Arnie

Blow shit up met Schwarzenegger!!!

Hij maakte furore met films als ‘The Terminator’ deel 1 tot en met 80, als gouverneur van Californië, bodybuilder en met zijn rollen in de meest epic actiefilm serie ooit: ‘The Expandables’. Dan hebben we het natuurlijk over eindbaas Arnold Schwarzenegger! Vorig jaar maakte Arnie al een video waarin hij met een tank van alles en nog wat kapot reed. En Schwarzenegger zal Schwarzenegger niet zijn als hij daar geen vervolg op zou maken aangezien heel zijn carrière bestaat uit het maken van vervolgen.

Jij mag meedoen

En dat vervolg is er dus! ‘He is back!’ en hoe! Ready to blow shit up! En dat is ook wat Arnie doet. Het mooiste van het hele verhaal? Schwarzenegger geeft jou de kans om samen met hem in zijn tank of met raketwerpers dingen op te blazen. Hoe cool is dat? En je doet het ook nog eens voor het goede doel. Opgeven kan hier. Wij zijn ons al aan het inschrijven. Volgend jaar een nieuw project Arnie? Iets met wieken bijvoorbeeld? ‘GET TO DA CHOPPA!!’

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden