Utrecht op zijn mooist

Nadat we gisteren een filmpje plaatsten van Rotterdam (die wij zelf echt te gek vonden) hebben we vandaag in de serie “op zijn mooist” een filmpje over Utrecht voor jullie. Uiteraard weer gefilmd met een drone aangezien dat het laatste redmiddel is om een stad te filmen zonder geouwehoer te krijgen van mensen die iets te verbergen hebben en daarom niet op beeld willen verschijnen. Maakt de stad niet minder mooi overigens. Er komt wel een en ander kijken bij zo’n filmpje maken. Een drone ziet er uit als leuk speelgoed maar er gaat een wereld van techniek achter schuil. Leuk om te zien hoe de voorbereidingen voor zo’n filmpje nou eigenlijk gaan.

Helaas staat niet heel Utrecht op de film en ontbreken de beelden van de wijk Overvecht. Daar werd de drone bijna uit de lucht geschoten door buurtbewoners die dachten dat het een politie-drone was. 

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden