survival

Nieuw in Nederland! Extreme Survival

Denk jij dat je het in je hebt om te overleven zonder ook maar enige vorm van luxe? Denk jij dat je de kennis hebt om je diner uit de natuur te halen? Denk jij dat je uit de klauwen kan blijven van mensen die jou achtervolgen? Ja, tof voor je.

In Gelderland is nu de mogelijkheid om mee te doen aan de enige echte survivalgame van ons land. In Gelderland ja, waar er nog echte ongerepte natuur is, en waar de bijbel nog dagelijks gelezen word na het eten.

Bosjesrenners-1024x611

Skills

De survivalgame van extremesurvival.nl doet een groot beroep op jouw kennis en skills die je nodig hebt om de barre tocht te overleven. De bedoeling is dat je tijdens de tocht, die tussen de 75 en 100 kilometers is, door de ongerepte jungle van Gelderland uit handen blijft van je achtervolgers. Dit is een hele opgave, want zo alleen door de woestenij banjeren vergt nogal wat van jezelf.

Niet voor pussies

Je hebt verschillende gradaties in moeilijkheid en je hebt dus ook de mogelijkheid om met zeer beperkte middelen op pad te gaan. De game loopt over een heel weekend, dus je hebt lekker de tijd om in de gaten te krijgen dat je er totaal niet voor geschikt bent. Survivallen is niet voor pussies, zo bemerkte ook de organisatie. Uiteindelijk kwamen van de 150 inschrijvingen maar 20 mensen aanzetten. Ook omdat het gratis was. Lekker makkelijk.

landschap-fotoJPG-1024x575

Maar goed. Wil je jezelf eens testen en kijken hoe lang jij het vol kan houden in een survival situatie? Dan is dit echt iets voor jou. Ben je levensmoe en heb je er gewoon geen zin meer in? Dan is dit spel ook echt iets voor jou. Het is weer eens iets anders als een overdosis of jezelf van een flatgebouw afgooien.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden