back attack pack

Back Attack Pack

Stel je nou eens voor dat je in de woeste wildernis rondloopt. Opeens zie je een beer, en wat doe je dan? Juist, je rent weg ondanks dat sommige berenkenners zeggen dat je stil op de grond moet gaan liggen alsof je dood bent of ze gewoon de tering moet schieten. Maar jij bent nu net diegene die denkt dat je die beer wel even eruit sprint. Niet dus. Je eindigt totaal opengereten en aangevreten op de grond.

Dat is vanaf nu dus voorbij. Vanaf nu ben jij de baas over de beren en laat jij zien dat jij de grootste motherfucker in dat bos bent. Nog steeds ren je weg, maar dat doe je nu met een reden. Jij hebt namelijk de back attack pack aan je rugzak zitten. En laat nu juist de back attack pack de nemesis van elke beer zijn.

UDAP-back-attack-pack-1

De back attack pack, gemaakt door UDAP (Check vooral het plaatje op de homepage), is een attachment aan je rugzak dat gevuld is met de anti-beren spray van hetzelfde bedrijf. Als je moet rennen voor je leven trek je aan de oranje hendel en die beer die het op jou voorzien heeft krijgt een dosis pepperspray (Overigens vele malen geconcentreerder als wat de reguliere politieagent op zaterdagavond in je gezicht spuit) in zijn muil van heb ik jou daar. Dit geeft jou dan weer de kans om te ontkomen en te zoeken naar een veilige plek.

We hebben overigens nog niet van mensen gehoord of het ook daadwerkelijk werkt. Wil jij proefpersoon zijn? Meld je dan aan!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden