Vrouw opgesloten in gekkenhuis…omdat Obama haar volgt op Twitter!

Het zal je gebeuren! Is je auto weggesleept door de politie, ga je hem ophalen, word je even later wakker in een gekkenhuis. Het overkwam Kam Brock uit New York. Toen zij haar auto terug wilde hebben was ze, zeg maar, lichtelijk overstuur. In ieder geval overstuur genoeg voor de politie om in te grijpen. Ze werd vastgegrepen, iemand stak een naald in haar en het volgende dat ze weet is dat ze werd uitgekleed en weer bijkwam in een gekkenhuis.

De intentie van de NYPD was om haar maximaal 72 uur vast te houden maar toen Brock ook nog eens begon te roepen dat Barack Obama haar volgt op Twitter, was de beer los. Ze wilde alleen maar aantonen dat Obama alleen maar goede mensen volgt op twitter, dat ze deugde, maar daar had men geen oren naar. Maar liefst 8 dagen lang werd Brock vastgehouden.

Het vervelende van het hele verhaal: Obama volgt haar echt op Twitter. Niemand die de moeite nam om haar verhaal te checken. Gewoon spuit er in en vastzetten. Opgelost. Muricah!
Oh, ze kreeg ook nog even een rekening van $13.637,10. Better call Saul!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden