Jointje

Amerika aan de wiet en waarom blowen gezond is

Hèhè eindelijk hebben ze in Amerika ook het licht gezien hoor. Er bestaat een hele grote kans dat wiet in heel Amerika legaal wordt. De Amerikaanse regering is namelijk tot de conclusie gekomen dat blowen goed voor de gezondheid is. Zo zouden volgens onderzoeken kankercellen gedood worden door te blowen en het zou tumoren in de hersenen kunnen laten krimpen.

zo stoned als een muis

Het National Institute of Drug Abuse heeft in opdracht van de Amerikaanse regering onderzoek gedaan naar het gebruik van wiet. Er werd gekeken naar het effect van de softdrugs op muizen, en wat was de conclusie: nadat de muizen zo stoned als een garnaal muis waren en vaker wiet kregen toegediend werden hersentumoren kleiner. Op dit moment wordt in een aantal staten wiet al langer als medicatie aangeboden, de kans dat het nu door het hele land gaat gebeuren wordt alleen maar groter natuurlijk. En wie weet, misschien dat het dan zelfs voor recreatief gebruik legaal wordt. Scheelt ons in ieder geval weer een hoop toeristen die onze wiet oproken.

Lijstje!

En waarom wij dit plan toejuichen? Wiet roken is namelijk hartstikke gezond! Mits het met mate genuttigd wordt natuurlijk. Alleen waarom is wiet roken zo gezond dan?

Alzheimer – Uit onderzoek is gebleken dat wiet roken een bepaald enzym blokt die ervoor zorgt dat mensen Alzheimer kunnen krijgen. Daarnaast voorkomt het ook dat klonten eiwit het leervermogen en geheugen remmen.

Pijnstiller – Wiet is voor mensen die bijvoorbeeld migraine hebben een oplossing die beter werkt dan bijvoorbeeld aspirine. Ook voor mensen met reuma en ms werkt wiet pijnstillend.

Suikerziekte – Uit onderzoeken is gebleken dat wietrokers een betere stofwisseling van koolhydraten hebben dan niet gebruikers. Dit kan bijvoorbeeld diabetes voorkomen.

Helderziend – Nee, we bedoelen niet dat je zo high wordt dat je aan waanbeelden lijdt maar wiet helpt mensen die glaucoom hebben te voorkomen dat ze blind worden.

Vrolijk – Wanneer mensen depressief zijn wordt al snel gezegd dat wanneer zij wiet gebruiken hun “donkere emoties” dan nog meer benadrukt worden. Echter is gebleken dat bij mensen die lage doseringen wiet nemen de kans op angstaanvallen en depressie juist afneemt. en het helpt ook nog eens tegen de symptomen van ADHD.

Nou raden wij het niemand aan om massaal aan de wiet te gaan, maar een jointje op zijn tijd moet prima kunnen! Als het inderdaad zo gezond is als ze beweren kan het geen kwaad. Voor nog meer voordelen van het roken en legaliseren van wiet heeft Afroman zijn oude hit ‘Because i got high’ herschreven. Geniet ervan, wij steken er alvast eentje op!

 

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden