idioterie1

WTF! Gemeente Utrecht dumpt bewust afval in park

Wat doe je als een stel kantoorslaven van AB InBev een opruimactie hebben gepland maar in het park waar zij moeten gaan opruimen niet of nauwelijks zwerfafval te vinden is? Nou gok eens? Nee, natuurlijk worden de touringcars vol met zieltjes die verplicht vrijwillig moeten gaan opruimen dan niet afgebeld. Je zorgt er gewoon voor dat een paar medewerkers van de gemeente alsnog ervoor zorgen dat er wat op te ruimen valt.

Dat verzinnen jullie!1!!1?1!!

Nee hoor. Dat doen we dus echt niet. Het. Is. Echt. Waar. Een paar bussen vol met pennenlikkers puinruimers van AB InBEv waren al onderweg met hun klamme bammetjes in de lunchbox toen men erachter kwam dat er eigenlijk geen fuck was op te ruimen in de Voorveldse Polder. Daarom besloten een paar gemeentemedwerkers met hun karretje het park in te trekken en een shitload aan vuil uit te storten.

Is er geen werk dan maken we wel werk

En zo geschiede. Uiteindelijk kon men in jolige oranje hesjes als een volwaardige taakstraffer toch nog wat puinruimen. Was er nog niet genoeg bewijs dat we in dit land knettergek zijn geworden kunnen we dat bij deze toch wel met 100% zekerheid zeggen. Wij gaan even al onze opgespaarde vuilniszakken voor het gemeentehuis van Utrecht pleuren.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden