Loterijwinnaar dumpt hoofdprijs (wait for it!)

Kijk, je bent al gezegend met een verticale handicap en een knijp-able babygezichtje waar de gemiddelde vrouw kloppende eierstokken van krijgt. Als het je dan lukt om die bloedmooie stoot voor je te winnen, die blonde, waar alle mannen omheen dartelden als jonge hertjes in de lenteweide, die haar vriendinnen een knipoog gaf en jouw drankje aannam, die hoogbenige seksmachine…100% schoondochtermateriaal voor je ouders ook, dan ben je voor ons een absolute eindbaas. Met je 1m54 hoogte. Echt, je krijgt van ons de bro-knipoog in de kroeg.

Maar dan loop je over de Nieuwmarkt in Amsterdam met je trofee te pareren en wordt je aandacht getrokken naar die witte Porsche Cayenne stretched limo die van Eurojackpot blijkt te zijn. Wat er daarna gebeurt overtreft je stoutste dromen. Zou het? €43.000.000? Fuaaarque! Dit is jouw moment! Laat het maar over je heen komen allemaal. En laat vooral dat zeikwijf even pas op de plaats maken. Hallo, voor haar 10 anderen! Vergeet alleen in al je enthousiasme even de karmafactor niet. Bitch.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden