gtaV

Rockstar bant modders

De pret is over en uit met GTA V. Rockstar, de uitgever van het spel gaat alle mensen die het spel “modden” een permanente ban geven. En dat vinden wij jammer, mods voor GTA V op de pc maakt het spel nog duizend keer awesomer dan dat het al is. Zo zijn er mods die je karakter transformeren in een dier. Zo kun jij als een varken, aap, zwijn of kip door de straten van Los Santos lopen. Andere mods zorgen er bijvoorbeeld voor dat de auto die jij op dat moment bestuurt door de andere bewoners als politieauto wordt gezien. Zo kun je dus scheuren zonder te botsen.

Autokanon

Zo zijn er nog veel en veel meer mods die de spelbelevenis ineens een compleet andere draai geven. Men kan een tsunami door de straten van Los Santos laten spoelen, De auto’s laten driften zoals in The Fast en the Furious: Tokio Drift gedaan wordt. Binnenkort allemaal verleden tijd dus als het aan Rockstar ligt. Op het moment dat jij aan het modden gaat, doet de uitgever een beroep op de EULA (end-user license agreement). Dit geldt voor zowel het online als offline modden. Heel erg spijtig als je het ons vraagt, wij zijn sowieso fan van de game (je kan Jackass nadoen!!!), en nog meer fan van het modden. Zo zijn wij groot fan van onderstaande mod. Geniet ervan zolang het nog kan…

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden