cut

#Cut4Zayn

Armoede, een financiële crisis, honger, een vliegtuigramp eerder op de dag. Voor even bestond het allemaal niet meer. Woensdagavond werd namelijk bekend dat Zayn Malik (wie kent hem niet?) de band ‘One Direction’ (wie kent hun niet?) ging verlaten.
De zingende puber was het geschreeuw en gejank van tienermeisjes meer dan beu en gaf aan tijd nodig te hebben om zijn geld te tellen toe te zijn aan een beetje rust en privacy.

Dit schokkende nieuws leverde een orkaan van aandachtshoeren op de social media op. De hashtag #Cut4Zayn was geboren en werd razendsnel trending topic. Vrouwelijke beugelbekkies die in hun polsen sneden (niet echt natuurlijk) om onze Zayn van mening te doen veranderen.

Missie geslaagd? Nee natuurlijk niet! Zayn gaf geen fuck en gaat alsnog de boyband verlaten en er is geen bakvis geweest die haar polsen zo goed ‘cutte’ dat ze naar de eeuwige jachtvelden is gegaan. Dat eerste boeit ons geen reet, dat tweede is botte pech….

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden