zeikwijf

In Amsterdam wonen zeikwijven

Zo’n beetje álle vrouwen die in Amsterdam wonen zijn regelrechte aanstellers. Vinden wij niet dat zegt een echt grote mensen onderzoek. Maar liefst 61% (dat is meer dan de helft dus bijna alle) in Zuidoost en Nieuw-West geeft aan geregeld lastig gevallen te worden door sissende en grijpende verrijkingen van de huidige samenleving. Maar niet alleen in deze krachtwijken is het schering en inslag. Je verwacht het niet maar zelfs op de Wallen geeft 27% van de vrouwen aan in grote ernstige regelmaat als seksobjecten te worden behandeld. Op de Wallen! Wie had dat nou verwacht! Het is alsof je gaat klagen over teveel bloot tijdens een peep show.

Afkomst

Uit het onderzoek blijkt dat vooral Surinaams, Antilliaanse, Marokkaanse en Hollandse vrouwen aan het janken zijn over seksuele intimidatie. En nu geven wij daar even een vrije invulling aan. Nog nooit hebben wij een Hollandse jongen tegen een Surinaamse of Antilliaanse schone iets zien sissen of zeggen en laat staan dat hij een grijpbeweging durft te maken. Elke gezonde Hollandsche jongen weet dat de kans groot is dat hij de grond in wordt gebeukt door de betreffende vrouw en haar dinnetjes en/of kennis mag maken met één van haar vriendjes. Marokkaanse vrouwen is een ander verhaal. Je moet er van houden maar wij vinden veel Marokkaanse vrouwen mooi en een eventueel hoofddoekje zien wij enkel als uitpakpapier. Maar toch, wij zien nóóit een Hollandse jongen op een intimiderende manier toespelingen doen naar Marokkaanse vrouwen. Dat temperament van ze en de discriminatie kaart giert in no-time over straat dus met een beetje gezond verstand begin je er niet aan. En dan houden we de Hollandse vrouw nog over. Zeker in Amsterdam doorgaans provinciale boerinnetjes uit Emmen die zo nodig naar de grote stad moeten verkassen maar geen ene fuck gewend zijn. Dan wordt je al snel volledig terecht een makkelijke prooi voor grijpers en sissers. Is gewoon een stukje opvoeding om je klaar te stomen voor de echte wereld.

Intellectuele noot

Er is geen onderzoek gedaan onder welke groep de grijpers en sissers vallen maar die informatie vullen wij wel even aan.  De doorsnee sisser of grijper is geen blanke Hollandse jongen. Sissen zal een stoere donkere man never nooit doen omdat zijn hele streetreputatie dan naar de knoppen gaat en een Marokkaanse jongen zal niet snel naar een meisje grijpen maar eerder naar een mes. Kortom. Er is geen enkel bewijs dat vrouwen daadwerkelijk lastiggevallen worden en daarom onze ongezouten conclusie: álle in Amsterdam wonende vrouwen zijn aanstellerige zeikwijven.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden