kinderlijkje

700 redenen om jezelf in the picture te spelen

700 Verdronken mensen en de wereld staat in brand. Nog geen anderhalve week geleden werden er op een school 147 kinderen afgeslacht door een religieuze beweging. En weet je nog 16 december 2014? Zeker 140 dode kindertjes. Daar vallen die 19 onthoofde mensen van gisteren bij in het niet. En zeker bij die 2000 (!!!) als beesten opgejaagde slachtoffers in Nigeria. Ook dit jaar dus. Dat maakt 700 drenkelingen niet minder erg, MAAR…

…deze mensen kennen de risico’s. Die kinderen die in hun slaap afgeslacht worden deden maar 1 ding verkeerd: zij volgden onderwijs. Waar waren al die huiliehuilies toen? Hoorde je hen verontwaardigd moord en brand schreeuwen? Nee dus. Want daar moeten we het maar niet over hebben, die religieuze bedreiging van onze samenleving. Zolang deze onschuldige slachtoffers niet vallen door de hand van Het Westen zul je deze gutmenschen er niet over horen, worden er geen Facebookpagina’s geopend, wordt er geen stelling genomen tegen deze bedreiging van alles wat ons lief is. Er wordt alleen boehoe gedaan als ze met hun vinger naar zichzelf kunnen wijzen. Rot toch op met je moral fagisme.

Zelfkastijding? Boetedoening? Doe dan! Maar laat mij met rust!

Deze mensen lopen liever zelf met afgehakte handjes rond dan dat ze zich durven uitspreken tegen de barbaren uit het oosten. De vrouwen onder deze wegkijkers laten zich nog liever elke dag kapot slaan en verkrachten door willekeurige mannen op straat, of laten zich zelf nog liever stenigen (de hoeren!) dan dat ze durven toegeven dat er heel wat meer in de wereld aan de hand is dan verdrinkende bootvluchtelingen en dat vooral de schuld daar aan die bij Europa zou liggen.

Niemand verdient het om te verdrinken. Maar kom niet bij me aan met plaatjes van verdronken kinderen in een poging mij te bekeren tot jouw politieke correctheid. Tegenover elk verdronken kind kan ik namelijk een door radicale islamisten onthoofd kindje zetten. Niks te “mooi zo” van mijn kant, Roelof Hemmen. Maar als je je uitspreekt tegen wantoestanden in de wereld, spreek je dan ook uit tegen ALLE wantoestanden in de wereld en niet tegen datgene dat zo lekker in je eigen straatje past. Want scoren over de lijkruggen van 700 verdronken mensen is misschien nog wel lager dan laag.

NB) Als je dan zo tof bent om een flikker op, deze aardbol is van ons allemaal en wie ben jij om dit land te claimen?“-stuk te plaatsen, Wanda Politica (de fuk is er mis met jouw naam?), wees dan ook zo stoer om de comments gewoon open te zetten. Want oeh, tegengeluid? IST VERBOTEN!! Met je “hier is het vrede“. Ja leuk, jij onwetende troela van de bovenste plank, maar hoe lang blijft het hier vrede? Nou?

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden