Dikke vinger voor jullie!

Tijdens het Rio Grande da Sul staatskampioenschap te Brazilië ging het allemaal niet zoals onze lieve Fabricio wilde. De wedstrijd Internacional versus Ypiranga was al een flinke hel op het veld, maar Fabricio deed er nog een schepje bovenop.

Nadat hij meerdere malen uitgefloten was door zijn eigen publiek trok hij het niet meer. Elke man heeft een grens, en zo ook Fabricio. Tijdens een dribbel passte hij de bal naar een medespeler en stopte ermee. Het was genoeg! En hij vond dat hij dat ook moest laten merken aan zijn eigen supporters! Hij stak namelijk beide middelvingers uit naar hen en verloor zichzelf compleet. Logischerwijs zag hij een rode kaart.

Middelvingers kunnen we wel hebben, lieve Fabricio, maar dat je jezelf ook ontdeed van het heilige shirt van Internacional en die meerdere malen op de grond smeet; dat kan men in Brazilië niet verkroppen. En het lukte hem, ondanks dat zijn medespelers dat wilde voorkomen. Die snappen namelijk wel dat je daardoor zomaar ergens met een doorgesneden strot gevonden kan worden in een of andere favela Want die weten dat dat niet heel erg gewaardeerd wordt.

Fabricio zou tevens gezegd hebben nooit meer voor Internacional te willen spelen. Nou Fabricio, newsflash, waarschijnlijk wil Internacional ook niet meer dat je ooit nog een wedstrijd voor hen speelt. Droplul. 

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden