fuckdekoning

Jan Bennink: Leve de republiek! Weg met het worstenhuis!

Nederlanders… waarom geven we onze 55 miljoen niet aan mensen die het nodig hebben?

Die dikke mavojongen die zich schaamteloos mijn koning noemt, laat na zijn peperdure trouwerij, zijn peperdure speedboot, zijn peperdure privehaven, de peperdure verbouwing van zijn domein in Wassenaar (waar uiteraard nationaal erfgoed voor is vernield) , zijn peperdure auto’s en kleertjes en zijn peperdure vakantievilla’s, waarvan één in nazidorp Bariloche, z’n zoveelste paleisje verbouwen voor 55 miljoen Euro, dat is 120 miljoen gulden. (officieel, dus in het echt nog veel meer) En dat gebeurt van mijn geld. En dat van u.

Terwijl die dikke mavojongen al één van de rijkste mensen van Nederland is, en zeker de rijkste dikke jongen van Nederland. Een dikke saaie dommige jongen die nog nooit iets gepresteerd heeft, behalve met zijn bakkershandje zwaaien en zijn tongpuntje uitsteken tussen zijn grastanden als hij ons uitlacht.

Wat is dat eigenlijk voor een waanzin?

Zullen we er eens mee ophouden geld te geven aan die vervelende dikke stinkendrijke jongen? Zullen we dat geld voor dat paleis aan de doodzieke vluchtelingen in Burundi geven. Of aan de kindertjes in Syrie? Of aan het zorgpersoneel dat al maanden geen geld heeft gekregen, TERWIJL ZIJ WEL WERKEN…

Laten we dat doen, die 55 miljoen aan mensen geven die het nodig hebben. Die dikke vervelende jongen en zijn vrouw, die overigens de dochter van een juntaleider is, noch hun drie schatten van kindertjes zullen er een boterhammetje met spek minder om eten. En ze hebben al een huis. en nog één en nog één!! Ik roer de pek en pluk de veren.
Leve de republiek. Weg met het worstenhuis.

1 reactie

  1. Ach ja, ik ben het er roerend mee eens, behalve dan dat jij vind dat dat geld naar asielzoekers moet, terwijl er al zoveel armoede heerst onder de eigen bevolking, dankzij Rutte en Co. Eerst dat maar even oplossen, vind je ook niet?
    Maar je bent een roepende in de woestijn zolang er nog zo ontzettend veel simpele zielen met vlaggetjes staan te zwaaien als Pils voorbij komt in zijn decadente koets of Audi. En zolang er nog bijna dagelijks propaganda over ons wordt uitgestort door de media over “hoe goed onze koning het wel niet doet”.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden