happy

Feelgood momentje!

Het is donderdagmiddag en het weekend schuurt al tegen de hersenpan aan. Nog even doorbijten en dan heb je eindelijk weer een weekend vol verplichtingen. Vrijdagavond een verjaardag, zaterdagochtend de F-jes om half negen fluiten. En de E’tjes… En de D’tjes en die middag wedstrijd van de C’tjes pak je er ook wel even bij omdat de gehele dag al niemand is op komen dagen van het fluitlijstje. Volgescholden en wel door gefrustreerde ouders mag je dan om 16:00 uur op het trainingsveldje je je eigen wedstrijd met het 13e spelen. Nouja, spelen. De eerste helft zit je op de bank en de tweede helft sta je op doel. S’avonds na het eten eindelijk tijd voor jezelf. Ownee, wacht, Gerard en Rita komen klaverjassen. Na alle verhalen over Rita haar moeilijke heup en Gerard zijn burn-out flikker je eindelijk zelf halfdood neer. Tot 07:00 uur want dan vindt Vlinder het alweer nodig om Puk met een Barbie te penetreren. Dan maar snel ontbijten en opmaken om weg te gaan want er moet nog wat tijd verprutst worden in de kerk. Na de kerk even kijken of oma er nog net zo belabberd bij ligt in het verpleeghuis als een maand geleden en dan snel naar huis om een spelletje met de kids te doen voordat je ze weer naar hun nest trapt. Dan is het heilige moment daar. Al maanden heb je geen Fox Live meer omdat je vrouw dat overbodig vond en jij zo dom was om haar weer eens te gehoorzamen maar dan is het toch 19:00 uur. De samenvattingen! Helaas en mis! Dan komt dat zeikwijf van je ineens om je heen hangen en geeft ze aan quality time met je te willen omdat ze dat het hele weekend nog niet heeft gehad. Goh!

Maar zover is het nog niet! Nu is het feest!

Je mág nog lekker een paar uurtjes op je werk blijven en met een beetje geluk morgen nóg een hele dag werken! Weg van de hel die vrije tijd heet! Dacht je dat wij van Bitpull uitkijken naar de weekenden? WRONG! Waarom denk je dat het alhier in de weekenden wat rustiger is? Waarom denk je dat wij zo uit de losse pols even beschrijven hoe jouw weekend er standaard uit ziet? Precies. Je bent niet de enige.

Geniet!

Kortom, het is een feest dat je je nu nog op je werk mág bevinden. Over zo’n pak hem beet 36 uur begint de hel van het gezinsleven weer! Eigen schuld dikke bult, dat dan weer wel. Had je die kinderen maar niet genomen om nog maar te zwijgen over dat ding wat door moet gaan als je wijf! Hang de slingers op op je kantoor. Haal fluitend nog een bakje koffie. Flirt nog even met de nieuwe stagiaire. Mail nog even naar je second love. Geniet geniet en geniet nog even van je werk en werkomgeving want daar is alle reden voor! Volume op tien en tijd voor wat feestmuziek!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden