Hi, I’m Trevor and welcome to Jackass

Ging jij vroeger ook altijd stuk om de heren van Jackass? Wij wel! En hoe stoer wij onszelf ook vinden, het lef om soortgelijke stunts uit te halen ontbreekt bij ons. En toch hebben we altijd stiekem ook zo stoer willen zijn. Het mooie is dat het nu gewoon kan! Het enige wat jij nodig bent is een PC en GTA V. De PC versie van het spel heeft namelijk een video-editor functie waarmee je dus hele coole dingen kunt doen. Het is dus mogelijk om met een van je karakters uit het spel een uitzending van Jackass na te bootsen. Het vergt natuurlijk wel enige ingame skills maar dan heb je wel wat. De combinatie van de redneck Trevor, het deuntje van Jackass en de skills van de gamer maken het af, wat een baas ben je dan! Meer van dit graag!!!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden