piemel

Voor lul lopen in Japan

Ieder jaar weer op de eerste maandag van april wordt in het Japanse Kawasaki het mannelijke geslachtsdeel geëerd en de vruchtbaarheid gevierd tijdens Kanamara Matsuri, oftewel het feest van de ijzeren piemel. De oorsprong schijnt een legende te zijn waarin een met nogal scherpe tanden uitgeruste demon zich verstopte in de vagina van een jonge vrouw. Die demon castreerde vervolgens de verse echtgenoten van deze dame op hun eerste huwelijksnacht. Omdat ze met deze aandoening niet echt aan haar trekken kon komen riep het mokkel de hulp in van de plaatselijke smid. De smid maakte voor haar een dildo ijzeren piemel, waarop de demon vervolgens zijn tanden stukbeet.

Heilige lul

Vanaf dit moment werd de ijzeren penis heilig verklaard en in de plaatselijke tempel geplaatst. De Japanners gaan tijdens deze viering uitgedost met piemelbrillen, piemellolly’s en piemelvormige kaarsen de straat op. Ook komen er veel prostituees af op het feestje om te bidden voor bescherming tegen geslachtsziektes. Misschien dat de hoeren uit Nigeria daar ook wel naartoe mogen na afgelopen week.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden