Met de vlam in de pijp met Mapei door Europa

Wat krijg je als je soul- en hiphopgrootheid Mapei (miljoenen views per songs op Youtube, en een monsterhit, Don’t Wait op haar naam) met een van de allerbeste truckchauffeurs ter wereld, Jens Karlsson, op pad stuurt om een video op te nemen? Een bijzonder vet geslaagde realityshow, genaamd Reality Road.

Voor Mapei’s nieuwste song #Million Ways To Live trekt ze samen met vriendin en regisseur Liza Minou Morberg en 18-wheelereindbaas Karlsson door Europa in een Volvo truck, om zo een clip tot stand te laten komen. Om e.e.a. zo realistisch mogelijk over te laten komen werd Mapei van tevoren niet op de hoogte gebracht wat er op een draaidag zou gebeuren. Doodsangstige blikken zijn dus echt en niet geacteerd. Ook regisseur Liza moet constant improviseren, wat vaak spectaculaire beelden oplevert maar vooral: creatieve.

Volvo slaat met deze reality show een enorme brug tussen de jeugd en hun ongeëvenaarde producten. “Met Reality Road willen we de kracht laten zien van ons serviceaanbod“, zegt Per Nilsson, Director Public Relations Volvo Trucks. “Om een truck op de weg te houden zijn de services die ermee samenhangen, net zo belangrijk als het voertuig zelf. We willen graag een tv-programma produceren dat een breder publiek aantrekt. Voor zover ik weet, heeft geen ander bedrijf reality-tv gebruikt voor marketing

Well played! Abonneer je op hun YouTube kanaal om de serie te volgen (klik op de video). De eerste drie (van acht) afleveringen verschijnen op 11 juni. Wij zijn Mapei luisteren…

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden