Ariana

Internetheld daagt beeldschone Ariana Grande uit voor een date. En wint.

De bevallige dame in het plaatje, wie kent haar niet inmiddels? Ariana Grande (-Butera) is de naam, bekend als de domme doos Cat van de kinderseriehit Sam & Cat (een spinoff van het programma Victorious, ook Nickelodeon), waar ze in elke scene nog dommer kijkt dan de vorige. Maar wat is ze mooi. En wat kan ze zingen. En wat is ze gewoon fucking damn hot sexy. En alweer 22 dus wij mogen dat gewoon vinden (al voelen we ons best een heel klein beetje viespeuk, eerlijk is eerlijk). Die is nog jailbait als ze 80 is, wedden?

Ariana2

Dat beseft ook ene Antonio, beter bekend als SoFloAntonio, die Ariana recht op de manvrouw de hamvraag stelde: Hoeveel Facebook likes kost het me om jou mee te nemen naar mijn prom? Dat hij antwoord kreeg is al heel wat natuurlijk, maar dat ze hem een haalbare target stelde is misschien nog wel kickender. Mevrouw heeft nu een schuld in te lossen want die 1 miljoen likes heeft hij vanmiddag behaald. Zijn Facebookpost ging viral en werd als een malle geliked. Ariane moet met d’r bevallige billen bloot. En nu haten we Antonio intens. Maar hebben tevens het grootste respect. Have fun bro!

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden