Walmart tokkies zijn pure entertainment

Men neme een Walmart, voegen daar een vleugje redneck bij “THEY TOOK OUR JOBS!!!”, een flinke scheut temperament en je krijgt gegarandeerd een mooie rel. Zo geschiede dus ook in de Walmart van Beech Grove in de Amerikaanse staat Indiana. Het vreemde is dat er blijkbaar absoluut geen security aanwezig is, omstanders geen reet uitvoeren, en een moeder die haar kind ophitst om de andere vrouw te stompen of te bekogelen met shampooflessen. Het meest merkwaardige van de hele video speelt zich af halverwege part 1, de blonde redneck is blijkbaar ineens genezen van welke handicap ze ook veinst te hebben, aangezien ze ineens uit haar scootmobiel springt om een potje te knokken. Genoeg gelul van ons, enjoy the show!

 

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden