Stirling Gravitas, een échte kerel, keeps control

Een gezwollen prostaat, een ontsteking, medicatie, diabetes, of gewoon fucking stress… Het zijn de hoofdoorzaken van ongewenst urineverlies. Het zal je gebeuren. Ben je net met je bolide lekker een serie donuts aan het asfaltburnen, testosteron dat uit je oren spuit, kippenvel op je rug van de adrenaline en alle ogen op jou gericht…moet je weer naar de WC. Kan toch niet?
Of op het moment dat je uit je helicopter springt om die gijzelaar te bevrijden van een wisse onthoofdingsdood, dan vraag je toch ook niet aan zo’n terrorkaftan of je even van hun toilet gebruik mag maken? Nou dan! Waarom zou je het jezelf moeilijk maken en je laten beperken in je bewegingsvrijheid?

Ook voor de échte kerel is het niets om je voor te schamen als je die paar druppels kan laten lopen op momenten dat het even niet uitkomt. Je denkt toch niet dat Stirling Gravitas in deze video zich ook maar iets aantrekt van futiliteitjes als een beetje urineverlies? Daarom. Keep control. Wees een Stirling! Tena for men – rijmt op: nou èn?

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden