Mexicaanse worstelaar legt het loodje

WWE, Smackdown en de Mexicaanse variant daarvan, wij vinden het bullshit. Het is nog nepper dan de tieten van Kim Holland. De meest indrukwekkende stunts, klappen, schoppen en bodyslams worden uit de kast getrokken puur ter vermaak van het publiek. Publiek dat helemaal uit zijn bol gaat bij het zien van de gescripte shows. Het is de goden verzoeken met die gevaarlijke capriolen die de worstelaars uithalen.

Foutje bedankt!

Het moet een keer misgaan natuurlijk. En dat het ernstig mis kan gaan is gebleken bij de signature move van voormalig WWE ster Rey Mysterio. De 619 takedown van Rey Mysterio pakte niet zo lekker uit voor El Hijo Del Perro Aguayo. Tijdens de val heeft hij zeer waarschijnlijk zijn nek of zijn rug gebroken. Collega worstelaars gooide hem in de touwen om nog even een potje door te kunnen knokken, totdat een van zijn maten het toch wel verdacht vond dat Aguayo na een tijdje nog steeds slap in de touwtjes hing.

The show must go on!

Beelden hieronder zijn vanaf het moment dat Aguayo in de touwen hangt, bizar om te zien hoe het levenloze lichaam hangt terwijl daaromheen zijn collega’s, nog steeds niet-wetende dat de worstelaar dood is, hun show gewoon voortzetten. Een echte gladiatorendood voor de Mexicaan dus.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden