pokemon

Pogaymon

Voor velen die tussen 1985 en 1995 geboren is het de hype waar ze mee opgroeide, een hype die nu nog steeds groeiende is: Pokémon. Bijna iedereen op de basisschool had Pokémonkaarten, Pokémon Blue of Pokémon Red op de Gameboy of een van de duizenden andere merchandise-producten. Iedereen kent Pikachu en ook iedereen hield zich bezig met één vraag: “Wie is jouw starter Pokémon?” Als je het makkelijk wilde hebben koos je voor het grastype Bulbasaur, iets moeilijker dan koos je voor watertype Squirtle en was je een badass Pokémontrainer, dan koos je voor het vuurtype Charmander.

Pastoor

Grote kans dat wanneer jou dit allemaal bekend voorkomt jij een held gay bent. Tenminste, volgens Creflo Dollar. Hij is pastoor bij de christelijke kerk en predikt wereldwijd het woord van God. Volgens het christengekkie stimuleert de Japanse kinderserie het hebben van homo. “Er zijn veel Pokémon die lijken op geslachtsdelen.” Om die reden zouden jeugdige kijkers zich sneller aangetrokken voelen tot fallusvormen. En als we de pastoor moeten geloven zouden hoofdrolspelers Ash en Brock een seksuele relatie hebben met elkaar. Toch vreemd als je het ons vraagt aangezien in de tv-serie Brock altijd een zware crush had op de zuster Jenny en agent Joy van elk willekeurig plaatsje die zij aandeden.

Masturbatie

De vuur-Pokémon Charmander zou in de serie constant aan zijn staart zitten, dit zou het masturberen moeten stimuleren onder jeugdige kijkers. Bulbasaur zou dan weer een borst op zijn rug hebben zitten, ook de naam zou terug te lijden zijn naar het woord vulva, de vulva is dan weer het uitwendige deel van het vrouwelijke geslachtsorgaan. Tot slot zou de 151ste Pokémon Mew, die als soort extra achievement in de eerste games zaten, het zogenaamde derde geslacht voor moeten stellen. Iets wat ook door de Bijbel verworpen wordt. Alleen God is geslachtsloos, verder moet alles en iedereen een mannelijk of vrouwelijk geslacht hebben.

Spelen

Allemaal bullshit als je het ons vraagt. Ondanks dat we volwassen zijn spelen wij stiekem ook nog wel eens Pokémon. Niet meer via de veel te dure Gameboys zelf maar via emulators op onze telefoons. Zelf ook spelen? De Android gebruiker kan heel makkelijk de My Boy! GBA Emulator downloaden uit de Playstore. Dan heb je een app die een Gameboy Advance op je telefoon plaatst. Voor het downloaden van games kun je hier terecht. Download ze via de browser op je telefoon, kijk in welke map ze komen en je kan ze via de emulator op je telefoon openen en gamen maar! Voor de IOS gebruiker ligt het allemaal iets ingewikkelder, voor een complete uitleg kun je hier terecht. Als het aan ons ligt is het pas gay als jij nooit met Pokémon gespeeld heb. Ga spelen dan. Gotta catch ‘em all!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden