijn we opzoek gegaan naar iets nieuws wat lekker, vet en absoluut niet goed voor onze gezondheid is. Het resultaat mag er zijn hoor! We hebben gewoon twee gerechten tot een samengevoegd. Vrij eenvoudig te maken en nog makkelijker op te eten. Beetje gozer vreet in zijn eentje een schaal Taco Lasagne leeg. Om dit baksel te maken heb je het volgende nodig:

  • Een zak Doritos, smaak naar keuze. Wij hebben voor naturel gekozen omdat we zelf alles op smaak brengen.
  • Een pot rode pastasaus. Aangezien wij wel van pittig eten houden hebben we gekozen om de Explosion Taco Seasoning Mix van TexMex te gebruiken.
  • 500 gram gehakt.
  • Vier teenjes fijngesneden knoflook. Mocht je de eerst komende dagen nog met mensen moeten zoenen, op sollicitatiegesprek of sowieso dicht in de buurt van mensen moeten komen raden wij twee teentjes aan.
  • Een fijn gesneden ui.
  • Tabasco.
  • 150 gram geraspte kaas, bij voorkeur belegen.

Als eerste verwarm je de oven voor op 220 graden, daarna snij je de knoflook en ui fijn zodat dit later aan het gehakt toegevoegd kan worden. Dan gooi je het gehakt in de pan om het te rullen. De knoflook en ui kan er gelijk bij in, zo trekt de smaak in het vlees.

Rullen

Als het gehakt gaar is gooi de pastasaus of seasoning in de pan. Ook een flinke scheut tabasco kan in het baksel voor de extra smaak. Hou hierbij rekening met de hoeveelheid, niet overdrijven! Dit resulteert de komende dagen alleen maar in sanitaire ongemakken kunnen we vertellen uit eigen ervaring.  Laat het baksel even sudderen, ondertussen pak je de ovenschaal en vet je die goed in. Nu kun je beginnen met het opbouwen van je schotel. Leg een laagje Doritos op de bodem van de schaal en giet daar een beetje van het vlees en saus overheen.

opbouw1

Ga op deze manier door totdat alles op is. Dan mag als finishing touch de geraspte kaas eroverheen gestrooid worden.

Voor het ingaan van oven

Zet het geheel in de voorverwarmde oven voor 10 à 15 minuten, daarna even af laten koelen, ook uit eigen ervaring kunnen we vertellen dat je Taco Lasagne gloeiend en dan ook echt gloeiend heet is als hij uit de oven komt.Schotel klaar

Een echte vent eet deze schotel in zijn eentje op, moet je delen kun je altijd twee schalen maken. Is meer dan voldoende voor een gemiddeld gezin van vier. Ook zou er een salade naast de maaltijd geserveerd kunnen worden, hebben wij niet gedaan omdat salade voor konijnen is.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden