Hoeren

Gratis naar de hoeren!

Mocht de Nederlandse politiek ooit iets willen doen aan de lage opkomst tijdens verkiezingen, dan hebben ze in Nigeria misschien nog wel een idee. Daar heeft The National Associaton op Nigeria Prostitutes de belofte gedaan, dat als kandidaat Muhammadu Buhari de huidige president Goodluck Jonathan zou verslaan, de bij de vakbond aangesloten hoeren gratis zouden werken voor drie dagen. Zo gezegd, zo gedaan! Buhari won met een meerderheid van twee miljoen stemmen. Voor het eerst sinds het herstel van de democratie in 1999 heeft een zittende president verloren. Volgens ons kan dat best wel eens te maken hebben met de belofte van de Nigeriaanse hoeren. Schijnt trouwens wel een standaard dingetje daar te zijn in Nigeria.

Veiligheid

De prostituees steunden Buhari om zijn progressievere opvattingen en hopen dat er onder zijn bewind nu meer aandacht komt voor de veiligheid en gezondheid van de prostituees. Klinkt allemaal leuk, het enige wat ons interesseert is dat we gratis naar de hoeren kunnen! Voor €772,11.- kun je nog een ticket kopen voor vanavond. Kun jij je drie dagen helemaal in de rondte wippen.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden