media_xll_2954214

The birds

Koningsdag had zo’n mooie dag moeten zijn voor Henk Koelewijn. Op koningsdag 2015 ging hij samen met wat vrienden richting Diergaarde Blijdorp (HAHAHAHAHAAA). In plaats van zich helemaal lam te zuipen ergens in de stad koos de biologie leraar om met zij vrienden een ommetje te maken in een van Nederlands mooiste dierenparken.

Diergaarde Blijdorp gaat er prat op dat men echt interactie heeft met de beesten aldaar. De tuin is zo ingedeeld dat het net lijkt dat men tussen de dieren staat. Zo ook in het roofvogel verblijf, waar je een wandelingetje kan maken tussen de gieren en ander soortig vlieg gevaar.

Henk nam eens een kijkje in de immense volière. En laat dat nu net de fout van zijn leven zijn geweest. Henk wist dat het goed fout zat toen hij al oogcontact had gemaakt met een van de gieren aldaar, want het vliegbeest keek volgens Henk immers al ‘grimmig’ uit zijn ogen. Newsflash Henk, heb je ooit wel eens een gier vrolijk uit zijn pan zien kijken? Nee he? Die beesten zitten namelijk dagelijks tot hun schouders in een of ander karkas te vroeten. Zou jij dat tof vinden? Biologie leraar.

Griffon_Vulture_Plzeň_zoo_2012

De gier had al snel genoeg van Henk en vloog tegen hem aan. Hij liet een flinke kras op het hoofd van Henk achter en een verstoord ego. Henk werd behandeld door de EHBO post en kreeg een tetanus injectie. Maar dat was voor Henk niet voldoende. Ons Henk vind dat de dierentuin er nogal nonchalant mee omgegaan is. Want wat als niet hij, maar een kind gepakt zou zijn.

Dit was een schande! Dit was een Bokito actie! Nee Henk, dat was het niet. Als Bokito voor je taas had gestaan had je er minder aan toe geweest. En tja, iemand die hier een dik probleem van gaat maken, gunnen wij een echte Bokito actie.

Dikke doei voor je Henk. Biologie leraar. Huilebalk.

4 reacties

  1. Hij is serieus mijn Bio leraar :’) ik ga stuk

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden