Drone-Survival-Guide-1

Drone Survival Guide

De Drone Survival Guide, gemaakt door Ruben Pater, is een soort van moderne vogel gids. Zoals vele mensen op het moment gezellig aan het vogelspotten zijn, moeten wij ons ook eens verdiepen in de verschillende types drones.

De FAA (Federal Aviation Administration) voorspelde in 2012 dat er rond 2030 zo’n 30.000 drones in de lucht zijn. En dit alleen al in het Amerikaanse luchtruim. Deze oorlogsmonsters zullen in de toekomst dus een veel voorkomend fenomeen zijn.

Aangezien er nogal veel verschillende soorten drones zijn dacht Pater dat het wel handig was om deze dingen in de toekomst te kunnen herkennen. Tegelijkertijd heeft hij wat tips toegevoegd die je kan gebruiken mocht je een drone tegenkomen. De gids is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Italiaans, Arabisch, Indonesisch en Engels.

Poets je verrekijker maar alvast op en ga er eens lekker voor zitten.

 

Drone-Survival-Guide-2

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden