Dit is ‘m dan: de spectaculaire clip van Mapei

Begin deze maand berichtten wij je al over het initiatief van Volvo Trucks om een reality soap te beginnen op YouTube. Reality Road werd een road movie van hiphop ster Mapei, vriendin en regisseur Liza Minou Morberg en vrachtwageneindbaas Jens Karlsson, die op avontuur gingen in Europa. Met een Volvo truck dus. De bedoeling was dat Mapei onvoorbereid in allerlei extreme situaties zou belanden en dat daar uiteindelijk een videoclip van gemaakt zou worden. En die is op zijn zachtst gezegd best spectaculair geworden!

Lekker nummertje trouwens, dat #Million Ways To Live! Stampt er goed in hier op de redactie. Lekker refreintje, lekker wijffie. 22 Jaar is ze pas en half Zweeds, half Amerikaans. Door haar roots pendelde ze tussen Zweden en Amerika. Op haar 21e verliet ze Brooklyn en verhuisde naar Zweden, waar de rapscene van Stockholm haar omarmde. Helemaal onbekend met Europa was ze dus niet. De nieuwe #1 truckgleuf als je het ons vraagt. Wie is die Lisa Kelly dan? Mapei laat Kelly even alle hoeken van de snelweg zien op deze manier. Dat moet een hit worden. Dansbaar als een mother…trucker! En die clip is dus ook gewoon gers. Check hoe die ontzettendveeltonner op 9 wielen rijdt dan! Gekte! Je kunt de hele serie nog eens terugkijken op het YouTube kanaal van Volvo

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden