berekuil

Gemeente Utrecht haat ondernemers en kampeerders!

Als je dacht dat het niet gekker kon is dat toch nog altijd mogelijk bij de Gemeente Utrecht. Schreven wij van de week nog over hoe Utrechtse gemeentewerkers de zuiplappen van AB InBev (analyseer die naam eens en check zelf hoe ziek of niet ziek je eigen hersens zijn. red.) nog van werk voorzag komt een paar dagen later alweer de volgende kronkel boven drijven van de Gemeente Utrecht. Zelfde locatie en hetzelfde wat-de-neuk-moment.

De Berenkuil

Al jarenlang is Camping De Berekuil een grote doorn in het oog van de Gemeente Utrecht. Aan de ene kant wil de gemeente er zo snel mogelijk vanaf maar toch vinden ze keer op keer wel weer een reden om het terrein in de Voorveldse Polder voor zichzelf te houden. Blijkbaar moet je met een plan komen om er een uit marmer gebouwd gemeentehuis te willen neerzetten voordat ze groen licht geven.

Tour de France

En dan hebben we eindelijk in Nederland een evenement wat er wereldwijd toe doet en dan is er geen mogelijkheid om in de stad te kunnen kamperen voor de mensen met een iets lager bestedingsbudget of gewoon de toerist die van kamperen én het bezoeken van sportevenementen houdt. Zelfs in het centrum van fucking Parijs is het mogelijk om te kunnen kamperen maar niet in Utrecht. Ga dat maar eens uitleggen aan de organisatie van de ‘Tour de France’ stelletje lapzwansen. Twee miljoen kapotslaan om een evenement voor het volk neer te kunnen zetten maar vervolgens niet er voor zorgen dat het klootjesvolk zich ook ergens kan voorzien van een slaapplek voor de minima.

Eind goed, niks goed

Daar is alles wel mee gezegd. Door de bekrompen bureaucratie, de totale arrogantie én bemoeizuchtigheid van de Gemeente Utrecht zal het nog een lange, zeer lange tijd duren voordat er eindelijk eens wat gebeurt met het terrein wat in de glorie dagen *kuch* de stad zo sierde. Ondernemertjes pesten, zoals Ton Oostveen, lijkt een topsport geworden voor de Gemeente Utrecht. De masochisten. En dan te bedenken dat er een VVD’er aan het roer staat.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden