asielzoekers

De ramp die Nederland te wachten staat

Ik ben het stadium allang voorbij, waarbij ik me druk ga maken wanneer iemand me een racist noemt. Tenzij je “geweldpleger” een ras kan noemen. Een moslim is ook geen ras. Xenofoob misschien? Xenos betekent “vreemdeling”. Moslims zijn geen vreemden voor mij. Ik ben zelfs ‘nikah’ getrouwd. Ik ben een criticus die de laatste tijd inderdaad verbaal nogal radicaliseert op social media. Maar wanneer je je ogen niet sluit voor wat er aan de hand is in dit land en je verder durft te kijken dan de beelden die de staatsomroepen je voorschotelen, zie je dat de wereld een lelijke plek is geworden. Ik sluit mijn ogen niet en vooral mijn mond niet.

Misschien is de wereld niet lelijker dan het al was, maar honderden jaren beschaving hebben er in ieder geval voor gezorgd dat wij hier in Europa niet als barbaren hoeven te leven en in concensus met onze buurlanden alleen nog maar competitief handel bedrijven. Verder ging het redelijk prima in Europa. Toch?

Maar Europa is niet meer wat het was. Je kunt je ogen er voor sluiten maar er gebeuren hele enge dingen, anno nu. Zo mogen Syrische pedofielen hun uitgehuwelijkte minderjarige kindvrouwtjes ongestraft importeren. Iets waar de Nederlandse staat goedkeuring aan verleent en dus actief aan meewerkt om dat systeem in stand te houden. Terwijl toch echt in de wet staat dat je 18 moet zijn om te mogen trouwen. Ons land stroomt vol met potentiële moordenaars en verkrachters vanuit een cultuur die honderden jaren achterloopt op de onze. Met welke agenda? Noem me maar aluhoedje. Dan ben ik dat maar. Nu blij? Ik durf zelfs verder te gaan. Ik verwacht een zombie-outbreak-scenario. Eentje waarbij wij zelf zullen moeten gaan vluchten. Hoe noem je dat dan?

Ik hoorde vanmorgen op de radio de hoogste Nederlandse baas van Europol met droge ogen verklaren dat er geen jihadstrijders met de vluchtelingenstroom mee zijn gereisd Nederland in. Toegegeven: er is geen fotografisch materiaal als bewijsvoering dat dat wél het geval is. Nog niet. Maar ondertussen staat internet vol met fotografische bewijslast dat (massa)moordenaars zich voordoen als vluchteling en een free ride Europa in krijgen. Als ik als voetbalsupporter naar een wedstrijd ga word ik minstens 40x op de foto gezet door politieagenten. Elke keer weer. Zij weten alles van mij. Want wij zijn de allerergste criminelen die zonder balkje bij Opsporing Verzocht worden getoond als er een keer een ruit wordt ingegooid na het voetbal.
De nieuwkomers verscheuren hun identiteitspapieren en gooien ze in zee voordat ze aan land komen bij Fort Europa, anders kunnen ze worden teruggestuurd. Zij worden met open armen opgewacht. Maar niemand weet wie ze zijn. Ook Europol niet.
Totdat er foto’s opduiken van ISIS-strijders die breeduit lachend op de foto staan. In Duitsland. Maar dan dit: Een asielzoeker die geregistreerd is mag zich vrij door de gehele Europese Unie bewegen. Dat verzin ik niet. Dat is de wet. Niemand kan ze vasthouden, of geconcentreerd bij elkaar houden.
Ik heb het vaker gezegd: als 9 mensen de hele wereld konden verlammen op 9/11…wat denk je dat een paar duizend barbaren kunnen aanrichten?

We zijn voorgelogen door onze regeringen. En zij zullen blijven liegen. En verzwijgen. De échte beelden van de honderdduizenden mannen (waar zijn de vrouwen? Hebben die lafaards ze echt in oorlogsgebied achtergelaten? wow…) die aan het rellen en plunderen geslagen zijn worden niet getoond bij de NOS of RTL. In Duitsland heeft Angela Merkel zich er zelfs persoonlijk bij Mark Zuckerberg van vergewist dat Facebook actief gaat monitoren wie zich op Facebook negatief uitlaat over de volksverhuizing die aan de gang is. De verhalen over Malmö hoort u niet. Net zo min als de no-go-areas in Frankrijk, of de shariawijken in Engeland. Noch over de zgn. “grooming gangs” die honderden verkrachtingsslachtoffers hebben gemaakt in Engeland. Weet u nog? Die onthoofde soldaat in Engeland? En die onthoofde bejaarde vrouw in Engeland? Engeland dus… Bij mooi weer kun je het zien liggen vanaf hier. Bij wijze van spreken dan. Kuch

Ergens moet er een verdienmodel te vinden zijn want onze regering maakt zich totaal niet druk om het feit dat 300 landgenoten uit de lucht geschoten zijn door een ander land, maar willen wél de belangen van financieel geluk zoekende buitenlanders behartigen door de poorten wijd open te gooien voor ze en ze te voorzien in alles waar zij maar om vragen. Of luidkeels opeisen. Want zo rollen zij, daar zijn we inmiddels achter. Zij krijgen voedsel, zij krijgen kleding, zij krijgen onderdak, zij krijgen zakgeld of uitkering, zij krijgen medische voorzieningen, zij krijgen rechten, zij krijgen alles. En zij eisen alles. Vergeet dat ook niet.

En ik? Ik betaal me een breuk aan hypotheek, verzekering, waterschapsbelasting, vervuilersbelasting, WOZbelasting, ingezetenenbelasting en mag zelfs elke keer als ik bij de apotheek kom €6-nogwat aftikken omdat dat mens achter de balie mij, van het potje afgelezen, vertelt dat ik “2 x daags 1 pilletje met ruim water” moet innemen. Terwijl ik net bij de huisarts hetzelfde te horen heb gekregen. Een consult waar ik goddomme uiteindelijk óók voor betaal, want ik heb tegen de €400 eigen risico, met ingang van volgend jaar. Hallo.

Sterker nog: als ik, als vrij Europees burger, mijzelf een weekendje Brussel cadeau doe en daar een hotel boek, moet ik toe-ris-ten-be-las-ting betalen. Valt het kwartje?

Ondertussen breekt in de AZC’s elke dag een beetje meer de pleuris uit. De burgemeester van Heerenveen ziet met lede ogen aan dat het COA volledig de controle aan het verliezen is. Politiecommisarissen beginnen door te krijgen dat de situaties in AZC’s uiterst ontvlambaar te noemen zijn.

Het begint te dagen: Was…achteraf…misschien…toch…niet…helemaal…zo…slim…van…ons…

Zelfs de politiek biedt zichzelf nu een sigaar uit eigen doos aan: Halbe Zijlstra, VVD-farizeeër, roept nu ook opeens heel populistisch dat agressieve asielzoekers geen verblijfsvergunning mogen krijgen. Joh. Dat mag inderdaad niet. Is wettelijk vastgelegd. Ergens in de 19e eeuw al. Wiki dat zelf maar. Lekker populistisch doen.

Maar het scoort niet. Weet je wie er wél scoort? Die rare man met dat geblondeerde haar, die ons al jaren aan het waarschuwen is voor dát wat er nu gebeurt in ons land. Die staat per vandaag op 34 zetels. Op naar een totalitaire staat. Wilders, de man die een cordon sanitaire heeft gekregen van de Tweede Kamer. Wiens woorden niet serieus werden genomen. Omdát je nu eenmaal tegen de PVV móét zijn. Dat is de afspraak. En langzaam maar zeker neemt de politiek zijn woorden over. Want Wilders en zijn PVV groeien veel te snel. Snel graantjes meepikken!!!

Tijd voor een Godwin: weet je wie óók verketterd werd in de jaren ’30? En weet je hoe dat afliep? Hoe harder politici zich gaan afzetten tegen Wilders, hoe groter zijn partij wordt. De stuip waarin politici schieten als zij denken aan het idee dat Wilders wel eens de macht zou kunnen krijgen is hilarisch. Zij zien niet in dat zij dit zelf in de hand werken. Het geeft eens te meer de totaaldomheid aan van onze politici. Zij zijn te verblind door wat zij zelf “fatsoen” noemen dat ze de realiteit niet meer zien. Moet…tegen…Wilders…zijn…blieptoet…

Het geeft meteen ook aan dat wij burgers geminacht worden door figuren als Pechtold. Ik weet even niet hoe je dit precies moet berekenen maar als de PVV 30 zetels haalt is dat 1/5 van het totaal aantal zetels. Staat voor 1/5 van de bevolking, die niet serieus genomen wordt. Omdat…je…tegen…Wilders…móét…zijn…

En weet je wat? Ik heb me jaren geleden voorgenomen om nooit PVV te stemmen. Ik was immers ook “fatsoenlijk”. Maar de tijd is gekomen om mijn mening te herzien. Wilders heeft gelijk gekregen. Er wás ruimte voor islam in Nederland. Niemand had er moeite mee als iemand zijn/haar geloof wilde belijden op zijn/haar eigen manier. Echter, waar we nu mee te maken hebben, is een islamitische invasie door getraumatiseerde en gewelddadige barbaren, wiens cultuur op geen enkele manier strookt met de onze. In de AZC’s in Duitsland is het elke dag raak: vechtpartijen, verkrachtingen, intimidatie, geweld. Christelijke vluchtelingen zijn in levensgevaar. De kans dat zij met geweld te maken krijgen door moslims is niet minder dan 100%(!). Wie komt voor hen op? De met “Welkom!”-deurmatten zwaaiende linkse hippies? Neeheee…die zijn zelf te schijterig om hun mond op en te trekken. En zullen nooit durven toegeven dat ze een inschattingsfout hebben gemaakt. Er is niets onfatsoenlijks aan om je ogen open te houden voor de realiteit.

En zolang er geen Nederlandse generaal een coupe pleegt en de boel overneemt, is Wilders het enige alternatief om onze leefwereld te redden.

Ik geef u op een briefje: dit is pas het begin. De wereld zoals u die kent zal niet zo blijven. Hij zal blijvend veranderen en Nederland (Europa) zal een geweldsspiraal beleven zoals we die honderden jaren niet meer gezien hebben. Wanneer de eerste Nederlandse kinderhoofdjes op de schoolpleinhekken worden gespiest zal ergens vanuit een ver buitenland een veel te dikke man, met achterlijk haar zoals dat van Donald Trump, via de AM-frequentie het volk toespreken.

288 reacties

 1. Ik had het niet beter kunnen verwoorden…de onderbuik roert zich en Nederland gaat kapot….

  • DE WERELD RAAKT AAN ZIJN EIND!

   • Christus is komende op de wereld .de tijden zijn nabij .oorlogen geruchten van oorlogen aardbevingen pestilentiun en vervolgingen mensen zijn liefhebbers van zichzelf. en geen liefde

  • Ontplofte onderbuik dit stuk met bruine smurrie die redeloos alle kanten op spettert….een coup?…wilders de redder van de wereld of toch niet?……gespietste kinderhoofdjes?….te hoge hypotheek??? Wat haalt u in godsnaam allemaal bij elkaar? Persoonlijke irritatie gecombineerd met redeloze angst?
   In 1 ding heeft u gelijk…de wereld zoals die bij kennen zal niet zo blijven….uiteraard niet…dat heeft hij nooit gedaan…alleen afgelopen eeuw al…WO I…WO II…Koude Oorlog….Vietman…Golfoorlog…Balkan….9/11…Afghanistan… alles is in feite nog precies hetzelfde…dezelfde onderbuiken en hetzelfde gebrek aan rede en intelligentie. De NSB’ers waren hetzelfde type mensen als diegenen die denken dat hun dochter verkracht gaan worden door enge Moslims…waar komt die angst vandaan? Hoeveel Nederlandse vrouwen zijn er eigenlijk verkracht door moslims afgelopen jaren? Ik persoonlijk heb nog helemaal never nooit niet last gehad van Moslims en ik heb in de grootste Nederlandse steden gewoond met de grootste hoeveelheid Moslims…..nooit….sterker nog de warmste condoleance die ik ooit heb ontvangen toen mijn moeder was overleden was in mijn lokale door een “enge moslim” gerunde buurtwinkel. Rot toch op met je vuilspuiterij, je bangmakerij, je totaal ongefundeerde prietpraat..ga lezen…informeer jezelf…bestudeer Syrië…onderzoek alle partijen en kom dan nog een terug met een goed verhaal. Ik wil u er ook nog even aan herinneren dat Nederland samen met wat andere landen het nodig vond om kolonies te creëren? Kent u die nog? Laten we het eens hebben over tsunami’s en invasies…Indonesië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Noord-Afrika, Midden-Afrika, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland…..merendeel gedwongen en met geweld. ik wil niet zeggen dat we het verdienen maar misschien wel een gevalletje van zoals de waard zelf is vertrouwt hij zijn gasten….Gadver..

   • Oei a; dit is ook een reactie uit de onderbuik! Ik denk dat u, als u toch aan het lezen bent, u ook eens in het fenomeen ‘angst’ moet verdiepen. Cargawar beschrijft zijn angsten die niet alleen zijn gericht naar de enge moslims, maar bevatten meer.
    NSB-ers zijn met de wijsheid van nu, en niet die van 1946, ook niet over een kam te scheren. En hun angsten zijn in 2015 verklaarbaar en begrijpelijk. Hoe fout de keuzes van destijds ook waren.

   • Bravo, dit vat mijn gedachten bij het lezen van dit rommelige stukje prima samen!

   • En u heeft het over onderbuikgevoelens!

   • Sukkel, in welk hol leef jij…..

   • Zit wel wat in zijn verhaal.maar niet alles.maar het gaat niet goed iig.

   • My god wat een seniel ondoordacht onrealistisch antwoord. Blind?

   • Ga in Den Haag wonen ik ben daar uit gevlucht omdat je als vrouw niet normaalkanleven

   • Je stemt vast en zeker linkse toch. Die willen altijd ellenlang reageren

   • Zeker niet gelezen wat een vrouw in Almere is overkomen? Oké, niet verkracht maar neem van mij aan dat die vrouw voor het leven getekend is.

   • je praat onzin , kijk je wel eens iets anders dan nos journaal,
    Dan open je ogen,!

   • Ik had het niet beter kunnen zeggen. Ja ook ik heb mijn zorgen omtrent hetgeen er gebeurt maar daarvoor haal ik mijn hyphoteek en zorgkosten niet in het commentaar. Europa wilde als vriend van en samen met Amerika ingrijpen in het Midden Oosten en dit is het resultaat. Wij zijn bereikbaar voor mensen die de oorlog ontvluchten die daar nu volop bezig is. Amerika is helaas minder goed te bereiken voor deze vluchtelingen. Wij hadden daar niet naartoe moeten gaan om de Westerse zwaar overschatte “democratie” in te voeren. Wij hebben het kruitvat aangestoken en ondervinden daar nu de consequentie van.

   • ‘een koekje van eigen deeg’, zou ik zeggen.
    Ik ontken niet dat er tussen deze vluchtelingen profiteurs zitten die Europa behoorlijk wat zorgen zullen opleveren en dat de burger er, zoals meestal, uiteindelijk voor zal moeten opdraaien. Maar deze hele stroming is door de VS in beweging gezet met hun huursoldaten die zogenaamd ISIS strijders zijn. Nederlanders en Amerikanen zijn van oudsher Opportunisten van de eerste categorie die niets doen zonder er zelf wijzer van te worden. Onze graaicultuur heeft heel erg diepe wortels en als je dan ook nog eens VS kontenlikker nummer een bent, tja, dan kom jezelf toch een keertje tegen lijkt mij!

    P.S. Eh, Anoniem, het lijkt erop dat jij hier met al je reacties nogal goed weet hoe het zit met moslims; ik adviseer je om de documentaire DIRTY WARS eens aandachtig te kijken

    https://www.youtube.com/watch?v=oeCtO3uMEzk

    Na het zien ervan ben ik gaan begrijpen waar die haat voor het Westen vandaan komt!

    Oh ja, ,ooit gehoord van OTPOR? Nee? Nou hieronder de link:

    https://www.youtube.com/watch?v=Sk1hFrmqg_M

    Washington is niets anders dan een grote gore revolutiemachine die kapot maakt daar waar ze er profijt van hebben!

    • Kan wel zijn maar wat hebben wij ermee te maken? Wij hebben als burgers toch geen fuck te vertellen

     • Nou dan! Waar zit je jezelf dan zo druk om te maken Anoniem?!
      Ga ook lekker emigreren! Dat doen steeds meer Nederlanders!

    • Wow, pitbull,

     U bent enorm verschrikkelijk tot begrip gekomen! Aanschouw het wonder… U weet nu hoe het allemaal zit. En dat na twee (!) hele Youtube films…. Kijk, dat noem ik nou onderzoek plegen; daar kan je mee thuiskomen.

     Beste pitbull, Jeremy Scahill is een oppervlakkig ventje dat zich graag laat filmen – Hollywood stijl – en zich niet te druk maakt over achtergronden. Voortgebracht voor en door het linkse establishment. Een popi-poseurtje dat al diverse malen als praatjesmaker is ontmaskerd en zelfs in eigen kringen met een korrel zout wordt genomen.

     En OTPOR? Ach, pitbull, welkom op het grotemensen pad der verlichting. U komt er nu achter dat ons, gewone sloebers, door de media lang niet alles wordt getoond en van wat we wel te zien krijgen is de helft gelogen. De maanlanding is in Hollywood gefilmd, de Illuminati staan op het punt de wereldeconomie te crashen, ons voedsel wordt gemanipuleerd zodat we onvruchtbaar worden om zo de wereldbevolking terug te brengen naar onder het half miljard, de chimera bestaat inmiddels, Obama werkt, net als de Paus, hard aan de NWO, is islamist, arabier en getrouwd met een kerel.

     Zonder enige twijfel allemaal waar, doch met de horden moslims die Europa en dus ook ons land overspoelen heeft het allemaal niets te maken. Niet met de grote en niet met de kleine Jihad. Niet met het stenigen van overspelige echtelieden. Niet met het onthoofden van ongelovige varkens. Niet met het afschieten van tekenaars en concertgangers. Niet met het ritueel afslachten van filmmakers. Niet met het steeds brutaler schofferen, manipuleren, diskwalificeren en molesteren van de gastbevolking. Niet met het minachten en stelselmatig onderdrukken, koeioneren, aanranden en mishandelen van vrouwen en homoseksuelen. Niet met het ontvoeren en gijzelen van Afrikaanse schoolkinderen….. NIETS. Het is namelijk de aard van het beestje.

     Wèl lekker om als moslim met een beschuldigende blik naar te kunnen wijzen natuurlijk, die verhalen over het verdorven Westen. Om aan te halen als legitimering voor alles wat je maar door je krankjoreme lariekoekreligie krijgt voorgeschreven. Want een moslim, zoals ons steeds weer wordt verzekerd, heeft nooit ergens schuld aan. Die ligt namelijk onveranderlijk bij iets of iemand anders. Een moslim draagt nooit enige verantwoordelijkheid en is altijd slachtoffer. Da’s namelijk de aard van het beestje.

     Ook met zijn maat 46 Salomon in de nek van een met vereende krachten tegen de grond getrapte medemens en een uitkering in zijn achterzak, is hìj het slachtoffer. Hij kon niet anders, voelde zich bedreigd in deze hem zo vijandige wereld. En uiteraard beledigd……diep, diep beledigd. Da’s namelijk de ……afijn, u voelt ‘m al.

     En ehhhh….koekjes? Graaicultuur zei u? Kweeniehoor, maar de Islam had al zo’n beetje vanaf haar oorsprong haar groezelige, graaiende en gewelddadige grafgrijpers overal waar ze niet thuishoorden. Omdat, beste pitbull, de islam maar om drie dingen draait: onderwerping, onderwerping en…….onderwerping. O ja……en de baas spelen. Dat ook.

     Wellicht is dit filmpje iets voor u:
     https://youtu.be/gBzJGckMYO4

    • Hallootjes weer, pitbull….

     N.a.v. uw reactie op Anoniem van 3 oktober 2015 om 14:02:

     Gesproken als een waarlijk progressief denker! Het als voetveeg gebruiken van het eigene, autochtone om ruim baan te maken, nee, op de knietjes te vallen voor dat prachtige exotische allochtone. Dàt is waar Anoniem zich in wezen druk over maakt. En velen met hem/haar.

     U loopt aan achter om het even welke nieuwkomers ook, die een bek hebben, groot genoeg om even te vertellen wat er hier alemaal niet deugt en hoe ze het willen hebben. Zo’n beetje als een paar bijdehandjes die een aantrekkelijke etage betrekken boven een café en dan vervolgens gaan liggen etteren over lawaaioverlast en bierlucht.

     Emigreren? Anoniem? Bent u wel lekker? Wat u eigenlijk zegt is: “Als het je niet bevalt, dan rot je maar op!” Da’s een sublieme tekst, maar u moet zich daarmee wenden tot de bovenburen van het café. En daarmee eigenlijk tot uzelf. U, echter, maakt van die bovenburen niet zo’n punt. Zonder al teveel misbaar laat u t.z.t. op commando uw baard staan en vertelt uw moeder, vrouw en/of dochter dat het smoelwerk voortaan in een vaatdoek gewikkeld dient te worden. U een biet.

     Er zijn overigens, zo halverwege de vorige eeuw, een boel mensen uiteindelijk voor minder naar de kapper gestuurd voor een gratis knipbeurt.

   • Goed gesproken men zou zich eerst eens verdiepen in de geschiedenis en zich dan met een fatsoenlijk menselijke mening komen uiten,het is angst angst. En nogmaals er idt altijd al migratie geweest

   • De meeste mensen hebben echt stront in hun ogen en oren, je kunt toch wel zien dat het aantal mensen wat nu naar Europa komt zoveel is dat Europa dat niet aan kan, het aantal wat er al was kunnen we niet eens aan werk enz. helpen de problemen zullen zich dus opstapelen en opstapelen als er meer komen daar hoef je geen raketgeleerde voor te zijn. En dat er over hypotheek enz enz word gesproken zegt iets over de angst van de mensen want het is hier al lang niet meer wat het geweest is. Of wou je zeggen dat dat niet zo is, haal de stront uit je oren en ogen en doe niet of er niks aan de hand is. (ACHTELIJKE FIGUREN) We gaan de grootste ellende krijgen als we die mensen hier blijven opvangen.

    • Haha…Praat er een over stront in de ogen..Hahaha…

     Wtf kerel, jij hebt echt een bord voor je kop! Om de consequenties van een dergelijke migratiereeks in kaart te kunnen brengen, moet je aardig geleerd zijn.

     Hoe kun jij in godsnaam zien dat er teveel immigranten Nederland binnenkomen? Sta je ze te tellen aan de grens? Hoe verzin je die grap? Nogmaals hoe kun jij in godsnaam zo iets zeggen?

     Waarschijnlijk geloof je zelf dat jouw mening onfeilbaar is, maar verdiep je jezelf wel eens in de materie? Waarschijnlijk laat je die poeppraat van alle rechtste xenofoben je hersenpan in stromen, waarna jij het keurig als een versgeperst drolletje je mondje uitspuwt; in de vorm van een zogenaamde mening….

     • René Nienkemper

      In Nederland is in september een recordaantal van 8400 asielzoekers en nareizende familieleden geregistreerd. De maandelijkse toestroom is nog nooit zo hoog geweest sinds de start van de statistiek in 1975. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek woensdag.

   • En jij bent rijp voor het witte pak met de mouwen aan de achterkant.

   • En laten we de gastarbeiders die Nederland naar hier heeft gehaald ook niet vergeten.

    • De Nederlandse politiek in opdracht van het Nederlandse bedrijfsleven ja… De gewone burger is hierin niet gevraagd, net zo min als hij nu gevraagd wordt.

     Islam is een geloof en een politieke ideologie, die geen ander naast zich duldt, Alleen al om die reden mag Islam hier nooit de regels gaan bepalen, het zou de doodsteek voor onze democratie zijn…

   • Ga daar dan helpen grootsmoel en sluit lekker je ogen. Het gaat niet om de moslims die hier al wonen. Heb je wel eens reëel gekeken naar hoeveel mannen hier binnen komen zonder vrouw oh ja die laten we voor her gemak daar even achter, want die stellen toch niks voor. En ja , ook ik heb een hele aardige Turkse buurvrouw die er gelijk voor me was.

   • Aaaah….daar is het weer. Het rooie gereutel. Onkruid. Als vanouds. Andersdenkenden worden daarmee al vele decennia lang, vanuit een zelf aangemeten en dus denkbeeldige morele superioriteit, monddood gemaakt en als minderwaardig afgeserveerd. Een uiterst onwelriekend trekje dat u, meneer/mevrouw a, in ieder geval gemeen heeft met uw islam.

    U doet verwoede pogingen een bepaalde belezenheid uwerzijds te suggereren, doch uw stukje staat bol van de drogredenen en onzindelijke redeneringen. De Syrische geschiedenis is, evenals ons koloniaal verleden, met geen mogelijkheid causaal te relateren aan de ongebreidelde expansiedrang van de islam, gekoppeld aan de onverbiddelijke opdracht tot absolute wereldoverheersing, die zij zich vanaf dag 1 van haar relatief korte bestaan heeft gesteld.

    Grappig is het inkijkje dat u ons verschaft in uw denkniveau wanneer u uw vriendelijke mohammedaanse winkelier op de proppen haalt. U kent een aardige Turkse bakker wellicht? Ooooooh. Maar dan kan er met die islam toch nooit zo veel mis wezen.

    Beste man/mevrouw, ik woon bijna mijn hele leven al in “de grootste Nederlandse steden” en wel in de wijken waar, om het zo maar uit te drukken, de islamitische gemeenschap zich goed laat bestuderen. Of moet ik zeggen: in de kaart laat kijken? Tegenover uw winkelier kan ik dan ook moeiteloos tientallen incidenten dan wel personages stellen die een heel ander beeld oproepen. Een beeld met schakeringen die variëren van onaangepast antisociaal en intimiderend gedrag via gebeurtenissen waarbij ik mijn leven en dat van mijn familie ternauwernood heb weten te redden tot een incident met dodelijke afloop.

    Daar heeft u evenwel geen boodschap aan. U behoort zonder twijfel tot dat gedeelte van de burgerij dat zijn/haar hoofd afwendt wanneer iemand groepsgewijs in elkaar wordt getrapt. U stamelt nog mompelend iets van “kappen nou” terwijl u onhandig naar uw mobieltje grabbelt. Om vervolgens de dag daarop ter plekke terug te keren met een brandend waxinelichtje. Dat dan weer wel.

    U zwelgt al masturberend in uw zelfverzonnen en dus irreële schuldbewustzijn. Met kokette, verontwaardigde gebaartjes rolt u uw Spekman col alvast naar beneden om het kromzwaard aldus voldoende ruimte te verschaffen. U vraagt, nee, maant ons hetzelfde te doen.

    Wat mij betreft kunt u, meneer/mevrouw a, met uw Lekturama wijsheid de, om het netjes te houden, schijtbak op.

    • Beste Ben,

     Nu doet u zelf de suggestie dat het geweld, waar u het over heeft, te wijten valt aan de islam. Dit is toch wel een relatie dat heel wat meer uitleg nodig heeft.

     Ken je de gezegde ‘de pot verwijt de ketel’? U doet hier met wat hoger schrijfniveau dan gemiddeld precies hetzelfde wat u een ander verwijt…

     Maar om even terug te komen op mijn eerste alinea; waarom is het niet ons eigen sociaal beleid, als oorzaak voor het door u genoemde geweld?

     • Beste mevrouw/meneer Anoniem,

      Het was/is niet mijn bedoeling om hier een polemiek te openen. Ik ben echter de beroerdste niet en dus best genegen om u naar aanleiding van uw bijdrage van repliek te dienen.

      Allereerst hierbij mijn erkentelijkheid voor uw woorden van waardering ten aanzien van mijn schrijfstijl. Daarop inhakend stel ik vast dat u, evenals mevrouw/meneer a, een voorliefde lijkt te hebben voor spreekwoorden en zegswijzen. En ja; ik ben bekend met uw gezegde. Ik weet zelfs wat het inhoudt. U slaat er alleen hier de plank volslagen mee mis.

      Mevrouw/meneer a heeft gemeend een tirade te moeten openen richting Cargawar, naar aanleiding van zijn alleszins acceptabel geschreven opiniestuk. Zonder op de inhoud daarvan in te gaan verliest a zich in onsamenhangend geschreeuw en zet auteur en artikel weg als respectievelijk domme bangmaker en vuilspuiterij. Niet omdat er leugens of andere rarigheden in het artikel zouden staan, maar gewoon omdat Cargawar’s menig en bevindingen niet stroken met a’s eigen invalshoek. Zulks geheel in overeenstemming met de liturgie van wat we de “Linkse Kerk” zijn gaan noemen. Een kritische houding ten aanzien van de multiculturele samenleving en van (massa-)immigratie vanuit niet- westerse landen, wordt daarin niet getolereerd. Laat staan leuk gevonden.

      Wat ik heb gedaan is een paar gaten schieten in mevrouw/meneer a ’s bijdrage, door de vinger te leggen op (slechts) een klein aantal van de talrijke pijnpunten. Dat heb ik vervolgens, geheel in tegenstelling tot mevrouw/meneer a, netjes beargumenteerd en van commentaar voorzien. Tot zover uw pot en uw ketel.

      Mocht, om verder te gaan, de relatie tussen het “geweld waar ik het over heb” en de islam, meer uitleg behoeven, dan is dat voornamelijk in uw ogen. Ik ben echter de beroerdste niet en doe nog een poging ze voor u te openen. (Veelzeggend is het overigens dat u juist dat woord geweld in de mond neemt; wellicht is de relatie tussen de islam en dat begrip dan toch niet zo vergezocht?)

      Al vastgesteld hebbende dat het verkrijgen van absolute wereldoverheersing als politieke speerpunt van de islam moet worden gezien, is het best zinvol om daarbij te bedenken dat in dat verband alles, maar dan ook alles geoorloofd is, zolang het de islamitische zaak dient en vooral als het gericht is tegen ongelovigen. Dat zijn wij dan, hè? Zo staat het ook aangemerkt in de clubstatuten, ook wel “Koran” genoemd.

      Er zijn, grof genomen, dan ook nog maar twee soorten van samenleving over in de wereld. Enerzijds die waar de islam het voor het zeggen heeft en anderzijds die waar de islam alles in het werk stelt om het voor het zeggen te krijgen. (Met dit schattige plaatje kunt u direct al het leeuwendeel van alle brandhaarden in de wereld duiden.)

      Geweld neemt in de islamitische cultuur mede daardoor een prominente plaats in als straf en als (re)pressiemiddel. Ik zei al: ik ben de beroerdste niet hoor, maar ik stel toch voor dat u zelf even een onderzoekje doet naar fenomenen als steniging, het afhakken van hoofden en ledematen, het opblazen van schoolbussen, het in elkaar tremmen van een ieder die het waagt openlijk homofiel te zijn, het verkrachten van vrouwen die het lef hebben zich aantrekkelijk te kleden en het stelselmatig mishandelen van echtgenotes die het flikken om een eigen mening te hebben. Dat laatste heet, als ik het zou doen, huiselijk geweld doch als het Saïd of Ahmed betreft, is het zoiets als cultuurgebonden kastijding en moet het kunnen.

      Waarmee we zijn aanbeland bij uw “sociaal beleid”. Dat beleid is in dit verband zeker laakbaar, maar niet zoals u het waarschijnlijk bedoelt. Dat beleid is er al sinds jaar en dag strak op gericht het allerlei “nieuwkomers” in alle opzichten naar de zin te maken, hoe idioot de grillen en grollen ook worden. Men buigt zich bijkans achterover om te voldoen aan alle eisen en gewoonten van die mensen om ze toch in vredesnaam maar niet te beledigen. Een mohammedaan echter, is al beledigd als je geen mohammedaan bent. En intussen wordt er ten behoeve van dat alles, van onze autochtone cultuur en bovenal onze vrijheid, steeds meer verkwanseld.

      Doordat de islam haar onderdanen vrijwel vanaf de geboorte volpompt met haar gedachtegoed hebben we juist hier in Europa te maken met ernstig geïndoctrineerde mensen die hier zijn opgegroeid dan wel massaal binnenstromen in de overtuiging dat ze hier –en overal elders- de baas moeten, mogen en zullen worden en dat ze alles in het werk mogen, nee; moeten stellen om dat te bereiken.

      Bijkomende gedachte is dat de Westerse waarden en normen – en daarmee dus de samenleving- verderfelijk zijn en iets waaraan je als islamiet geen respect, laat staan verantwoording schuldig bent. In tegenstelling uiteraard tot de eigen, islamitische gemeenschap. Exemplarisch hierbij is het van overheidswege instellen van het onzalige instituut van de zg. “buurtvaders”; volwassen islamitische, vaak Arabische mannen die “hun” jeugd op straat in toom moeten houden omdat, voortvloeiend uit het hiervoor beschrevene, de politie niet voldoende vat op de jongeren heeft…… Anders gezegd: het inheemse gezag waaraan u en ik ons hebben te onderwerpen, is op deze jonge probleem-muzelmannen niet van toepassing. Zeer kwalijk en een beroerd signaal.

      Tenslotte wil ik vaststellen dat wanneer de islamitische gemeenschap ons beschouwt als één grote slappe hap (en dat doet ze), ze daarin gelijk heeft. Wij zijn verworden tot een verzameling individuen die zeer terecht trots zijn op en blij en gezegend zijn met onze persoonlijke vrijheid, maar die elkaar zodanig hebben losgelaten dat we eigenlijk geen gemeenschap meer vormen. In die hoedanigheid zijn we dan ook geen partij voor een uiterst homogene, verbeten en door een ijzeren, gewetenloze politieke doctrine samengesmolten en getroubleerde gemeenschap als de islamitische. Die ook in ons land groeit en groeit en groeit. Vrolijk bejubeld en met rode roosjes bestrooid, dan wel hartelijk verwelkomd door meneer/mevrouw a.

      Jubelt u gezellig mee?

     • René Nienkemper

      De islam is een gevaarlijke ideologie en brengt het slechtste in de mensen naar boven. We hebben 500 jaar een heel klein beetje beschaving gehad en wat gooit men hier nu allemaal naar binnen?

      Ik val de islam aan, en er zijn ook wel afvallige moslims. Maar als alle gelovige moslims volgens de Koran, de Hadith, de sharia die godsdienst belijden… Tja, wat wil je dan?

      Mijn punt is dat de invloed van de sharia en de Koran sluipend is. Trouwens, ik val geen moslims aan maar de islam.

      We surfen collectief mee met een totalitaire ideologie, en daar ben ik bang voor. En zowat alle politici en vooral journalisten zijn spreekpoppen van die zogenaamde godsdienst. De elite past zich altijd heel snel aan. Als ik zie hoe de zogenaamde elite de islam vrij baan geeft om zich hier te nestelen, dan zal die elite even schuldig zijn als de nazi’s die in Nürnberg terechtstonden.

      We moeten beginnen met al hun subsidies af te nemen. Nu stimuleert de overheid die godsdienst. Laten we de islam doodzwijgen en op droog zaad zetten.

   • Misschien je blinddoek afdoen en het lef hebben om de echte realiteit onder ogen te zien. Wanneer je nog steeds niet ziet wat er gebeurd, getuigd dit niet bepaald van intelegentie.

   • Linkse onrealistisch sukkel ben je. Dat is wat ik denk, let maar op wat er gast gebeuren. En wat wij de oudere in Nl aandoen door ze zo te verwaarlozen

   • Vast en zeker een mevrouw met warme gevoelens voor GroenLinks, D66, PvdA etc. Partijen welke het prachtig vinden om te praten over het “verrijken” van ons land met andere culturen. Zij willen niet zien dat het merendeel van de Nederlanders het meer dan ZAT is dat wij iedereen maar moeten binnen laten (om vrijwel nooit meer weg te gaan!).

    Deze mevrouw heeft geen negatieve ervaringen met allochtonen (mag je volgens genoemde partijen niet meer zo noemen) en zal er vast en zeker uitzien als zo’n geitenwollen-sokken figuur welke zgn. vluchtelingen met gezang en welkoms-borden staat op te wachten!

    Mijn vrouw werd nageschreeuwd door een groepje “heren” met een licht geleurd uiterlijk en opgeknipte koppies.
    Mijn dochter werd achtervolgd door zo’n zelfde type en kwam huilend thuis.

    Verstop u, beste mevrouw A, vooral voor de werkelijkheid! Stem vooral op ‘links’ want ons land kan nog veel meer vreemdelingen aan.
    Betaal vooral veel belastingen en steeds hogere ziektekosten-premie’s want dan betaald u fijn mee aan de GRATIS voorzieningen voor deze vreemdelingen.

    Het is te gek voor woorden om niet zo helder bij geest te zijn en de realiteit onder ogen te zien. Droom rustig verder!

   • Wat voor een antwoord geef jij hier, volgens mij heb je het verstand van een erwt.
    Als je ziet wat die zogenaamde vluchtelingen nu al teweeg brengen aan problemen in Europa dan zijn we er nog niet klaar mee. Plus het feit dat de Nederlandse regering al jaren de uitkeringen en aanverwante zaken naar beneden bijstellen. Alles met de bedoeling om direct de vluchtelingen tegemoet te komen. Dit alles kost miljarden en die zijn over onze rug gestolen. Snap je het nou, stomme eikel.

   • Ik weet niet in welke steden jij gewoond hebt maar in ieder geval niet in Nederland .wij zien waar jij blijkbaar blind voor bent

   • Jij bent echt blind sukkel

   • Wat geweldig goed geschreven A. Haatzaaien en niets anders is het stuk over de moslims. Weten jullie wel hoeveel extremistische christenen in dit land wonen. De vrouwen die daar gedwongen worden om met zwarte kousen en een hoed op naar de kerk moeten. Wel 3x op zondag naar de kerk om vervolgens de andere 6 dagen van de week weer alles te kunnen doen wat god verboden heeft.
    De manier waarop deze mensen niet gelovigen of anders gelovende behandelen. Net zo erg als extremistische moslims. Anders maar net zo erg.
    En wat hebben de mensen die geloven in God niet gedaan overal op de wereld. Of was dat wel goed. Alleen omdat er toen nog geen televisie, radio of telefoon was. Op die manier kon het onder de pet blijven.
    Ik ken behoorlijk wat moslims die allemaal even open en vriendelijk zijn.
    Hou toch eens op met haat zaaien.

    • Ja, wat geweldig goed geschreven, hè? Ik heb meneer/mevrouw a dat in een reactie ook laten weten. Maar ook uw stuk. Wat een schrander en origineel betoog!

     Zoals u had ik het nog niet bekeken. Ik denk inderdaad dat we deksels moeten uitkijken met dat volk. Al die tientallen vrouwtjes van middelbare leeftijd en ouder. Met die rare kapjes en zwarte kousen. Dat zit iedere dag maar in die achteraf schuurtjes te kantklossen of zijn met spinnewielen in de weer.

     En dan die kerels. Alsmaar kloten met mosselen. Of stinkende vissen. En anders verdoen ze hun tijd wel met het repareren van hun netten. Ook totaal duister wat ze daar soms week in week uit mee uitvreten. Terwijl de vrouwen ’s avonds in het halfduister, gecamoufleerd door hun zwarte kousen, tussen de struiken in hinderlaag liggen om ons, nietsvermoedende voorbijgangers, als onverlaten te bespringen. En ons dan ongevraagd hun geniepige boodschap toe te fluisteren. U weet wel. Zo van dat je je vijanden moet liefhebben en zo. En dat je niet moet gaan meppen als iets je niet zint. Dat werk.

     Dan hebben we het nog helemaal niet over de discriminatie. Ik bedoel; als we dat vervloekte christendom weet-ik-hoe-lang haar gang hebben laten gaan, is het niet meer dan fair om de moslims nu es een paar eeuwtjes de kans te geven. Die zijn d’r bovendien veel beter in.

     Is het misschien een ideetje voor u, als liefhebber bedoel ik, met uw doortastende insteek, een cursusje jihadisme in elkaar te duwen? Kan online of in een boekje. Boekjes, daar zijn moslims gek op. Afijn, u ziet maar.

     Ik zou de praktische materie die u erin verwerkt overigens zorgvuldig buiten het bereik van de zwarte kousen houden. Voor je het weet sturen ze daar hun jonge meiden massaal op breiles.

     En dan hebben we poppen aan het klompendansen.

   • Welke blij de gek schrijven nu zo Iets?

   • Mijn god 11 ribben en de rest ben je stront!

   • Blin met je betoog, inderdaad alles leeghoofdig bij elkaar harken, alles uit zijn verband trekkende angsthaas…wie is er nu bang? De “linkse” kerk houdt zijn mond omdat er met de chloorhoofd-aanhangers niet te debatteren valt want: tegen zoveel domheid strijden zelfs goden tevergeefs en: hun vuil kan mijn zeep niet zijn. Ik heb gezegd.

    • Beste meneer/mevrouw Anoniem,

     U heeft nu wel gezegd: “Ik heb gezegd.” maar daarmee is niet gezegd dat u ook iets gezegd heeft. Veel soeps is het in elk geval niet en, te oordelen naar het aantal reacties, maakt het ook bijzonder weinig indruk. Ikzelf kon het echter niet laten u een repliekje te gunnen omdat u met uw stukje het deficiet van uw linkse schreeuwliturgie zo prachtig, bijna metaforisch weergeeft.

     Als vanouds is een ieder die andere opvattingen heeft dan die passen in uw boekje angstig, dom of een combinatie van beide en in ieder geval onkies en immoreel. Vele decennia lang is uw kliek erin geslaagd met dit manipulatieve mechaniekje andersdenkenden op grond van uw zelfgewrochte, tot barstens toe opgeblazen doch als “integere gewone jongensmoraal” vermomde ethos, te diskwalificeren en monddood te maken. Geraffineerd, handig gevonden hefboompje, doch beperkt houdbaar.

     Ziet u; steeds minder mensen zijn er nog gevoelig voor. Steeds meer echter durven, kijkend naar de werkelijkheid om hen heen, weer voor zichzelf te denken en hebben er zogezegd poep aan of dat voor uw stempel van goedkeuring in aanmerking komt of niet.

     De “Linkse Kerk” zoals u die aanhaalt, zwijgt inderdaad. Nu de werkelijkheid haar aan alle kanten inhaalt en haar niet geringe aandeel in de sores die we heden meemaken aan het licht komt, zwijgt zij. Nu mede door het schaamteloze pamperen van allerlei uitheemse minderheden in het algemeen en moslims in het bijzonder, ten koste van de eigen, autochtone bevolking en haar identiteit, de stront in de ventilator dreigt te vliegen, zwijgt zij. Omdat anderen de intelligentie zouden ontberen om met Uwe Pompeuze Hoogheden van gedachten te kunnen, nee; te mògen wisselen?

     Nee, zij zwijgt omdat haar boodschap een loze, lege, zeg maar: verneukeratieve blijkt te zijn. Te zeggen heeft zij niets. Antwoorden ontbreken haar. Het steken van haar hand in eigen boezem is, zoals altijd, teveel voor haar. Een hol vat.

     U zit daar samen met haar in een holletje op de tot terphoogte afgekalfde berg, verongelijkt te mokken. Ondanks alles trachtend in uw houding iets van de drakerige hoogdravendheid van weleer te handhaven. U komt niet verder dan wat gescheld op grond van iemands uiterlijk.

     De gok u te wagen aan het onderwerp “goden” lijkt me een ronduit onverstandige en voor wat u heeft te verschonen, beste meneer/mevrouw Anoniem, moet de zeep nog worden uitgevonden.

     Heeft u hier iets aan?

   • Als ik het lees wat jij er van vind, dan krijg ik zeker onderbuik gevoelens. In mijn ogen ben je nog minder dan een moslim. Jij bent niet meer van deze wereld. Naar mijn idee zou ik toch maar een beetje bang gaan worden, van wat hierboven is geschreven is toch zeker 99% de waarheid. Dus als jij je ogen voor dit gaat sluiten dan ben je stekeblind.

   • Christus is komende op de wereld .de tijden zijn nabij .oorlogen geruchten van oorlogen aardbevingen pestilentiun en vervolgingen mensen zijn liefhebbers van zichzelf. en geen liefde

   • Europa onder het zwaard van de islam

    Door: Franklin ter Horst (Aangemaakt: februari 2002) (Laatste bewerking: 17 januari 2016)

    Islam verwoest de rechtsstaat
    Diverse West-Europese steden kennen al complete moslim vrijstaten waar de islamitische immigranten zich als bezetters gedragen. Velen zijn van mening dat de multiculturele samenleving en de integratiepolitiek zijn mislukt omdat het merendeel van de immigranten gewoon niet van plan is te integreren. De praktijk laat zien dat tenminste een deel van de moslims weerstand bieden tegen elke vorm van integratie en wordt de nadruk gelegd op de slachtofferrol wanneer er kritiek is op hun optreden. Steeds meer Europeanen vinden dat de oprukkende islam een halt toe moet worden geroepen en zijn het knuffelen door de overheden van deze bevolkingsgroep meer dan zat. Het minste of geringste commentaar op hun houding levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Islamitische geestelijken verkondigen het sprookje dat de islam geen vijand is van Joden en Christenen. Moslims, Joden en Christenen zouden altijd in harmonie met elkaar hebben samengeleefd. De geschiedenis vertelt echter een heel ander verhaal. Ze beweren dat islamitisch terrorisme voortkomt uit sociale en politieke grieven en dat de rest zich prima gedraagt in de westerse democratieën.
    Moslims vormen met afstand de grootste groep van alle vluchtelingen in de wereld. Sinds 1990 is 90% van alle naar Europa stromende vluchtelingen, asielzoekers en immigranten mensen met het islamitisch geloof. Ze vluchten uit hun landen, die hen geen werk, geen brood, geen veiligheid en geen medische basisverzorging bieden als deze niet met de heersende islamitische geloofsrichting (bijvoorbeeld soennieten, sjiieten) van hun vaderland overeenstemt. In het Westen aangekomen, verzorgd en – gemeten aan hun ervaring tot dan toe – onder paradijselijke omstandigheden levend, tonen ze geen dankbaarheid tegenover hun landen van opname, maar onderscheiden ze zich erdoor dat zij – in vergelijking met de rest van de naar het Westen stromende niet-islamitische immigranten – dat ze iedere vorm van integratie weigeren.Nu is dat op zich niet zo vreemd want hun god verbiedt hen vrienden te worden met “ongelovigen”. Zo staat er expliciet in de koran, soera 5, vers 51: “O, gij die gelooft, neemt de Joden en de christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.” Met andere woorden: Hun god Allah verbiedt het moslims expliciet om vriendschap te sluiten met niet-moslims. Integendeel. Zij leren hen te zien als de ergste vijanden, die “lager zijn dan het vee” en “gedood” moeten worden “waar je hen ook tegenkomt.” De integratie-onwilligheid respectievelijk het integratie-onvermogen van de meeste moslims is dus gefundeerd in de islam zelf.
    De islam wil de hele wereld onder controle brengen

    De Jihad tegen het Westen is allang begonnen, maar om de ‘vredelievende religie’ niet te irriteren doen de regeringen in Europa al jaren alsof er niets aan de hand is en heeft men daarmee de rode loper uitgelegd voor infiltratie, dreiging en dominantie van de militante islam. De uitbreiding van de islam, gebeurde bijna uitsluitend door oorlogen, moord en terreur. Landen als Syrië en Egypte die eens christelijk waren en tot de wieg van het christendom behoorden, werden veroverd en systematisch tot islamitisch gebied verklaard. Mohammeds volgelingen trokken ook Europa binnen en veroverden Spanje, Portugal en Sicilië. Toen pas kwam christelijk Europa tot de erkenning, dat alleen een verenigd christendom zich tegen het gevaar van de islam verdedigen kon. Pas na de aanslag in Madrid is Europa ‘wakker’ geworden en is er sprake van enige activiteit. Europa dreigt het slachtoffer te worden van haar jarenlange falende beleid. Klik hier voor de situatie in Groot-Brittannië en klik hier voor de situatie in Duitsland.
    Sommige regeringen proberen om politieke redenen de feiten te verdoezelen. Volgens de voormalige Britse premier Tony Blair heeft het terrorisme niets met de islam te maken. In Britse kranten en televisie wordt de islam afgespiegeld als een religie van vrede, oprechtheid, moraliteit, zelfdiscipline en gezinswaarden, die helaas een beetje besmet is met ‘enkele’ fundamentalisten.
    Volgens de islam moet de dar al-islam (huis van islam) de gehele aarde gaan omvatten. ,,Langzaam maar zeker ontwikkelt Europa zich, in de ogen van de moslims, in de goede richting.” De Londense imam Zaki Badawi karakteriseerde Europa als een deel van het huis van de islam. Yunis al-Astal, een prominente moslimgeestelijke van de terreurbeweging Hamas, verklaarde in een toespraak voor Al-Aqsa TV dat Rome ,,de hoofdstad van de katholieken en kruisvaarders, spoedig zal worden veroverd door de islam. En vanuit Rome zal heel Europa en vervolgens Noord –en Zuid-Amerika Islamitisch worden. Rome heeft de broers van apen en zwijnen (de Joden) in Palestina geplaatst om zo het opnieuw ontwaken van de islam te voorkomen. Allah heeft ons uitgekozen zodat wij zijn motor zijn om deze natie tot succes, veiligheid en macht te brengen, en zelfs tot het veroveren van de hoofdsteden van de hele wereld.” Eerder noemde al-Astal de jihad ook een plicht voor vrouwen, die zichzelf volgens hem zouden moeten opofferen met zelfmoordbomaanslagen om de Joden de ‘bitterheid van de dood’ te doen smaken.
    Diverse landen hebben de problemen met de moslims niet meer onder controle

    Treinreizigers in Frankrijk, Duitsland en Zwitserland hebben in toenemende mate last van jeugdige migrantenbendes die op klaarlichte dag treinen en treinreizigers overvallen. Net als in Nederland wordt dit nieuws zoveel mogelijk doodgezwegen door de politiek en media, om de toch al grote onvrede over het mislukte immigratie- en integratiebeleid onder de autochtone bevolking niet nog verder aan te wakkeren.
    Klik hier voor mijn artikel “Frankrijk in de ban van Jodenhaat en islamitisch extremisme”.
    In twee wijken in Brussel komt al geen Belgische politie meer. De orde wordt daar gehandhaafd door moslim ordetroepen. De Universiteit van Leuven heeft op 18 november 2011 een studie openbaar gemaakt waarin wordt geconstateerd dat de 300.000 moslims in Brussel nu al de bevolkingsgroep met de meeste invloed en macht zijn. Openlijk kritiek leveren op de islam of moslims is in Brussel inmiddels verboden. De groep Vigilance Musulmane zegt tegen iedereen die het waagt moslims of de islam te bekritiseren strafrechtelijk te vervolgen. In deze studie wordt ook geconcludeerd dat de helft van alle jonge moslims antisemitisch zijn, en dat dit niets te maken heeft met de sociale situatie van de moslims, maar alles met de islamitische religie. Net als in Nederland en elders in Europa verzamelen jonge moslims zich steeds vaker in bendes die Joden lastig vallen en in elkaar slaan. De Belgische politiek en de media – lijdend aan dezelfde politiek correcte ziekte als elders – doen er echter het zwijgen toe. Deze zorgwekkende ontwikkeling is het directe gevolg van de jarenlange, door de Europese Unie opgelegde ongelimiteerde immigratie naar Europa en het ‘pamperen’ van met name moslims, die wel onmiddellijk allerlei rechten en privileges kregen, maar vrijwel geen enkele plichten. Als niet snel tegemoet wordt gekomen aan de zorgen van de gewone man en het probleem van de islam bij de naam wordt genoemd en bij de wortel wordt aangepakt, dan dreigen er op den duur burgeroorlogen in Europa te ontstaan.

    Ook Zweden gaat gebukt onder moslimterreur (Klik hier voor dit artikel)

    Klik hier voor mijn artikel: “Moslimbendes terroriseren Oslo in Noorwegen”
    De Deense hoofdstad Kopenhagen is een moslim “war zone”. Klik hier voor mijn artikel “Moslimextremisten terroriseren Denemarken”.

    Terwijl in steeds meer landen binnen de Europese Unie de onvrede over en het verzet tegen de massale moslim immigratie groeit gaan de (niet democratisch gekozen leiders) in Brussel onverminderd door met het islamiseren van Europa.
    De integratiepolitiek is volkomen mislukt

    Het bankroete Griekenland steekt 15 miljoen euro in de bouw van een moskee voor de aldaar verblijvende illegalen uit met name Egypte, Pakistan, Irak en Afghanistan. Overal moet streng bezuinigd worden en zeker in de landen die er financieel een puinhoop van hebben gemaakt, zoals Griekenland. De Griekse krant Ta Nea reageerde vol onbegrip op het besluit van de regering. Kranten in Pakistan en Saudi Arabië waren daarentegen opgetogen. Wat de Europese belastingbetalers hiervan vinden doet volgens de EU en de regering in Athene helemaal niet ter zake, ook al is het geld van hen afkomstig. Het was overigens vooral de druk uit Brussel en dan met name van de Europese commissaris voor de mensenrechten die samen met de Europese Commissie erop aandrong om een moskee te bouwen voor de vele tienduizenden islamitische illegalen die in en rond Athene leven.

    In het Oostenrijkse Graz werd in december 2010 een 63 jaar oude Oostenrijker veroordeeld tot een geldboete van 800 euro omdat hij op zijn eigen stuk land gejodeld had en in de buurt wonende moslims zich hierdoor beledigd voelden, omdat het op hun ‘heilige’ vrijdag gebeurde en ze precies op dat moment aan het bidden waren tot Allah.

    Een groep moslim immigranten wil Zwitserland dwingen de nationale vlag te veranderen omdat het witte kruis op een rode achtergrond ‘de rechten van de niet christelijke overtuigingen schendt.’ Het allereerste idee om de vlag te veranderen kwam overigens uit de koker van een niet-moslim, Ivica Petrushich, de katholieke vice-president van de vereniging van immigranten Secondos Plus. ‘Het kruis past niet bij het multiculturele Zwitserland van vandaag,’ was zijn argumentatie. Meer dan 20% van de ruim 7 miljoen Zwitsers bestaat uit immigranten. Ruim 5% van hen (bijna 400.000 mensen) zijn moslim. Aangezien de Zwitsers altijd al een moeizame relatie met immigranten hebben gehad, zal de oproep om de vlag te veranderen alleen maar olie op het vuur werpen. Ongeveer de helft van de Zwitsers beschouwt zichzelf als katholiek. De huidige rode vlag met een wit kruis wordt echter in heel Zwitserland als een symbool van eenheid gezien. Ondanks de drie verschillende voertalen in Zwitserland (Duits, Frans en Italiaans) kent het land al 160 jaar geen geweld meer en is het een bastion van stabiliteit. Pas sinds moslim immigranten de basisprincipes van het land begonnen aan te vallen, zijn steeds meer Zwitsers op de rechtse, anti-islamitische Volks Partij gaan stemmen. Hoe meer aan de poten van de Zwitserse samenleving wordt gezaagd, des te harder zal daarom hun tegenreactie zijn. 160 jaar vrede en stabiliteit zullen niet zomaar worden opgegeven – niet voor Europa en ook niet voor moslims.

    De bevolking van Europa wordt beslist niet tot de vriendenkring van de islam gerekend, maar behoort net als het Joodse volk tot hun doelwit. Het oude Westen stevent af op een gewelddadige confrontatie met haar islamitische bewoners. Islamitische geestelijken hebben al openlijk verkondigd dat invoeringen van islamitische wetten in Europa in de toekomst tot de mogelijkheden gaan behoren. De dialoog met moslims blijkt geen enkele zin te hebben, zelfs niet met gematigde moslims, omdat de islam niets gemeenschappelijks kent met de joods/christelijke wortels van Europa. De islam in Europa zal als een brand om zich heen slaan als zij eenmaal voldoende macht in handen heeft gekregen. De West-Europese grote steden kennen al complete moslim vrijstaten. Overal gedragen de islamitische immigranten zich als bezetters. Hun vrijwillig isolement verraadt een veroveringstrategie volgens de beproefde methode van celvorming. Van de op 2 mei 2011 door Amerikaanse elitetroepen in de Pakistaanse stad Abbottabad vermoorde Osama bin Laden is bekend, dat hij jaren op een Bosnisch paspoort heeft gereisd.
    Extremistische moslims in Europa moeten gewapende straatbendes vormen.

    Deze oproep staat in het e-book ’Moslimbendes: de toekomst van moslims in het westen’ dat circuleert op verborgen jihadwebsites zoals Shumukh al-Islam en ook wordt verspreid via Scribd, een internetplatform om documenten te delen. Het gaat onder meer over hoe extremistische moslims zichzelf kunnen trainen in het westen voor de gewapende strijd. De schrijvers roepen militanten op zich te bewapenen, hun huizen te beveiligen, hun auto’s te gebruiken als wapens tegen de politie en zich voor te bereiden op gewapende confrontaties met de politie. „Richt straatbendes op, rekruteer leden, infiltreer in andere bendes, versterk je huis en verzamel wapens in verborgen plaatsen.” Het doel van dit boek is moslims een startpunt te geven hun eigen bendes te vormen en deze te laten uitgroeien tot een jihadistische beweging die kan rekruteren en uitgroeien tot een macht van betekenis binnen Europa. Om aan geld te komen adviseren de schrijvers hetzelfde te doen als Westerse criminele organisaties: juweliers overvallen, creditcards stelen of geldautomaten opblazen. Ook staan er uitgebreide handleidingen in voor het maken van zelfmoord bomvesten, autobommen en andere explosieven.
    Wat veertig jaar geleden begon als een onschuldige immigratie van gastarbeiders is uitgegroeid tot actie, om de decadente westerse wereld te veranderen en de geschiedenis te verdraaien. In 1975 zei de voormalig Algerijns president Houari Boumedienne voor de Verenigde Naties het volgende: ,,Miljoenen mannen en vrouwen zullen van het zuidelijk, naar het noordelijk halfrond komen. En ze zullen niet komen als vrienden, maar wel om te veroveren.”
    Overal worden strijders geronseld en gevechtscellen opgezet

    Er worden anti-Israëlische en antiwesterse preken gehouden en antizionistische denkbeelden verspreid. Ook wordt het onder de moslims in Europa steeds populairder om antisemitisme te verpakken als ‘antizionisme’. De pijlen richten zich dan hoofdzakelijk op Israël, waarbij de Joodse Staat schaamteloos op één lijn wordt gezet met Nazi-Duitsland, omdat Israël zich schuldig zou maken aan ‘etnische zuivering’ of ‘genocide’ van de PLO-Arabieren.
    Vrijwel alle politici en media in het Westen doen de grootste moeite om iedere link tussen de islam, moslims, moskeeën en terrorisme te bagatelliseren, te ontkennen of te negeren. Volgens de Iraanse dubbelagent Reza Khalili, die door wist te dringen tot de Iraanse Revolutionaire Garde, is dat bepaald geen goed idee, aangezien hij zelf deel uitmaakte van een enorme operatie om via moskeeën in Europa en de VS in het Westen geboren moslims over te halen tot extremisme en via de veilige havens die moskeeën hier zijn terroristen te werven en het islamitische terrorisme te financieren. Khalili werkte voor zowel de Iraanse Revolutionaire Garde als de Amerikaanse CIA en schreef zijn wederwaardigheden in een onthullend nieuw boek getiteld ‘A Time to Betray’ (Een tijd om te verraden).Volgens Khalili worden moskeeën gebruikt als recruteringscentra, voor bijeenkomsten achter gesloten deuren waar geld en wapens worden overgedragen en terreurplannen worden opgesteld. Moskeeën bieden een veilig onderdak waar men naar hartelust kan recruteren, trainen, en de ideologie preken van het martelaarschap, waardoor velen worden verbonden met en geleid door terreurgroeperingen.

    Overal worden strijders geronseld en gevechtscellen opgezet. Via ondermeer Albanië, Kosovo en Macedonië worden de Europese cellen bevoorraad met wapens, geld en worden terroristen van valse papieren voorzien. De afkeer van de islam van het vrije Westen, de haat tegen joden en christenen, de voortdurende indoctrinatie in moskeeën, creëren nieuwe terroristen onder jonge islamieten. De politieke islam is een vijandige “staat ” binnen Europa. De islam kan alleen bestaan in een cultuur van geestelijke overheersing en terreur. Elke islamiet weet dat hij in Europa, woont in een huis van oorlog dat eerst een huis van vrede zal zijn als de sharia, de islamitische wetgeving, een feit is. Tot die dag moet hij zien te overleven in compromissen en in aanpassing, maar daar nimmer vrede mee hebben. De geschiedenis van de politieke islam belooft weinig goeds voor de toekomst. Overal is de integratiepolitiek mislukt omdat ze niet willen integreren. Ze bieden weerstand aan elke vorm van integratie en daarbij wordt vooral de nadruk gelegd op de slachtofferrol, waarin islamieten al van nature kruipen. Het minste of geringste commentaar aan hun adres levert de reactie op dat ze worden gediscrimineerd. Vanaf 1990 zijn er duizenden blanke Europeanen overgegaan tot de islam, die als zeer radicaal worden bestempeld.
    De sporen van moslimextremisten leiden o.m. naar landen als Saoedi-Arabië, Syrië, Libanon, Iran, Irak, Libië en de gebieden die onder controle staan van de PLO-terreurbewegingen waar de eigen massa wordt gehersenspoeld met ouderwetse nazipropaganda. Het is opmerkelijk dat de Arabische moslims in hun strijd tegen Israël het lied aanheffen: ,,eerst strijden wij tegen de zaterdagmensen en daarna tegen de zondagmensen.”
    De zegevierende opmars van de islam tot het hart van de christelijke centra in het Westen te exporteren is in volle gang. Niet-christenen moeten niet denken dat ze de dans zullen ontspringen want voor moslims is iedereen in het Westen van christelijke huize. Volgens ingewijden staat de islamitische vulkaan in Europa op barsten. Duizenden ‘slapende cellen’ wachten op orders van ‘hoger hand’ om van leer te trekken tegen Europa dat dacht de dans te ontspringen. Het gaat om geloofsfanaten die niets presteren behalve wanneer het gaat om het maken van bommen om daarmee onschuldigen de dood in te jagen. Het zijn extremisten die zonder het te beseffen, bezig zijn de islam om zeep te helpen. De islam kan niet overleven puur vanwege het feit dat ze niets presteren zonder de hulp van het westen.
    Joden slachtoffer van escalerend antisemitisme

    Een toenemend aantal Joodse gemeenschappen in heel Europa zijn het doelwit van escalerend antisemitisme, wat herinnert aan de jaren voor aan de nazi-holocaust. Het Europees Joods Congres (EJC) waarschuwt in een verklaring, dat een aantal Europese Joodse gemeenschappen op de rand balanceren omdat functionarissen in hun landen steeds vaker antisemitische bedreigingen en geweld onderschrijven of op zijn best negeren. Het congres gaf als voorbeeld het door de overheid gefinancierde College van het Heilig Hart in Antwerpen, België, dat een ‘Palestinadag’ hield, waarbij jonge kinderen werden uitgenodigd voor spellen, waarin zij Israëlische soldaten wreed moesten behandelden en doden. Dit voorbeeld laat zien dat het veel verder gaat dan legitieme kritiek, het geeft de diepe, duistere morele afgrond aan waarin Europa zich bevindt. Op 19 maart 2012 werd de moorddadige terreurbeweging Hamas zelfs in Genève uitgenodigd om een toespraak te houden voor leden van de VN Mensenrechtencommissie. Dit bezoek kan het morele failliet van Europa niet duidelijker onderstrepen. Het is zelfs zo erg dat sommige maatschappelijke figuren en politici het een eer vinden om door Hamas te worden aangeprezen.

    ,,Kleine Joodse gemeenschappen komen in situaties waarin zij fysiek, verbaal en psychologisch worden bedreigd door fundamentalistische elementen en hun extreemlinkse cohorten aan de ene kant en extreemrechtse neonazi’s aan de andere kant”, vertelde EJC president Dr. Moshe Kantor voor Israel National News. “Zonder bestuurlijke bescherming breekt er een zeer donkere periode aan voor de Joden in Europa”. Het probleem is dat de meeste Europeanen en hun leiders het grootste deel van wat Joden “antisemitisme” noemen, slechts als kritiek op Israël beschouwen, die moet worden toegestaan. Anderen erkennen dat echt antisemitisme nog steeds bestaat, maar beschouwen het niet als wijdverbreid probleem, dat zou kunnen leiden tot een nieuwe Holocaust. Deze houdingen zijn vergelijkbaar met de ontkenning van de feiten door de meeste Europeanen, waaronder de meeste Europese Joden, tijdens de decennia voorafgaand aan de inspanningen van de nazi’s om het Europese Jodendom uit te roeien.
    Een bekende Israëlische-Britse historiker waarschuwt dat de Slogan: “Niet weer” langzaam vervaagt en zegt dat het niet onwaarschijnlijk is dat er opnieuw een Holocaust kan plaatsvinden. In zijn nieuwe boek “Eine Tödliche Bessesenheit: Antisemitismus von der Antike bis zum Globalen Jihad” verklaart Prof.Robert Wistrich van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, dat de politiek die in de dertiger jaren de nazi’s aan de macht hielp, vandaag nog steeds leeft. Wistrich waarschuwde in het bijzonder voor de opmars van de Islam en de gevaren die dat voor het Joodse volk opleverd waarbij Europa en de Westerse wereld daar met gelatenheid op reageert. ,,Wij bevinden ons in een tijd, waarin de Joden als volk opnieuw worden geconfronteerd met moordneigingen.”
    In een toespraak op 10 april 2006 zei de op 20 oktober 2011 vermoorde kolonel Moeammer Gadhaffi op de Arabische zender Al Jazeera, dat de islam binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zal overnemen. ,,Wij hebben al 50 miljoen moslims in Europa. Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de moslims de overwinning zal schenken over Europa- zonder zwaard, zonder geweren en zonder verovering. De 50 miljoen moslims zullen dit werelddeel in een moslimcontinent veranderen. Wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 50 miljoen bijkomen. Albanië, met een moslimmeerderheid en Bosnië, waarvan de helft van de bevolking uit moslims bestaat, kloppen ook aan de deur van Europa.”Volgens Gadhaffi heeft Europa zich in een netelige situatie gemanoeuvreerd, evenals Amerika. ,,Zij zullen op den duur akkoord moeten gaan geheel islamitisch te worden of anders de oorlog aan de islam te verklaren.” Gadhafi benadrukte dat de lessen van Mohammed niet alleen van toepassing zijn op moslims, maar op de hele wereldbevolking. ,,Met Mohammed’s komst zijn alle bestaande religies komen te vervallen en dienen daarom alle wereldburgers moslim te worden.”aldus Gadaffi. Volgens hem hebben het Oude testament en het Nieuwe testament geen enkele waarde meer omdat ze zijn vervangen door de koran.
    De voormalige Libische dictator Moammer Gadhafi

    Ook christenen in toenemende mate slachtoffer van moslimgeweld

    In een rapport van de Britse inlichtingendienst M16 staat een raming dat 200 miljoen christenen in 60 landen het gevaar lopen op georganiseerde vervolging door moslimextremisten van Al-Qaeda. Het rapport is gezonden aan de Paus en andere kerkleiders. Dit is de eerste keer dat M16 hierover haar zorgen uit. ,,Wij doen dit omdat wij geloven dat de situatie extreem gevaarlijk is” aldus een bron binnen de inlichtingendienst.
    De geschiedenis maakt duidelijk dat er ook in het verleden diverse massaslachtingen op christenen hebben plaatsgevonden. Zie daarvoor mijn artikel: Turkse genocide op Armeense en Griekse christenen. De huidige Turkse dictator Erdogan is indertijd door een Turkse rechtbank veroordeeld wegens religieuze haat en poging tot vestiging van een islamitische staat omdat hij tijdens een verkiezingstoespraak in Siirt uit een bekend gedicht van Ziya Gökalp had voorgelezen: ,,De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze kazernes en de gelovigen onze soldaten”. Een aantal regeringsleiders in Europa vinden dit een aardige man en vinden dat Turkije toe moeten treden tot de Europese Unie. Omdat de islamieten eens tot hen behorend gebied voor altijd tot het hunne rekenen, is het aantal mensen die bij de Europese Gemeenschap zouden komen bij toelating van Turkije veel groter dan het aantal Turken in Turkije. Het is dus zo dat binnen de islamitische filosofie een veroverd gebied uit naam van Allah een onvervreemdbaar territorium blijft. Mocht u dus denken dat Spanje van de Spanjaarden is, dan heeft u het mis want Isabella van Casstilia heeft het van de Moren afgepikt!! Het Ottomaanse Rijk, ook wel het Turkse Rijk genoemd bestond van 1299 tot 1922, met haar glorietijd in de 16e en 17e eeuw.
    Het schijnt dat 45 miljoen moslims, die in gebieden wonen die ooit tot het Ottomaanse Rijk hebben behoord, met het zwaartepunt op de Balkan en de centraal Aziatische republieken, over een Turks paspoort beschikken of dat eenvoudig kunnen krijgen. Er wonen nu 71 miljoen mensen in Turkije waarvan nog geen 150.000 niet-moslims (de genocide was blijkbaar een groot succes). We spreken dus over de toelating tot de Europese gemeenschap van 115 miljoen moslims indien Turkije tot de EU wordt toegelaten, wat bijna een verviervoudiging zou beteken van het huidige aantal moslims in Europa. De Europeanen kunnen alvast kennis vergaren over hun rechten en plichten als dhimmi’s. Dhimmi’s zijn niet-moslims die onder moslimheerschappij leven als tweede- of derderrangsburgers, als ze al mogen blijven leven. Dit is het onheil wat Europa te wachten staat, allemaal mogelijk gemaakt door de linkse kliek (‘linkse kerk’) met hun voorliefde voor de Multiculti Heilstaat en het moslim (stemvee) te paaien hun stem op hen uit te brengen. Hoe lang zal het nog duren voordat met dit knuffelallochtonen beleid de Jodenhaat dusdanige proporties heeft aangenomen dat het voor hen praktisch niet meer mogelijk is in Eueopa te leven?

    Een Turkse inwoner van Oostenrijk is vrijgesproken van kinderverkrachting omdat er volgens de rechter een lange Turkse ‘culturele traditie’ zou bestaan waarin seksueel misbruik van kinderen normaal is. Na Duitsland is Oostenrijk nu het tweede Europese land geworden waar voor islamitische migranten officieel andere wetten worden gehanteerd dan voor de rest van de bevolking. In mei 2011 besloot de deelstaat-rechtbank in het Duitse Osnabrück dat kinderverkrachtingen door Turken in Duitsland niet langer bestraft hoeven te worden, omdat deze onderdeel vormen van een eeuwenlange islamitische traditie. Een moslimgezin moest verantwoording afleggen voor het feit dat een 20 jarig mannelijk gezinslid een meisje van 11 had verkracht. ‘Is een islamitische traditie’, was het verweer van het gezin, ondanks het feit dat er in Duitsland hele andere wetten gelden voor het seksueel misbruiken van kinderen. Niettemin accepteerde de rechter deze uitleg. De dader kreeg niet eens een taakstraf opgelegd.

    In Oostenrijk heeft een rechtbank een vergelijkbaar oordeel uitgesproken. In het stadje Bruck ontdekte een supermarkt medewerkster bij toeval foto’s waarop te zien was hoe een Turkse man een jongen misbruikte. Ze ging onmiddellijk naar de politie. Het openbaar ministerie werd ingeschakeld, maar de Turk krijgt géén straf. Reden: het verkrachte kind is de eigen zoon van de Turk, en het zou hier gaan om een ‘jarenlange familietraditie’. Het kind zou zich niet verzet hebben omdat hij zijn vader niet wilde ‘kwetsen’. Alle immigranten uit islamitische landen in Duitsland en Oostenrijk kunnen nu verwijzen naar deze twee gerechtelijke uitspraken en naar hartenlust ‘volgens traditie’ straffeloos kinderen misbruiken en verkrachten.

    Arabisch Europese Liga
    De Arabische-Europese Liga (AEL) is een militante migrantenorganisatie die is opgericht in 2002 door de omstreden Libanees Aboe Jahjah. Het gaat om een extremistische Hezbollah sympathisant die vind dat Israël moet verdwijnen en het zionisme van de aardbodem weggevaagd. In HP/De Tijd van 29 november 2002 noemt hij Israël “een kolonisator, een eigen volk democratie, een apartheidsregiem en een staat die gebaseerd is op oprecht”. De Joden zo zegt hij, mogen wel in het land blijven wonen maar de staat moet weg. Die is door onderdrukking en etnische zuivering tot stand gekomen. Jahjah volgt hiermee de lijn van de Arabische dictaturen die vinden dat Israël geen recht van bestaan heeft. Deze figuur zegt ook vóór zelfmoordaanslagen te zijn. Het goedkeuren van zelfmoordaanslagen laat zien dat men te maken heeft met een extremist van het ergste soort. Figuren als Jahjah hangen een bloedtheorie aan die automatisch leidt tot racisme, geruzie en ellende. De Nederlandse oud-minister Jan Pronk zei een aantal jaren geleden de opkomst van de AEL toe te juichen en de Amsterdamse Universiteit gaf Jahjah een podium en de microfoon om zijn dubieuze om zijn fascistische ideeën en haat tegen Israël te etaleren terwijl hij als een besmettelijke ziekte gemeden zou moeten worden.
    De Zenboeddhist en ‘Prins van Palestina’ zoals zijn PLO-aanhangers Dries van Agt noemen, liet zich graag bewonderen in gezelschap van Jahjah. Op een door de SP (Socialistische Partij) op 12 december 2005 in Oss georganiseerd ‘politiek café’ haalden van Agt en Jahjah samen fel uit naar Israël. De media ontvangt hem met open armen en geeft hem volop de ruimte om zijn onfrisse fascistische ideeën te etaleren. De aandacht die hij hierdoor kreeg in de Belgische en Nederlandse media maakten hem tot een soort volksheld onder migrantenjongeren. Tijdens een bijeenkomst in Amsterdam zei Jahjah: “Wij eisen respect. Wij moslims keren u niet de andere wang toe. Als u ons onderdrukt, slaan wij u neer. Dan doden wij u.”Hij vertelde ook het gebruik van wapens niet uit te sluiten en daarmee ervaring te hebben opgedaan in Libanon. Fanatieke Marokkaanse jongeren reageerden in Amsterdam-West zeer enthousiast op het opruiende optreden van hun ‘held’.
    Een andere leider van de AEL zei: “Zolang die zionistische kakkerlakken denken dat ze ongestraft kunnen roven, onderdrukken en moorden zullen zij noch in eigen land, noch daarbuiten weten wat het is om veilig te leven”. De strijd die deze club voert is niets anders dan het uitdragen van haat tegen Joden en de staat Israël. De AEL heeft met succes haar extremistische islamitische ideeën naar het hart van de Westerse bevolkingscentra weten te exporteren. In het Westen mogen figuren als Jahjah en andere extremisten van de AEL hun haat jegens het Joodse volk en de staat Israël openlijk demonstreren. Ze zijn wars van alle nationale identiteiten en willen zich alleen met het gedachtengoed van de islam identificeren.
    De opvolger van Jahjah is Brahim Harchaoui een zeer gevaarlijke jongeman van Marokkaanse afkomst woonachtig in Borgerhout. Hij is niet zomaar een van de vele sympathisanten van Hezbollah. Hij is actief militant van een Hezbollah groepje in Berchem. Deze rijzende ster binnen de Arabisch Europese Liga richtte in februari 2010 de radicaal islamitische studentenbeweging “The Union of Arab Students in Europe” op. Deze club toont net als Jahjah openlijk haar sympathie voor de Libanese terreurbeweging Hezbollah en is een absolute voorstander van de vernietiging van de staat Israël. Harchaoui kwam in maart 2009 nog in het nieuws toen hij een persoonlijke ontmoeting had met Hezbollah-kindermoordenaar Samir Kuntar. De AEL topman stak zijn bewondering voor deze bloeddorstige moslimterrorist niet onder stoelen en banken.
    Brahim Harchaoui links met kindermoordenaar Samir Kuntar.

    De monsterlijke wreedaard Kuntar zat sinds zijn zestiende vast in Israël tot hij werd vrijgelaten tijdens een gevangenenruil met Hezbollah. Kuntar werd niettegenstaande zijn wreedaardigheid goed behandeld tijdens zijn gevangenschap. Hij studeerde aan de Israëlische Open Universiteit waar hij de studie sociologie afrondde. Door de kant van de “Bende van Ramallah” te kiezen, heeft de AEL een vruchtbare voedingsbodem gevonden en niet alleen onder migranten maar ook onder autochtone Belgen en Nederlanders.
    Moslims nemen de macht over in Brussel

    De prestigieuze universiteit in het Belgische Leuven heeft een onderzoek gepubliceerd waaruit blijkt dat de 300.000 moslims in Brussel nu al de bevolkingsgroep met de meeste invloed en macht zijn. Volgens de politicoloog Bilal Benyaich telt Brussel tussen de 9.600 tot 13.500 radicale moslims of salafisten. In zijn boek “Islam en radicalisme bij Marokkanen in Brussel” schrijft Benyaich dat 1 op 10 van alle praktiserende Soenitische moslims salafist zijn.

    Openlijk kritiek leveren op de islam of moslims is in Brussel inmiddels verboden; iedereen die dat toch waagt wordt strafrechtelijk vervolgd. De studie getiteld ‘De Iris en het Kruis’ werd op 18 november 2011 openbaar gemaakt en schetst een zeer duister toekomstbeeld voor de gecombineerde hoofdstad van België en Europa. De moslims zijn in Brussel echter feitelijk nu al de baas; de groep Vigilance Musulmane spant tegen iedereen die het waagt moslims of de islam te bekritiseren een proces aan. Sommige delen van Brussel zijn veranderd in een getto’s waar allochtone jongeren autochtone Belgen behandelen alsof zij op hun privéterrein lopen. Ze tonen geen enkel respect voor de wetten en de waarden van het land. Dubbel geparkeerde auto’s, bestuurders die een kruispunt blokkeren om met elkaar te praten, het is allemaal de normaalste zaak van de wereld. Mensen die daar iets van durven te zeggen worden door allochtone snotapen voor rotte vis uitgemaakt of lopen het risico in elkaar geslagen te worden. Ze voelen zich altijd verongelijkt en tekortgedaan en voor niets verantwoordelijk, het is altijd de fout van iemand anders: van de overheid, van de racistische Belgen.

    Volgens Mark Elchardus mede auteur van een wetenschappelijke studie naar de jeugd in Brussel, blijkt de helft van alle jonge moslims antisemitisch te zijn. Vrijheid van meningsuiting en de waarheid zeggen over de islam is in Brussel niet politiek correct. Wie dat toch doet, staat met één been in de gevangenis.
    Een Israëliër die undercover is gegaan onder radicale moslimgroepen in Europa, geeft in een viertal video’s een duidelijk beeld over wat er leeft binnen de islamitische gemeenschappen in Europa. Deze video is het eerste deel van Israëlische documentaire makers Zvi Yehezkeli en David Deryi omtrent de radicalisering van moslims in Europa. De film is Hebreeuws gesproken maar Engels ondertiteld. De filmmaker kon zich dankzij zijn vloeiende kennis van de Arabisch taal, moeiteloos mengen in de moslimgemeenschappen in de zogenoemde “no-go zones” van Zweden en Frankrijk en aldus van binnenuit een blik werpen wat leeft binnen islamistische geesten. De volgende drie delen zijn hier te bekijken: Deel 2; Deel 3 en Deel 4.
    Rond 1970 waren er amper moslims in Europa. Nu, 2015 verblijven er 50 miljoen moslims in Europa. En dat moslimleger is niet uit de lucht komen vallen. Op 6 november 1973 vergaderden negen Eurolanden in Brussel, i.v.m. de Yom Kipur-oorlog en de daarop volgende olieboycot. Ze gaven een verklaring uit, waarin werd benadrukt hoe afhankelijk Europa was van Arabische olie. Vervolgens sloot Europa een overeenkomst met de Arabische Liga en de 56 moslimlanden van de OIC, waarin onbeperkte olietoevoer naar Europa werd gegarandeerd in ruil voor het inwilligen van diverse eisen van de moslimstaten.1.Europa zou zich inspannen voor de claim van de moslims op Jeruzalem. 2. Europa zou zich hard maken voor het overhandigen van de aloude Bijbelse gebieden Judea, Samaria en het oostelijk deel van Jeruzalem aan het PLO-terreurbewind. 3. Europa zou voortaan de moslim Arabische Palestijnen als een volk behandelen.4. In Parijs werd de organisatie: Euro-Arab Dialoog (EAD) opgericht met een permanent Secretariaat met 350 man, geleid door de voorzitter van de Europese Commissie en de voorzitter van de Arabische Liga. Voortaan zou op Regerings- en Parlementair niveau intensief worden samengewerkt met de moslimwereld. In heel Europa zouden Islamitische Universiteiten worden opgericht. En overal zouden propaganda-instituten voor de Islam worden geopend. Afgesproken was dat vergaderingen van de EAD zouden plaatsvinden achter gesloten deuren en dat deze vergaderingen geheim zouden blijven. 5. De Europese Parlementaire Associatie voor Euro-Arabische samenwerking nam unaniem moties en resoluties aan, waarin:-de fundamentele rechten van de moslimimmigranten werden gewaarborgd, zoals blijvende deelneming aan de Arabische cultuur en religie van de moslimimmigranten (dus absoluut géén integratie, assimilatie !) Toegang tot alle Europese sociale voorzieningen voor de moslimimmigranten zou wijd worden geopend 6. De EAD stimuleerde de werkzaamheden van de Europese Parlementaire Associatie voor Euro-Arabische samenwerking. Let wel met instemming en medewerking van de Europese Commissie…

    De EAD is in de loop van de jaren 1975 – 2015 nog wat verder gegaan. De doelstellingen werden verder verbreed:1. Het vestigen in Europa van een zeer grote moslimpopulatie, dat enerzijds alle rechten zou verwerven en anderzijds. Arabisch-Islamitische politieke, culturele en religieuze invloed zou gaan uitoefenen in de Europese landen, waarbij moslimpopulatie politiek, cultureel en religieus sterk verbonden zou blijven met de landen van oorsprong.

    Inmiddels beginnen in heel Europa burgers en volksbewegingen zich te verzetten tegen de door de gevestigde politieke orde gesteunde afbraak van de democratie en vrijheid van meningsuiting door de islam. Eén van de grootste staatsmannen uit de vorige eeuw, Winston Churchill, pleitte al in 1944 voor het ‘etnisch zuiver’ houden van de Europese landen, omdat de geschiedenis leert dat het vermengen van volken vrijwel altijd lijdt tot spanningen en uiteindelijk dodelijk geweld. Nadat in Denemarken een Somalische moslim in een basisschool een 10 jarig kind verkrachtte, beginnen Deense rechtsextremisten te leren met vuurwapens om te gaan en zich voor te bereiden op het gewelddadig het land uitzetten van immigranten. Zij vormen onderdeel van een netwerk dat in heel Europa wordt opgebouwd, iets dat de Deense politie reeds bevestigd heeft. Deze zorgwekkende ontwikkeling is het directe gevolg van de jarenlange, door de Europese Unie opgelegde ongelimiteerde immigratie naar Europa en het ‘pamperen’ van met name moslims, die wel onmiddellijk allerlei rechten en privileges kregen, maar vrijwel geen enkele plichten. De Zweedse Eurocommissaris Cecilia Malmström wil Europa nog veel verder openen voor vluchtelingen en zorgen voor legalere vluchtwegen. Als niet snel tegemoet wordt gekomen aan de zorgen van de gewone man en het probleem van de islam bij de naam wordt genoemd en bij de wortel wordt aangepakt, dan dreigen er op den duur burgeroorlogen in Europa te ontstaan.

    In het verre verleden is het de moslims bijna gelukt om Europa te veroveren. Tijdens de imperialistische islamitische veroveringsoorlogen in de 8e eeuw bezetten de moslims naast het Heilige Land, Syrië, Egypte, Noord Afrika en Marokko ook Spanje en Portugal. Vervolgens was het doel de vernietiging van het christelijke Europa. Dat mislukte maar net, toen de islamitische legers in 732 werden verslagen bij het Franse Poitiers, waarna ze uiteindelijk uit Europa werden verdreven. Velen maken de vergelijking tussen de islamitische militaristische veroveringen van toen met de huidige, al tientallen jaren aan de gang zijnde massale immigratie van moslims naar Europa. Wat in de 8e eeuw de islam uiteindelijk tegenhield -namelijk de wil om de moslims te stoppen- broeit nu opnieuw onder de bevolking in Europa. ‘De basis van wat politici in Europa zeggen over en doen ten opzichte van immigratie en de rol van de islamitische gemeenschappen in hun landen is aan het verschuiven,’ constateerde de New York Times . ‘Dat gebeurt op een wijze waardoor de gevestigde politiek haar leiders nu toestaat om zonder omwegen te zeggen dat immigranten, die voor het grootste deel uit moslims bestaan, zich moeten aanpassen aan de regels en tradities van de maatschappijen waar ze in terecht komen, en niet meer andersom.’

    Ontkenning van het feit dat de islam in Europa voor steeds meer problemen zorgt blijkt -gezien de sterke opkomst van rechtse vrijheidspartijen- in de praktijk alleen maar averechts te werken. De machtige, met Arabische oliegelden gesteunde pro-islamitische lobby vindt echter nog veel gehoor in de hoogste politieke kringen, waar de islamisten met name gesteund worden door ‘links’ vanwege het deels overeenkomende fascistische gedachtegoed.Het aantal islamitische fanatici groeit onrustbarend en maken de wereld steeds onveiliger.Er is op dit moment geen godsdienst zo agressief als de islam. De extremisten richten zich niet alleen tegen Joden en christenen, maar tegen alle niet-moslims en zelfs tegen liberale moslims. Alles en iedereen moet buigen voor de mensonterende sjaria die ze overal willen invoeren.

    De islam wordt door de politiek, media en allerlei organisaties, nog steeds in een te gunstig daglicht gesteld. Zelfs de Westerse universiteiten worden omgekocht met ladingen petrodollars en voeren steeds meer islamitische studieprogramma’s in die worden geleid door professoren die enkel de loftrompet steken over de islam. Een compleet legioen advocaten-zowel islamitische als ingehuurde- doet er alles aan om islamcritici te intimideren of het zwijgen op te leggen. Ook de media- mogelijk steeds meer afhankelijk van de genereuze advertentiegelden van islam lobbyisten- blaast hetzelfde deuntje mee.

    De vraag of het Westen inderdaad islamofobisch is, zoals in met name linkse en christen-democratische kringen wordt beweerd, valt daarom eenvoudig te beantwoorden door slechts te wijzen op de extreem gewelddadige historie van de islam. Na twee mislukte veroveringspogingen is de ‘religie van vrede’ deels veranderd van tactiek en wordt de Europese democratie en vrijheid van meningsuiting door middel van massa immigratie van binnenuit belegerd.
    Federica Mogherini, vertegenwoordiger Buitenlandse Zaken en Veiligheid namens de Europese Commissie, en bekend Israël hater, is echter een andere mening toegedaan door te zeggen dat de ‘politieke islam’ een belangrijk onderdeel is van de toekomst van Europa.Volgens deze dwaalgeest hoort ‘de islam bij Europa en heeft het een plek in de Europese geschiedenis, in onze cultuur, in ons voedsel, en –wat het belangrijkste is- in Europa’s heden en toekomst.’ Mogherini vindt dus dat de islam, mede de toekomst is van Europa. De kliek in Brussel weigert te erkennen dat al die moordende islamitische bendes waaronder de barbaren van IS(IS) feitelijk perfect de ware islam vertolken, en zo nauwkeurig mogelijk alle in de Koran geschreven regels en geboden opvolgt.
    IS/IS beweert dat goed getrainde slapende cellen, als zogenaamde “vluchtelingen” sinds 2012 via Turkije Europa binnen zijn gekomen. Een 99 pagina´s tellend manifest met als titel “Black Flags from Rome”, dat in januari 2015 verscheen, schetst gedetailleerd de wens van IS(IS) om islamitische opstanden te ontketenen. Het manifest beschrijft Syrische “vluchtelingen”, die via Italië van de gelegenheid gebruik maakten om verschillende landen in Europa binnen te sijpelen. Dit alles zou plaatsgevonden hebben onder de neus van de Europese geheime diensten, wier taak het in 2012 was om moslims ervan af te houden naar Syrië te reizen. Dit voorbeeld toont aan hoe lang IS(IS) al van tevoren gepland had, jaren voordat Europa zich ervan bewust werd waar haar islamitische medeburgers naartoe gingen. De goed getrainde satanische hellehonden van IS(IS) hebben tot taak geheime cellen te vormen en te wachten totdat ze de opdracht krijgen met de ontwrichting van de Europese samenlevingen te beginnen. Daarbij moeten ze gebruikmaken van straatgevechtstechnieken, net zoals bij de aanslagen van Parijs.
    ‘Jullie nemen de islam aan, of worden geslacht’

    Kais Ben Othmane, een 35 jarige moslimleider in Köln, voorspelt dat op een dag IS(IS)-bendes in de straten van de steden in Europa zullen marcheren. ‘Dan worden de wapens getrokken en nemen jullie of de islam aan, of jullie worden geslacht.’ De islamist bespeurt dat de Duitsers nu al bang zijn, en dat moslims tijdens de terreurinvasie ‘met de zweep door Köln zullen lopen en de vette zwijnenbuiken (de Duitsers) aan lantaarns zullen ophangen.’ Dat het op een keer wel helemaal fout moet gaan blijkt uit de herhaaldelijke waarschuwingen van officials dat niemand geen enkel idee heeft hoeveel islamitische hellehonden zich onder de ‘vluchtelingen’ bevinden. Volgens conservatieve schattingen gaat het om minimaal enkele duizenden tot tienduizenden in heel Europa. Alleen al in Berlijn zijn er 670 bekende Salafisten, waarvan ruim de helft als militant bekend staat. Omdat er door de bezuinigingen een enorm personeelstekort is kunnen die nauwelijks worden gevolgd, en bestaat ook het vermoeden dat het werkelijke aantal radicalen vele malen groter is. ‘We kunnen alleen maar hopen dat er niets gebeurd,’ aldus Hans-Georg Maaβen, president van het Bundesamt für Verfassungsschutz. Op internet zijn talloze video’s te zien van duizenden agressieve jonge mannen, die Europa binnenmarcheren, onderwijl stenen gooiend naar grenspolitie en eisend dat ze een TV, een huis en een auto krijgen van de landen waar ze met geweld binnendringen.
    Kindhuwelijken mogen in Nederland

    Is het niet om misselijk van te worden? Het Nederlandse Binnenhof is gezakt tot een absoluut dieptepunt. Een motie van de CDA-Kamerlid Peter Oskam om bestaande meer dan walgelijke kindhuwelijken in Nederland nietig te verklaren werd verworpen door PvdA, VVD, de ‘nuttige idioten’ van GroenLinks en de twee Turkse ex-PvdAers, volgelingen van de Turkse dictator Erdogan. En dan te bedenken dat deze beslissing in volstrekte tegenspraak is met wat er in punt 1 van artikel 1.31 van het Burgerlijk Wetboek staat: ‘Om een huwelijk te mogen aangaan moeten een man en een vrouw de leeftijd van achttien jaren hebben bereikt’. Dat geldt kennelijk niet voor moslims. Die genieten in dit land allerlei vrijheden zo ook het aangaan van kindhuwelijken. Pedofiele smeerlappen van 80 die zich een meisje van 13 ten huwelijk nemen en dat kind dus straffeloos mogen verkrachten. Voor zover bekend worden pedoseksuelen in Nederland vervolgd, maar wanneer het moslims betreft is dat ineens niet meer aan de orde.

    Volgens de Duits-Egyptische politicoloog en publicist Hamed Abdel-Samad “staat de islamitische wereld echter voor de ondergang” omdat de islam geen constructieve antwoorden biedt op de uitdagingen en de levensvragen van onze moderne tijd. Vooral in alledaagse vragen en in hun wetgeving lukt het de islamitische wereld niet met het westen samen te werken en is ze ook niet capabel om het denken van anderen te integreren in de eigen beleveniswereld”. Zo stagneert het onderwijs en de opvoeding en wordt er niets op economisch gebied bereikt. De meeste islamitische staten leven van toerisme, landbouw of de opbrengst van hun bodemschatten. Maar over uiterlijk dertig jaar is er geen olie meer. Ook water wordt zeldzaam. Al deze problemen kunnen 57 islamitische landen bij elkaar niet beheersen. Gunstige uitzonderingen zijn Indonesië, Maleisië en deels Turkije”.
    Abdel-Samad heeft het over “een soort schizofrenie” in islamitische landen. “Men consumeert westerse producten, maar gelijktijdig schildert men het westen af als decadent en amoreel”. Ter illustratie: nergens wordt zoveel tijd voor de televisie doorgebracht als in islamitische landen. “Maar als het gaat om de modernisering van het denken, om de gelijke rechten van man en vrouw en om de zelfbeschikking van het individu, houdt het moderne denken op. De islam is agressie op zoek naar een excuus. In de islam is niets positiefs te vinden. Er is geen vrijheid, gelijke rechten, zelfkritiek en het ter discussie stellen van de islam mogelijk”.Volgens Abdel-Hamad moeten moslims hun houding ten opzichte van de Koran veranderen. ,,Wij kunnen niet alle levensvragen door de Koran oplossen. De Koran weerspreekt zich als fundamentalisten hun geweld met de Koran legitimeren en politici de vrede met hun uitleg van de Koran. De Koran is in de 7e eeuw in Arabië ontstaan om zaken in een geloofsgemeenschap te regelen”. Maar in de 21e eeuw hebben moslims “nieuwe antwoorden nodig, we hebben gezond mensenverstand nodig”.
    Aanrandingen en verkrachtingen in diverse Duitse steden

    Tijdens de jaarwisseling (2015-2016) zijn in de Duitse stad Keulen ruim honderd doodsbange vrouwen door een groep van circa duizend jonge moslims aangerand, verkracht en beroofd van portemonnees en mobiele telefoons. Een groot deel van de daders was asielzoeker en nog maar kort in Duitsland. Velen lieten een document zien dat ze kregen bij hun asielaanvraag. Het opnamebureau geeft de asielzoeker dan een kopie van de asielaanvraag met een kopie van zijn foto. Slechts weinigen bleken langer dan drie maanden in Duitsland. Dat zeggen anonieme agenten tegen Welt am Sonntag. De politie bevestigt dat het om mannen gaat met een voornamelijk Arabisch uiterlijk. Volgens de Duitse politie is driekwart van de vrouwen aangerand. De slachtoffers werden door een horde wilde moslims ‘als vee’ opgejaagd. De meisjes werden uitgescholden voor hoer en slet. Een politiechef spreekt van een respectloosheid die hij in zijn 29 jaar bij de politie nog nooit had meegemaakt. ”Ik heb jonge vrouwen gezien van wie het slipje was uitgetrokken of die door de menigte bespuugd waren. Ik heb huilende vrouwen gezien. “Ook wij werden massaal aangevallen.”“Het ging de daders in de eerste plaats om seksuele misdrijven” Voorbijgangers en agenten slaagden er in om nog veel meer verkrachtingen te voorkomen.
    Vrouwen werden aan hun haren over de grond gesleept en vervolgens aangerand. De handelwijze van de daders van Keulen is overigens in de Arabische wereld een bekend fenomeen. Een groep mannen sluit een vrouwelijk slachtoffer in en vergrijpt zich aan de vrouw. De getuigenissen van de slachtoffers zijn verschrikkelijk. Vrouwen en meisjes werden belaagd, bestolen en onderworpen aan walgelijk en uiterst traumatiserend gedrag. Zo getuigde een slachtoffer: “Ze hebben ons ingesloten en begonnen ons te betasten. Ik had vingers in al mijn lichaamsopeningen” aldus Julia W tegen de zender WDR. Een andere getuige verteld dat toen zij bij het centraal station kwamen door twee rijen mannen overal werd betast: “De stemming was bijzonder agressief. Ik werd door meerdere mannen aan mijn borsten en billen vastgepakt.” Een andere vrouw vertelt: “We probeerden langs de Rijnoever te ontkomen, maar toen kwam een hele groep ons tegemoet. Een van hen greep mijn schoondochter tussen de benen. Het was angstaanjagend. Een ander slachtoffer is een vader die met vrouw en twee kinderen bij het verlaten van de stationshal in het gedrang kwam. Hij werd “door een grote groep buitenlanders” die de stationshal binnendrong, bijna onder de voet gelopen en van zijn gezin gescheiden. De mensen uit de opdringerige menigte omsingelden hun slachtoffers, vielen vrouwen lastig en beledigden en bestalen ze. Toen het gezin elkaar terugvond was zijn huilende vijftienjarige dochter net als haar moeder betast. Het dertienjarige zoontje was van zijn mobiel beroofd. De vader zei politie te hebben gezien, maar die schoot niet te hulp. Tussen de daders zaten ook vluchtelingen, verklaarden agenten ondanks eerder berichten dat dit niet het geval was. In Keulen hebben inmiddels 106 vrouwen aangifte gedaan van aanranding of diefstal. Het Openbaar Ministerie in Keulen onderzoekt of er sprake is geweest van een georganiseerde misdaad.
    Ook in Hamburg en Stuttgart werden tijden de jaarwisseling tientallen jonge vrouwen door groepen Arabische mannen omsingeld, betast en beroofd. Dat melden verschillende Duitse media, waaronder Bild en Focus. Vijftig vrouwen hebben aangiftes gedaan. De slachtoffers zijn vrouwen van 18 tot 25 jaar. Het gaat volgens de politie om 39 klachten over aanrandingen en veertien over beroving en diefstal.In Stuttgart werden volgens de politie twee 18-jarige meisjes door een groep vijftien mannen omringd en vervolgens aangerand en beroofd. Ook in dit geval spreekt de Duitse politie over daders met een ‘Arabisch uiterlijk’. Het verhaal wat BILD beschrijft lijkt een exacte kopie te zijn van de gebeurtenissen in Keulen: groepjes jonge mannen die vrouwen uitschelden, klem zetten en vervolgens aanranden en beroven. Een woordvoerder van de politie in Hamburg bevestigt dat er tenminste zes aangiftes zijn gedaan. De slachtoffers zijn allen tussen de 18 en 24 jaar oud. Men gaat er vanuit dat er veel meer slachtoffers zijn maar dat die geen aangifte durven te doen, uit angst of schaamte.
    Duitsland is op harde wijze geconfronteerd met de gevolgen van de onverantwoorde politiek waarbij het land de afgelopen jaren duizenden migranten binnen liet met een islamitische cultuur. Kritiek over de houding van vluchtelingen is van meet af aan onmiddellijk de kop ingedrukt. Overheid en media hebben tot dusver de vele seksuele misdrijven door asielzoekers doodgezwegen. Mensen die commentaar leveren worden uitgescholden voor nazi’s, racisten, opruiers en vreemdelingenhaters! De Duitse media heeft de gebeurtenissen drie dagen lang bewust verzwegen. Het doodzwijgen van dit soort gebeurtenissen is een slag is in het gezicht van de slachtoffers. Ook Nederland zal op termijn met dit soort smeerlappen te maken krijgen.
    Ook de Finse politie meldt dat kinderen en vrouwen worden aangerand door asielzoekers
    De Finse politie meldt dat ze elke week meerdere aangiftes ontvangten over seksuele intimidaties en aanrandingen door asielzoekers, maar dat het werkelijke aantal misdaden waarschijnlijk een stuk hoger is omdat niet alle slachtoffers naar de politie gaan. De aanrandingen vinden voornamelijk plaats in het centrum van Helsinki in de buurt van restaurants en clubs. Net zoals in Keulen verzamelde zich tijdens nieuwjaarsnacht (2015-2016) een duizendtal Arabische mannen bij het centraal station in Helsinki. De politie is later met een persbericht naar buiten gekomen dat tijdens deze bijeenkomst op grote schaal aanrandingen hebben plaatsgevonden.In 2015 zijn in Finland meer dan 30 000 asielzoekers gearriveerd, waarvan de meeste uit Irak. Dat is ongeveer tien keer zoveel als het land in 2014 ontving.

    • De hoofdzaken op een rijtje.
     Bravo en bedankt voor het plaatsen.

     Groet,
     Andere Ben.

    • Perfect omschreven! En duidelijk. Want er staan hier verhalen vol moeilijke woorden om interessant en (zoals ze zelf zeggen) “belezen over te komen”! Leuk voor een spelletje scrabble met het woordenboek ernaast, maar niet om een duidelijke uitleg van je mening te geven. Ik snap ook niet dat mensen nog steeds roepen dat er niets aan de hand is!

    • Als antwoord hierop zou u het boek “Waarover men niet spreekt”, van Wim van Rooy kunnen lezen, onlangs nog in Buitenhof. Voor elven vanavond besteld bij BOL.com, morgen in huis. U zult het wel af en toe even opzij moeten leggen, als u inziet waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn…

   • Door mensen zoals jij gaat dit land naar de klote. Hij staat straks het hardst te huilen als de realiteit zijn kop de hoek om steekt. Zwakke mensen die onder de noemer van humaniteit niet durven in te grijpen. Je hebt geen idee wat er gebeurt… Dik bevolkste moslimstad… Je zit zeker met je reet in hillegersberg te roepen dat je uit Rotterdam komt.

 2. Mooi geschreven stuk duidelijk en herkenbaar voor veel Nederlanders. en Geert Wilders de PVV heeft een groot deel gelijk, maar of hun ook lands bestuurders zijn betwijvel ik. Hij schud mensen wakker schopt graag tegen zerebenen . dat zij een van de grootste partijen gaat worden twijfel ik niet aan, maar of het daarna zoveel beter op gaat worden wel. Immers de schade is dan al geleden in welke vorm dan ook. Het heeft met de 2de wereld ook 7jaar geduurd voor het probleem opgelost was.

 3. voed de negatieviteit

  • Negativiteit of realiteit? Positief zijn is inderdaad leuker, maar zie je de waarheid nog wel door je roze bril? Ook ik heb jaren links gestemd en roze bril op gehad , maar het is nu ondertussen tijd om volwassen te worden en te zien wat er echt gaande is, EN NIET ALLEEN ZIEN WAT JIJ WILT .
   Ik wil ook vrede op aarde, en dat iedereen met elkaar kan opschieten, maar ik ben geen 15 jaar meer . Kijk om je heen.

   • Inderdaad Anoniem REALITEIT is het juiste woord , word tijd dat de mensen hun ogen , hiervoor eens gaan openen , en zien dat dit iedereen aangaat en idd niet alleen de ik versie 😉

   • Extremisten, Monsanto, gaat het niet linksom dan worden we rechtsom wel uitgeroeid,. zolang de mensen die het tegenwoordig voor het zeggen hebben eigenbelang (lees, hun portemonee) voor volksbelang zetten is het “burgervolk” gedoemd … linksom of rechtsom ,. daarom leef ik met de dag, help die dichtbij staan als het nodig is en behandel iedereen met hetzelfde respect als dat ze mii geven… meer kun je volgens mij niet meer doen, tot er een burgerwacht opgezet word,. dan word het spannend … maar dit is volledig mijn mening

  • Niks inhoudelijks te melden l,ogisch geen speld tussen te krijgen!

 4. dat kunnen we niet goedkeuren

 5. de heren Janmaat, Fortuyn en Wilders hebben ons al vanaf de jaren 70 gewaarschuwd voor wat er nu gebeurd, en ze zijn gehaat en verguist, zelfs aanslagen op gepleegd en vermoord en zelfs Wilders is nu een mogelijk volgend slachtoffer.
  en onze linkse bestuurders steken de kop in het zand of gaan verder met demoniseren van burgers of tegenwoordigers daarvan, hoelang gaat dit nog goed en wanneer komen de Nederlanders en medelanders in verweer, kom op nou !!.

 6. Mijn gedachten en blij dat een schrijver zijn gedachtegang publiceert… ik sluit me hier voor 1000% bij aan… ik roep het al tijden in mijn intieme vriendenkring… er breekt de pleuris uit binnen nu en 5 jaar… Wilders gaat wetten breken en alles wat gebroken is moet vervangen worden…. NL moet opgeschoond worden… blijf maar meedoen hoor aan die struisvogelpolitiek als je morele waarde niet inziet dat ons grond, onze democratie op slinkse wijze bevuild wordt… Vooral wegduiken voor de feiten die er dubbeldik boven op liggen…. hou die dikke duim maar boven hun hoofdjes want het is ook zo zielig… wat zielig is??? dat we niet opkomen voor onze eigen democratie…

 7. Meneer Wilders is onze redding, stem allemaal op de PVV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Ben hier stil van het is angstig om te lezen, OMDAT HET DE WAARHEID IS.

 9. Precies dat!! Had het niet beter kunnen verwoorde. 👍

 10. Perfect gezegd! En idd, ik was ook nooit racistisch maar ben het wel geworden! En denk nu heel hatelijk als ik hoor dat er weer vechtpartijen zijn in een AZC of opvang:”Niet ingrijpen, laat ze elkaar maar afmaken!”

  • ”Niet ingrijpen, laat ze elkaar maar afmaken!”

   Daar hoop ik al jaren op als ik weer een stel zogenaamde voetbalsupporters op tv zie die, wanneer ze elkaar rondom een wedstrijd het leven fysiek zuur maken, de belastingbetaler een hoop geld kost middels politieinzet, vervanging van vernielde zaken en meer van dat ‘moois’.

   • Die voetbalsupporters is maar een fractie van wat er aan zit te komen, geloof me! En in de media wordt met betrekking tot voetbalsupporters alles 10x vergroot/verergerd. Dat is met deze vluchtenlingenstroom helaas niet het geval. Ik zie het somber in, en dat komt zeker niet door een paar idiote voetbalsupportertjes…

  • Het heeft niets met racisme van doen. Moslim is geen ras maar en kromme geest op basis van een achterlijke uitleg en beleving van een religie die uit eigenbelang niet meegroeit met de moderne tjd. Gevaarlijke individuen .

 11. Dit is niet de waarheid, maar hé als je je ogen wil sluiten voor Hoe het werkelijk zit. Dit is bullshit, bangmakerij en stemmingmakerij. Kijk ook eens op YouTube naar the European refugee crisis and Syria explained. Zo zit het echt. Een ieder die het hierboven geschreven stuk als waarheid beschouwd zeg ik “ignorance is bliss “.

  • Ben jij net vanuit een andere planeet geland?? De feiten liegen er niet om.

  • Ben jij soms zo’n linkse hippie met een mat met Welkom?
   Kom op zeg,iedereen weet onderhand toch wel,dat wij gevaar lopen en ook dankzij onze fijne huidige regering en koning.
   Dus doe mij een lol,houd je mond en denk goed na.
   Wedden dat jij de eerste bent,die het land uitvlucht,naar Verweggistan

  • Volgens mij heb jij je ogen dicht zitten!! Geen waarheid pffffff nee realiteit is dit! We zullen het zien wie er straks gelijk heeft! Maar dan is het te laat! En nee ik ben geen negatief persoon, juist andersom en daarom ben ik vreselijk bang voor wat ons te wachten staat!

  • Wordt wakker, je droomt (en wel een nachtmerrie)

  • als jijn het niet eens bent met dit verhaal zul je raar staan te kijken als jouw wat overkomt
   maar dat zal wel niet .
   eer jouw wat overkomt door die zwerm killerbees maar te noemen ben jij allang vertrokken .

   mensen zo als jouw moeten ze naar dat land sturen dan zul je zien dat voornamelijk het tuig hier heen komt

   za laten namelijk bijna alle vrouwen achter en sruren minderjarige getrouwde kinderen hierheen
   zodat die pedofielen die ertussen zitten ook wat extra bij hebben

  • Het is juist andersom. Mensen dom noemen alleen omdat jij een andere mening hebt. En zelf alle negatieve berichten gewoon negeert. Is ook ignorance.

  • Ga jij ff naar Syria om die mensen daar te helpen en een beetje rond te kijken, wat er zoal in hun koppies omgaat,, eens kijken of je mening dan nog zo stoer is
   #Ignorent people destroy the world#

  • Kijk om je heen! Geen volle boot,geen sporthal,geen dichte grens,geen tent,geen koepel!!
   Je kan ze niet filteren!

  • gemma je hebt helemaal gelijk.

   Dit wordt extra gedaan omdat ze de haat willen opvoeren tegen moslim..

   Mensen verdiep je eens in illuminatie, NWO.. doe research..

   De enige mensen voor wie we echt bang moeten zijn is de elite

   • @anonymous
    goeie reactie
    @allen
    mensen papegaaien elkaar na en verdiepen zich niet echt in de problemen die bewust worden gecreeerd door de verborgen agenda’s van the powers that be.
    na de bijeenkomst van de UN afgelopen weekend zal de wereld idd drastisch veranderen
    de NWO is nu een feit. alle doelen zijn in een wet vastgelegd. en weer worden we voorgelogen, zie link en bepaal zelf wat met jou resoneert.
    mike adams heeft onder elk goal zijn eigen interpretatie geschreven.
    ik weet zeker dat hij hier en daar behoorlijk dicht bij de waarheid zit.
    http://www.naturalnews.com/051058_2030_Agenda_United_Nations_global_enslavement.html
    denk voor jezelf en schiet niet in de angst.
    zonnige groet

    • Haha, och gossie.

     Aluhoedjes in aantocht!

     Nee ff serieus… sommige mensen kunnen beter niet voor hun zelf denken. Daar krijg je rare complottheorieën van. Deze mensen moeten gewoon lekker aan de lopende band blijven zitten werken, en vooral niet nadenken, want dat gaat fout. Dat levert zelfs stemmen op voor een PVV, of erger nog, een plakkaat aluminiumfolie rondom je hoofd!

     • Groot geluk is over ons gekomen. Absoluut onverwacht, maar wat zijn wij, in dit forum, gezegend dat we voor een groot denker als u in ons midden, onze pet mogen afnemen. Inzicht, abstraherend vermogen en….humor!

      “Aluhoedjes”…hahahahaha!!!! “Een plakkaat aluminiumfolie rondom je hoofd” hahahahaaah! Kostelijk.

      Het is echter verstandig, meneer/mevrouw anoniem, te bedenken dat folie rondom je hoofd, van welk materiaal ook, altijd een stuk beter is dan weke hondendrollen er in.

      U laat er geen misverstand over bestaan hoe u denkt over mensen die aan “de lopende band” een eerlijke boterham
      verdienen.

      Dat leidde mij eigenlijk tot het vraagstuk hoe we u als maatschappelijk relevant persoon dan precies moeten inschatten. Zelf dacht ik misschien aan een culinair type? U weet wel, zo’n jongen die graag met potten, pannen en natte doeken in de weer is.

      Ik zie u staan, in uw keukentje. Peinzend en een beetje in de war. Starend naar het recept dat u op de deur van uw koelkast hebt geplakt. Dat van een boterham met pindakaas.

      Of misschien moet ik het toch meer zoeken richting kantoorvlerk? De hele dag schaterend rondjes draaiend in uw veel te grote stoel. Toch een beetje geïrriteerd doordat de papierproppen en de bananenschillen die u steeds vol hoop en verwachting naar uw computerscherm gooit, alsmaar terugstuiteren. Terwijl er linksboven toch echt “Prullenbak” staat.

      Och gossie, anoniem, u maakt ons voor geen microseconde wijs dat u Peggy’s link hebt gevolgd en tot u hebt genomen wat daar aan informatie te lezen is. Daar heeft u namelijk, plat gezegd, helemaal geen kont voor in uw broek.

      Eigenlijk zou ik u nog verder onder de schijt moeten trappen, totdat u niet meer weet wie u bent.

      Maar u bent al eenzaam genoeg.

  • Als ik op You Tube het woord Syrië invul, dan durf ik geen één filmpje te kijken……. geweld, moord, vernederingen, executie, onderdrukking, respectloos omgaan met mensen met andere geloofsovertuiging. Dat komt uiteindelijk in Nederland ook.

  • Ditto, mee eens, met zulke praatjes kom je er niet, krijg je alleen maar meer elende van. Bah.

  • Kom even een week in budel wonen. Vroeger een rustig klein dorp met een 20000 inwoners.
   Nu een aanmeldpunt voor asielzoekers 4000 stuks. Dan kunnen we praten

   • Ben altijd een voorstander geweest voor het helpen van de medemens. Maar dit gaat TE VER. Dit moet ook betaald worden en ja dit gaan wij doen. Hoe duur denk je dat de zorg is in 2018 en je premie. Nog maar maar niet te spreken wan geweld inbraken en diefstal in winkels hier zijn met 65% toegenomen. Maar het wordt stil gehouden bang voor onrust. Want de gemeente krijgt subsidie. Ik heb de boot ook altijd afgehouden maar wilders krijgt voortaan mijn stem want de rest kan mooi praten maar helpen Nederland naar de verdoemenis.

  • Ga lekker in een azc wonen

 12. Goed stuk maar he vergeet 1 iemand die het nog eerder riep dan Wilders onze eigen Pim Fortuyn 😉 Maar ik ven het wel volledig met je eens weg met dat zooitje

 13. 100% waar, mooi en duidelijk verwoord.
  Maar jammer dat het niets uithaald, Nederlanders zijn goed in het hoofd wegdraaien.
  Nederlanders zijn bang, Nederlanders durven niet voor zichzelf op te komen, ik schaam me diep om Nederlander te zijn.

  • Niet doen!!Weet je wie zich diep moet schamen,onze fijne kabinet en die lul van een koning.
   Niet jij,of ik,het is alleen nu jammer dat wij er één zijn!
   Ik vertrek nog liever naar IJsland ,liever kou,dan die viezeriken om mij heen,die ons gaan spietsen!

   • Over schelden gesproken. Je hebt geen idee wat een koning “mag’ in Nederland. Je weet ook kennelijk niet dat je mensen niet mag beledigen.

  • Die ons gaan spietsen? Ben je niet helemaal lekker? Hoe paranoïde ben je als je zo denkt? Geloof je nou echt dat 25.000 vluchtelingen allemaal op plunder, verkrachting en moord tochten door Nederland gaan? Er wonen in Nederland zo’n 17.500.000 mensen. Je moet wel erg stom zijn als je dan als volk bang bent voor die 0,142%. En dat is jullie worst case scenario. Van die 25000 zullen er hooguit een paar honderd niet echt vluchtelingen zijn. Waar ben je dan bang voor?
   Volgens mij is iedereen gewoon bang dat ze het slechter krijgen en sluiten ze zich aan bij bizarre drogredenen om vluchtelingen niet in Nederland toe te staan.

   Ongelijkheid in loon, belastingparadijzen en comsumptieverslaving. Dit zijn een aantal problemen waardoor er mensen in armoede leven in Nederland. Niet eens handjevol vluchtelingen.

   Jullie zeggen constant denk na, maar ik denk dat de Wilders aanhang eens even goed moet nadenken! Jullie worden gehersenspoeld door populistisch gepraat door een man, en het wordt alsmaar versterkt door mensen als jullie die nog meer mensen bang maken die het moeilijk hebben.

   En als je zo spreekt over mensen dje vluchten voor oorlog, ben je net zo’n barbaar als de mensen die ze weg jagen!

   Ja, anoniem ja. Omdat ik geen zin heb in een zootje barbaren die me de huid vol schelden omdat ik even duidelijk maak hoe de vork in de steel zit.

   Groetjes!

   • Ik scheld je anoniem ook gewoon verrot als het moet hoor.

    Je hebt het stuk niet gelezen he?
    Je leest ook geen andere nieuwsbronnen dan NU.nl he?
    Je kijkt alleen maar naar de goednieuwsshow van Pauw of DWDD he?

    Dat er aanrandingn van 18-jarige meisjes plaatsvinden is zeker niet echt he?
    Die vechtpartijen waarbij honderden oorlogszuchtige mannen betrokken zijn vinden helemaal niet plaats he?
    Die foto’s van duizenden mannen die tegelijk de grens over willen steken zijn Photopshop-ig gemanipuleerd he?
    Er hebben in Engeland geen onthoofdingen plaatsgevonden in jouw wereld he?
    Jij hebt geen kinderen he?
    Of een meisje die je je partner kan noemen he?

    Hoeveel vluchtelingen heb JIJ in huis eigenlijk?
    En voor hoe lang ga je die in huis houden?

    Ik ga niet schelden (al vind ik je een hypocriete kut om op te kotsen), ik zeg alleen maar dat mensen als jij er voor zorgen dat Europa kapot gaat momenteel en ik ga bijna hopen dat áls er slachtoffers gaan vallen hier door moslimgeweld, jij de eerste gaat zijn.

    • Haha en van welke nieuwsbronnen haal jij je info dan? En ik lees alleen maar onafhankelijke nieuwswebsites vriendelijke vriend.
     Ja natuurlijk zitten er niet alleen maar goeie bij, dat hoor je mij niet zeggen. Alleen dat je je ogen niet kan sluiten voor wat er in de wereld gebeurd. Dat is wat ik zeg. Ik heb een vriendin de in Amsterdam west woont, wonen meer donkere dan blanke mensen. Wij voelen ons daar hartstikke veilig. Waar woon jij? Ik ga er gewoon vanuit dat de meeste mensen uit dorpen komen met een a twee utochtone gezinnen? En de problemen liggen veel verder dan “terrorisme”. Terrorisme is verzinnen on legaal landen binnen te vallen voor maar een ding. Geld. Maak je daar maar druk om. Heeft meer mensen op een spies gezet dan alle vluchtelingen bij elkaar. Die natuurlijk ook weer vluchten door gebreken aan geld wat weer volgt in oorlog. Maarja, dit laat maar weer zien hoe ingewikkeld dot probleem is. Naar mijn mening hebben we allebei deels gelijk en moet er naar een tussenweg gezocht worden.

   • Wat ben ik blij met jouw reactie.. Ik word meegesleurd door negatieve gedachtes die worden verspreid. Een relativerend bericht is op zo’n moment meer dan welkom.

    Maar helaas besef ik me wel al te goed dat het waarschijnlijk niet bij die ‘paar’ vluchtelingen blijft.

    We hebben ook nog het luchtruim, en aangezien onze grenzen nog steeds wagenwijd open staan, is een aanval allerminst uit te sluiten.

    Ik zou zó graag willen geloven dat het allemaal wel meevalt, al is het alleen maar voor mijn eigen gemoedsrust..

    Maar als ik aan ons dochtertje denk van 2, en een blik probeer te werpen in haar toekomst, word ik toch wel erg verdrietig..

    De social media dragen ook zeker bij aan dit gevoel, maar waar rook is, is vuur..

    Laten we hopen dat het allemaal mee zal vallen, en dat we straks met een opgelucht gevoel adem kunnen halen..

   • Ik luister toch liever naar wilders want die zegt dingen die we zelf ook zien
    Dan naar 1 of ander geloof van wat ook waar mensen helemaal gek zijn meegemaakt terwijl er totaal geen bewijs van is dan plaatjes of regels uit een boek net als Donald fuck of alleen op de wereld
    Nee ik hou me liever bij de feiten die we nu zien en mee maken

   • Maal 4 als de gezinds hereniging plaats vind

   • Nadenken zegt u? Hmm. Dus als ik het goed begrijp, leeft u in de overtuiging dat, doordat er hier in dit land 17,5 miljoen mensen wonen, een paar honderd (dat is overigens ook maar een lukraak schattinkje uwerzijds…) foute, goed voorbereide jongens met dito plannen hier niets kunnen bewerkstelligen? Hmm. Over drogredenen gesproken. En onnozelheid.

    Met enige regelmaat worden er in trams, op pleintjes, bij bushaltes, bij voetbalveldjes en elders mensen openlijk getreiterd, gekoeioneerd, het ziekenhuis in getremd (of erger) door een paar snotneuzen, terwijl er soms tientallen brave burgers staan toe te kijken. Het heldengehalte in dit land zij genoegzaam bekend. Het waxinelegioen daarentegen, telt vele strijders.

    Bent u zich ervan bewust dat er zich onder de 17,5 miljoen die u aanhaalt, inmiddels bijna een miljoen moslims bevinden? Dat dat er in Duitsland een dikke drie miljoen zijn? Het is namelijk nogal kortzichtig de problematiek en uw visie erop uitsluitend slechts op ons eigen gebiedje te betrekken. Eh…over drogredenen gesproken.

    Bent u ook bekend met de ongekende homogeniteit van de (internationale) moslimgemeenschap op momenten dat het “ergens om gaat”? Iets dat verder gaat dan een simpele groet op straat? Of een vrijblijvende, o-zo warme condoleance zoals die elders in dit forum is aangedragen? In een eventueel conflict, dus bijvoorbeeld? Met het fenomeen dat moslims, in tegenstelling tot ons, stille rondgangers, als één man gaan staan achter die ene die mot heeft gezocht en gekregen met heidense varkens?

    Wat men zich moet afvragen is waarom al die vluchtelingen niet “in de regio” worden opgevangen. In Arabië en Dubai is geld zat, ruimte zat, compleet met tot op de naad toegesneden islamitische fratsen. “Ja wacht es even, maar dat is de bedoeling niet! Wat zullen we nu krijgen.”

    Nee, zeker niet…..De bedoeling is namelijk om Europa (nog verder) te destabiliseren, zodat ze plat en open genoeg ligt om de extremistische horden te laten binnenwalsen. De destabilisering is inmiddels in volle gang met de huidige vluchtelingenstroom en de corridor die Libië heet. Je moet je overigens tevens ernstig afvragen wie er uiteindelijk achter zit, maar dat is een andere kwestie en doet niets af aan de huidige situatie.

    Dat u hier, meneer/mevrouw Anoniem, de gelegenheid snel effetjes te baat neemt om uw rooie gedachtegoed er gluiperig even tussendoor te jetsen en te wijzen op maatschappelijke ongelijkheid en die en passant direct maar als oorzaak van alles aan te merken, is even voorspelbaar als onzindelijk. En bovendien een ……… Juiiiist, jongens en meisjes; een drogreden. Heel goed.

    Er is, om even verder te gaan, meneer/mevrouw Anoniem, niets zo populistisch en onmachtig als het andersdenkenden telkens maar weer van populisme te beschuldigen. De man wiens “populistisch gepraat” mensen hersenspoelt heet overigens niet Wilders. Die bewuste man heeft zijn geraas en getier ooit in een boekje geschreven en is al lang dood. De moslims kennen zijn naam. Allemaal.

    Laat ik ondertekenen met:
    “Een barbaar die eventjes duidelijk maakt hoe de vork in de steel zit.”
    Evenzeer gegroet, meneer/mevrouw.

   • Aanhakend aan 9 oktober 2015 om 18:33, iets hierboven………….
    Parijs, vrijdag 13/11/015:

    I rest my case.

    Sleep tight.

   • Oudjaar 2015; Keulen, Hamburg, Stuttgart.

    Als u met de vork wilt prikken, moet u wel weten waar de steel zit.

    Geroet maar weer, mevrouw/meneer Anoniem.

  • Dan ga je weg! Niemand houd je tegen hoor!

 14. Voor iedereen die denkt dat het allemaal wel meevalt:
  19 maart 1936: Premier Colijn in een radiotoespraak ” gaat u nu maar rustig slapen”

 15. Ik schaam me voor ‘Nederlanders’ als jij. Nederland, opgebouwd uit migranten merkt eindelijk dat de wereld in de fik staat. Kan er eindelijk iets aan doen en wordt daar toe nu gedwongen. Dat het je nu pas als probleem ziet (heb je al überhaupt al een vluchteling gezien?) zegt meer over jou wereld perceptie. Ja je mag bang worden, net als het gros van de wereld. Welkom in reality.

  • Jij weet het wel,,woon je in DenHaag ??

  • Al degene die zo negatief denken, eten pizza, shoarma, kebab, laten lekker goedkoop hun auto maken bij de Turk en in het weekend naar de zwarte markt in Beverwijk. Stoppen jullie daar nu ook mee??

   • En wat heeft dat er godsnaam mee te maken? Als die mensen gewoon hard werken en respect hebben voor onze normen en waarden dan zijn wij wel de laatste die niet tolerant zouden zijn. Maar er is een grens en die grens is nu wel een beetje bereikt.. of wou je zeggen dat die shoarma boer vrouwen verkracht? Want dan zou ik daar inderdaad niet meer komen. Echt wat een domme opmerking zeg.

   • Slaat nergens op. Die mensen werken hier gewoon en wonen hier allang en veroorzaken geen geweld. Het gaat over NU in de azc ‘s. Wel ff lezen voordat je wat roept omdat dat mooier klinkt

   • Net alsof ze onze aardappelen niet eten en patat het komt heir niet aan op cultuur of tradities ik ben helemaal niet tegen hun of tegen hun geloof alleen als ze hier de boel kort komen slaan word het een ander verhaal en zo zal het zijn voor de meeste nederlandse gezinnen die kinderen hebben en banen waar ze iets hebben opgebouwd… zelfs Putin ziet aankomen wat onze gevaren zijn en heeft dat ook bevestigd

   • iedereen heeft het democraties recht om zijn stem te laten horen kom jij aan met je shaorma en kebab wet ga aub terug in zandbak spelen en spreek voortaan over dingen als je research hebt gedaan

    http://www.infowars.com/as-illegal-immigrants-enter-europe-violence-increases/

   • http://www.express.co.uk/news/world/607595/Migrant-crisis-EU-lost-control-borders-danger-collapse

    de feiten liegen er om ofniet ? zelfs het hoofd van de EU zegt dat het zijn piek behaald heeft en dat we niet meer kunnen houden aangezien duitsland 40 miljoen aanvragen heeft voor aziel voor 2016 ik bedoel blijf vooral mainstream media schaap en laat je manipuleren totdat ze jou komen halen straks

   • Haaahahaha spijker op zijn kop!!👍👍👍👍

    • Eline Leferink

     Mensen, allemaal ff..

     Iedereen heeft andere meningen over dit alles. Ik zelf ben best bang voor wat er komen gaat, en andere luitjes denken dat het allemaal mee valt. Hé, prima toch? Ik wou dat ik zo relaxed er over kon denken..

     We hebben het er allemaal over dat we normen en waarden zo belangrijk vinden. Maar als ik hier die berichtjes zo lees met hypocriete kut en blabla vind ik zit zelf er verre van..
     He, lekker boeiend hoe iedereen er over denkt, we gaan het vanzelf zien. Ik stem zelf pvv, en schaam me er niet voor ofzo.. Respecteer me gewoon dat doe ik ook bij anderen. Haha ik klink wel erg hippy achttig maar denk wel dat je daar een heleboel frustraties en stress mee scheelt 😉

   • Tering wat een tievus achterlijke redenering terwijl het over “VLUCHTELINGEN” gaat heeft niks te maken met de marrokanen turken chineese antilianen molukkers en ga zo maar door die al zoveele jaren en zelf mee geholpen hebben aan opbouwing van dit land !! Het gaat nu over geweld plegende verkrachtende rellschop vluchtelingen die hier de boel verzieken !!

 16. Er werd in 1960 bij ons op de ulo in Gorinchem door Mr.Schulz gewaarschuwd wat er nu gebeurd,die voorspelde toen al dat het gevaar uit het midden oosten zou komen en niet uit Rusland waar ze toen zo bang voor waren.

 17. Prima verwoord.
  Dit is wat de meerderheid DENKT maar niet uitspreekt

 18. En nu? Wat kunnen de mensen doen die hier achter dit verhaal staan? Het volk staat machteloos.
  En dan voor de positievelingen die met terugkaats berichten komen van medio de WWII, ja wij Europeanen hebben het geluk ook elders gezocht maar wij pastte ons aan en dat zie ik hier NIET gebeuren want ook die problemen zijn er al!

  • Je kunt niets meer doen. Niet wanneer wij niet de macht grijpen en deze regering afzetten.
   De zin van die generaal zou voor mij nog het meest redelijke scenario zijn: een coupe, regering afzetten, orde op zaken stellen en dan wer wederopbouwen.
   Maar dan wel de keuze maken om ongewenste individuen uit te durven zetten.
   Uitgeprocereed? Wegwezen. Het heet niet voor niets uitgeprocedeerd.
   Heb je niets toe te voegen aan dit land? Wegwezen dan.

   Het alternatief is om alles maar te laten gebeuren en vervolgens zelf je koffers pakken om te vluchten.
   Dat het helemaal verkeerd zal gaan in dit land en in Europa is duidelijk nu.
   De verantwoordelijke wegkijkers zullen hun hun straf niet ontlopen dan.

  • Nee we staan niet machteloos… pas als je dat denkt ben je machteloos. We kunnen met zijn alle in opstand komen.. heel makkelijk hoor.. trein/auto/bus/fiets pakken en op naar het binnenhof met doeken en een harde vuist! Maar nee wij Nederlanders doen dat niet want we zijn schapen volk!!!! Ik ga in iedergeval wel!!

  • Heb jij de Nederlanders in Canada wel eens gezien?! Aan passen nou echt niet hahaha

 19. Wilders gaat de verkiezingen niet halen .
  Veel te gevaarlijk.
  Die gaat Pim Fortuin achterna .
  Volkert van der Graaf 2.0 bestaat echt wel hoor.
  Tis niet de vraag of maar wanneer Wilders het loodje gaat leggen. En Pechtold word minister president , dat is allsng beslist tijdens de laatste Bilderberg conferentie .MARK MY WORDS !!!

 20. Dit zijn helemaal geen vluchtelingen het is een vooropgezet plan om Europa te bezetten !

 21. Voelt voor mij alsof er een Trojan Horse word binnen gelaten. Wij hebben 3 kinderen en ik zie hier geen toekomst voor hen. Vluchtelingen moeten geholpen worden, maar zijn dit ook daadwerkelijk de vluchtelingen zoals vluchtelingen horen te zijn. Lijkt mij dat een deel van de mannen achter blijft om te vechten voor hun land en de vrouwen met kinderen naar een veiligere plek proberen te krijgen waardoor de verhoudingen totaal anders hadden moeten zijn. Waarom zie ik echter bijna alleen maar goed gevoede mannen als vluchteling !

  Al zou dit alles goed gaan goed komen, dan nog blijven er veel te veel problemen over waardoor mijn hoop op een goede toekomst voor mijn kinderen ver van mogelijk blijft.

  Op een 1 of ander manier heb ik hier een slecht voorgevoel over. Als gezin zijn wij serious bezig om te gaan emigreren, alvorens wij zelf op pad moeten als vluchteling !

 22. Wat voor zin heeft je stemrecht nog. Meerendeel van de Nederlandse bevolking is tegen een massale tsunami van zogenaamde vluchtelingen, ja er zitten er misschien een paar echte tussen. En onze door het volk gekozen regering haalt maar binnen. Kom naar luilekkerland. Wil je eten zg vluchteling? Oh het is geen halal. Flikker dan op naar je eigen land.

 23. Wie heeft er een daadwerkelijke oplossing voor deze dreiging?
  Wie durft het aan om onze ouders en (klein)kinderen te beschermen tegen al dit kwaad?
  Ons mooie land gaat naar de Filistijnen zo!

 24. Kan zo boos worden om mensen zoals jij en vooral de mensen met hun domme reacties. Reageer normaal nooit op dit soort artikelen maar wat ben ik trots op mijn land…. NOT! Stelletje simpele figuren. Leven in een kijk doos die alles zwart wit zien. Ga zo door jullie komen er wel. Walgelijk.

  • Eindelijk een reactie waar ik het mee eens ben. Mensen lijken tegenwoordig niet meer de moeite te nemen om iets van alle kanten te bekijken. Ze zien alleen nog maar de nare dingen die gebeuren en daarom zijn ineens alle vluchtelingen slecht. Ik denk ook niet dat dit de beste manier is om het allemaal op te lossen, maar wees eens eerlijk…. welk plan dat hier tussen deze reacties staat zou het echt oplossen? Ik zou het niet weten. En zolang ik geen oplossing heb ga ik ook geen kortzichtige uitspraken doen zoals velen hier.

   • Zien alleen nog maar de nare dingen? Worden jouw dochters lastig gevallen door de “vluchtelingen”? Volgens mij niet. Worden jouw dochters op weg naar en terug van school omsingeld door deze “vluchtelingen”? Volgens mij niet. Zo wel, had jij hier deze reactie niet gegeven.

   • Inderdaad! Vooral links georienteerde mensen bekijken alles van 1 kant, hún kant. Zeker die Syrische vrouw niet gezien bij Pauw, die door Peter R de Vries á raison van €2500 per aflevering en de andere linkse gasten, de mond werd gesnoerd toen zij waarschuwde dat er heel veel criminelen die in Syrië gezinnen hebben uitgemoord om aan geld te komen, tussen de vluchtelingen zitten?
    Een vrouw die zélf vluchteling was en die nu bang is voor een burgeroorlog hier! Nee, wat weet een vrouw die haar hele leven in Syrië heeft gewoond en er nog familie heeft zitten nou, dat weet De Vries natuurlijk véél beter. Die vrouw kon niet eens goed onderbouwde cijfers produceren hoeveel procent dan crimineel was en hoe klein percentage onder de “vluchtelingen” maar vrouwen en kinderen zijn. Want dáár gaat het natuurlijk om, de cijfers. Wie luistert er nou nog naar zijn instinct, waar rode lampen en bellen afgaan? Cíjfers, díe zijn belangrijk, inderdaad, wat is hier het verdienmodel?

 25. Ik ben niet de enige die de vrouwen en kinderen mist onder de vluchtelingen. Goed verwoord het hele verhaal.

 26. Vind het allemaal maar eng zoveel vluchtelingen en de onrust die dat met zich meebrengt! nooit op wilders gestemd maar begin nu wel te twijfelen.

 27. Ben het helemaal mee eens . Goed gedaan het hele verhaal.

 28. Snel ingrijpen, voor het te laat is

 29. Ik denk dat het in de toekomst gedaan is met Nederland
  Stel dat er zometeen 3 miljoen islamieten wonen en die krijgen ook stemrecht dan stemmen zij masaal op een islamitische partij. En is het gedaan met onze vrijheid zoals we die nu kennen

 30. AMEN…. ik word hier stil van. Geweldig omschreven.

 31. Wij, de bevolking moeten zelf het heft in handen nemen, wan die knuppels in Den Haag vullen alleen maar hun eigen zakken en zitten veilig elders als de pleuris uitbreekt.

 32. Op het nieuws zag ik Aboutaleb zn boekje over joodse onderduikers in de oorlog promoten. Wat mij deed opkijken was dat hij zei dat hij vorige week een joodse man had zien lopen, duidelijk herkenbaar, dus waarschijnlijk traditioneel joods orthdox gekleed …dat kan in Nederland zei hij, het moet mogelijk zijn voor iedereen om zich te kleden en te leven zoals hun religie en gewoonten voorschrijven. Toen dacht ik ..Aboutaleb zou wel eens de eerste president kunnen worden van de Islamitische Staat Nederland…

 33. Deze man heeft helemaal gelijk…
  Ik ben alleenstaande vader van een dochter van bijna 7 ik hou me hart vast als ik eraan denk in wat voor land/wereld ze moet opgroeien zodra ze wat ouder is hoe erg ik me zorgen ga maken of ze wel uit school veilig thuis komt … Of er niks naars met haar gebeuren zal…
  Wij hebben 2 opties

  1- wij als volk komen eindelijk eens voor ons land en ons zelf op en leggen het land stil totdat de regering is opgestapt en Wilders onze stem mag zijn.. (Bv met zen alle het werk en dus de nl economie helemaal stillen leggen , en onze belastingen allemaal inhouden pas behalen alsde regering opgestapt is. Want geen geld geen macht..

  2- hopen dat er snel verkiezingen zullen zijn en hopen op zoveel zetels voor de PVV dat ze geen andere partij nodig hebben om het kabinet te vormen want de PVV is dan het kanker en Geert de minister president….

  Geen van bijde zie lk gaan gebeuren maar optie 2 heeft nog de grootste kans van slagen..

 34. Kanker moet kabinet zijn…auto correct was niet zo correct dit x

 35. Nederland is over een paar maanden van de kaart geveegd dankzij dit kabinet laat dit kabinet vallen en veeg gelijk alles weer terug waar het vandaan komt. Sluit gelijk de grenzen en stap uit de eurozone stem op Wilders denk aan onze kinderen!!!!!!!!!! Was er nog plek over in de ruimte vaartuig die naar mars gaat om daar een beschaving op te bouwen WIj WILLEN MEE..

 36. Je hebt helemaal gelijk ….en niemand doet iets

 37. Wilders, pas op en vergeet vooral niet om je kogelvrije vest te dragen! Want conform de afspraken met reclassering is Volkert van der G. op zoek naar een passend baantje!

 38. We zijn in oorlog met een onzichtbaar leger dat hier keihard gaat toeslaan en Den Haag slaapt verder. Het is jammer dat de PVV een te beperkt programma heeft, maar zoals het nu gaat is er geen andere keus. Al die halve zolen in de huidige regering oprotten en actie nemen met nadenkende mensen tegen de ongecontroleerde toestroom van zogenaamde vluchtelingen. Als echte vluchtelingen hier de dupe van zijn is dat helaas zo maar wij kunnen de ellende van de wereld niet oplossen en we moeten onze cultuur en samenleving beschermen!

 39. Wat wij kunnen doen? Kijk naar Israel als voorbeeld. Dat staat ons te wachten, en hoe los je dat op?? Het zal was fight fire with fire worden. Europa mag hopen dat het een goed grondleger gaat bouwen…

 40. Mart, weet jij überhaupt wel echt wat er gebeurt en gebeurd is met Israël ?

  Israël is zelf misschien wel het meest crimineel en terroristisch bezig. Ze hebben belangen in het land dat altijd bewoond is geweest door Palestijnen en wat altijd aan de Palestijnen heeft toebehoord.

  Als Israël zo goed is, waarom zijn zij nog nooit aangevallen door IS? Je zou toch denken dat ze eerst altijd om de hoek de boel afbreken zoals ze in Syrië en Irak doen.

  Het is allemaal een spelletje gespeeld door mensen die de wereldmacht en gehele wereldconomie beheren. Zoek maar eens op ‘new world order’.Dan zal alles ineens duidelijk worden.

  Volgens die mensen zoals de familie Rothschild, een familie die zowat alle bankenin de wereld beheert, lopen er teveel mensen op deze aardkloot.. Een miljardje of 4 a 5 is wel genoeg.

  Al deze bullshit is gewoon gestuurd en nep. IS wordt gefinancierd door diezelfde banken waarvan de eigenaren ook eigenaar zijn van onze banken.

  Leef je leven en enjoy. We kunnen proberen wat we willen, maar we zullen er nooit wat aan kunnen doen

 41. Wat een stemmingmakerij hier.. Even vergeten dat iedereen hier in de 2e wereldoorlog ook maar wat graag weg wilde? Lekker vanaf onze warme bank huilen dat wij zo veel moeten inleveren voor vluchtelingen, triest..

  • Wij verlieten, maar kwamen terug, van deze gelukszoekers (lees als zware criminelen) kom je nooit meer af, deze krijg je echt niet meer terug, ik hoop voor jou David dak je geen kinderen hebt.

   • Heb ik, ik hoop dat jij geen vader bent….
    Gelukszoekers? Verdiep je eerst is in de levensstandaard die deze vluchtelingen hadden voordat ze vluchtten… Valt allemaal wel mee.

 42. De nieuwe Hitler met zijn ss-ers is opgestaan

 43. Nog even over t feit dat vooral mannen hierheen komen. Lees je eens in, voor zulke bange reacties te geven. Loop maar in een polonaise achter de roeptoeters aan.. Mannen komen hier o.a eerst om asiel aan te vragen. De gezinnen reizen dan na en hoeven de gevaarlijke tocht over zee niet te maken.
  Syrië was een welvarend land en herbergt niet alleen moordenaars hoor, 1 benno m. Maakt Nederland toch ook geen natie van pedofielen..

 44. Pim Fortuyn had dit alles voorzien en voorspeld en wat dacht je vd bijbel er wordt gesproken over het gevaar uit het Midden -Oosten. Waarom blijven we geld geven aan onuitputtelijke bronnen doen de Nederlanders het niet zelf een beetje. Gewoon stoppen met geven aan al die anderen landen eerst zorgen voor ons land dat de gezondheidszorg goed geregeld is banen creëren ENZ dan pas staan we sterk . Meer met verstand gaan handelen met een nieuwe regering die grenzen sluit want met al dat zielige gedoe komen we er niet omdat we met een heel ander soort mensen te maken hebben die nergens voor terug deinzen en strakjes hier ook het verderf en armoede gaan zaaien. Let op mijn woorden dit gaat gebeuren als we niet gaan ingrijpen.
  Heb dit voorspeld en dat het nu ook nog gaat uitkomen geen leuke gedachte .

 45. Monica, jij bent juist het soort mens waar we bang van moeten worden… De bijbel is een sprookjesboek, dus goed dat je je daarop baseert :-)
  De gezondheidszorg in Nederland is al goed, wat minder vaak de verzekering oplichten helpt al genoeg denk ik.
  Weet je iets over Syrië en hoe het land ervoor stond voor de oorlog? Denk t niet hè, jij roept liever. Leg de Donald duck maar is aan de kant en lees is een boek.
  Ik heb voorspeld dat de onderkant van onze samenleving zo zou reageren. En kijk, het is al aan t gebeuren..

  • Zeg jij bent zeker zo’n moslim die de Koran onder zijn kussen heeft liggen. En die zelf van alles uithaalt wat niet kan.
   Lees je in in de geschiedenis, en alles wat je leest klopt gewoon. De volgende aanslagen staan ons voor de deur. En zo te lezen ben jij daar mede schuldig aan.

  • Misschien dat de onderkant van de samenleving reageerd omdat ze daar tussen geplaatst gaan worden wijsneus. .

 46. Vraagje Monica: ben jij werkloos? Of gewoon dom?

 47. Casper Spliffilis

  Warme aanbeveling voor de schrijver en de reageerders:

  http://www.cursusnadenken.nl

 48. Ik had niet beter kunnen verwoorden, perfect geschreven en alles helemaal zo het is!

  En al die mensen die het ‘niet’ eens zijn, DIE zijn juist het probleem! Ik heb kei hard geprotesteerd tegen een AZC hier in de buurt, ik wil normaal en veilig over straat kunnen lopen. “jammer’ dat het daar dan niet kan, maar dat is dan eenmaal zo. Als die mensen zich gewoon aan ONZE regels zouden houden en aan ONZE wetten, sure, kom binnen, geen probleem. Hier is wat je moet betalen, zo niet krijg je een lening en uiteindelijk betaal je maar terug. Hier is een cursus Nederlands, hier is een baan, werken voor de kost en als je goed bent MAG JE BLIJVEN!

  De rest die alleen maar klaagt en vraagt, rot op, tief op, ga terug als het hier ‘zo erg’ is. Als je vlucht voor OORLOG moet je verdomme blij zijn dat je niet dood gemaakt wordt op straat hier. Dat is je voornaamste geluk, niet dat je zeurt dat er geen internet is, geen goed boek om te lezen, geen warm haardvuur met een wijntje, je bent VEILIG hier. Dat moet genoeg zijn.

 49. de angst gaat weer regeren…. net al 100 jaar geleden bij onze oosterburen…

 50. Wat zijn wij Nederlanders toch een beschamend en ongelooflijk hypocriet volk. Syrie was jarenlang een welvarend en seculier land onder leiding van president Assad. Mensen van elk geloof en cultuur konden daar in harmonie met elkaar leven tot er een klein groepje moslims een revolutie hebben gestart, omdat zij vonden dat de moslims aan de macht moesten komen. Deze kleine revolutie had simpel opgelost kunnen worden als Amerika zich niet ging verzetten tegen Assad die immers het land jarenlang goed in handen had. Wij Nederlanders zijn ook zo ongelooflijk naief dat wij intrappen op het nieuws-propaganda wat ons wordt voorgeschoteld waarin Assad als een nare dictator wordt afgeschilderd. Doordat wij de verkeerde partij hebben lopen steunen, is dit probleem gaan escaleren en zijn de moslims aan de macht gekomen. Hierdoor zijn onschuldige burgers genoodzaakt om te gaan vluchten. Maar nu sluiten wij onze ogen dicht, nadat wij ons hebben lopen verzetten tegen Assad. Vraag voor de grap eens aan een vluchteling wie zij het liefst aan de macht wouden hebben. 9 van de 10 mensen wou juist dat Assad bleef en dat Amerika (en andere landen waaronder wij) zich er niet mee moesten bemoeien.

 51. De hyperbool is schrijver dezes niet vreemd, zie ik. Godsammekraken, wat een hysterie.
  Als een paarhonderdduizend vluchtelingen een continent met ruim zeshonderdmiljoen inwoners zullen kunnen ontwrichten, verdienen we niet beter.
  Ik kan je goedgeschreven, maar weinig doordachte stukje in honderd punten fileren, maar daar heb ik even geen tijd voor of zin in.

  Niet de Islam, maar de angst ervoor is het grootste probleem.
  De Islam staat niet boven kritiek, verdient kritiek, maar laat het monopolie daarop niet bij Wilders rusten: we mogen onze tolerantie, die ons tot grote hoogten heeft gestuwd, niet verliezen aan een instroom van intoleranten. Pas als ook gematigde politici zich durven uitspreken tegen de facetten van de Islam die haaks staan op de rechtsstaat, zal het goed komen.

  • hallo Kees,

   Bedankt voor je bijdrage.
   Het probleem zit ‘m er in dat dat laatste dus niet gaat gebeuren: gematigde politici gáán zich niet uitspreken tegen… En daarmee is elke hoop vervlogen op een goede afloop.
   Ik stel daarom nogmaals: Bij gebrek aan een goedwillende doch daadkrachtige generaal die korte metten maakt met dit halfzachte beleid is Wilders het enige alternatief.
   Ik herhaal dan en passant ook maar even de Godwin:
   In de jaren 30 deed de politiek er alles aan om Hitler tegen te houden.
   Anno nu doen de politici exact hetzelfde met Wilders.
   Ze vinden zichzelf zó fatsoenlijk, dat ze het landsbelang uit het oog verliezen (of zelfs moedwillig tegenwerken).
   Leg mij maar eens uit waarom wij als land er bij gebaat zijn dat wij alle connecties met onze cultuur en verleden moeten laten varen omwille van externe elementen (lees: nieuwkomers)?
   Is ons land niet groot geworden met de normen, waarden en omgangsvormen die we altijd hebben gehanteerd? Laten we die vooral weg doen, dan wordt het land er vast beter van.
   Ik pik dat niet.
   En met mij velen.
   Tijd voor verzet.

   NB) Ik zie de fileersessie met vertrouwen tegemoet.

 52. Cargawar,

  Aangezien je nogal goedmoedig reageert op mijn persoonlijke aanval, heb ik besloten dat je waarschijnlijk wel een goeie vent (?) bent. Mijn excuses voor de toon in m’n vorige bericht.
  Ik ben het op veel punten met je eens, maar op nog veel meer punten niet.
  Op de volgende punten zullen we elkaar wel kunnen vinden:

  1. Niet tolereren dat nieuwkomers (en dan gooi ik de derde-generatie k*tmarokkanen even op dezelfde hoop) hun intolerante denkbeelden in de praktijk brengen. Hard ingrijpen als ze dat wel doen. Van mij mag je denken wat je wilt, maar op het moment dat je twee mannen die hand in hand met elkaar lopen, of meisjes die een blote kuit laten zien, gaat lastig vallen of bedreigen: de gummiknuppel erover.

  2. Pechtold is een lul.

  Dat was het wel, geloof ik.
  Voor m’n fileersessie 😉 vraag ik je geduld.

  • ha Kees,

   Come as you are is het toch?
   Een goede gesprekspartner/opponent is een verrijking van de eigen kennis.
   Ik heb een extreemlinkse kameraad die in alles haaks staat op wat ik voorsta.
   Maar dat weerhoudt ons niet van vriendschap.
   Bovendien hebben wij uitgesproken dat we elkaars mening respecteren, opdat we van elkaar kunnen leren en zelfs tot andere inzichten kunnen komen.

   Even wat overbodige achtergrondinformatie: ik stond dus vroeger stenen naar neonazi’s te gooien en was tm 2012 betalend SP-lid.
   Ik ben dus ook nog eens nikah-getrouwd en heb derhalve een moslim-schoonfamilie. Donkere medelanders ja.
   Die gewoon een kerstboom neerzetten, mét stalletje er onder!
   Ik ken islam-belijding op een heel andere manier dan de meeste mensen.
   Op een manier waarbij het geen enkel fucking probleem is in welk sprookje je wel of niet gelooft maar hoe je je gedraagt naar anderen toe.

   Ik durf keihard te stellen dat ik, redneck pur sang, deug. In al mijn botheid en met al mijn angsten voor de toekomst van mijn twee “bastaard”kinderen.

   Je fileersessie volgt nog?
   Mail het even naar deze site svp.
   Ik zou door de bomen het bos niet meer kunnen zien namelijk, met de reactietsunami die nu plaatsvindt op Bitpull. Beloof ik dat ik er inhoudelijk op terugkom. En public.

   grtz

 53. mooi gezegd had het zelf niet beter kunnen zeggen

 54. Echt triest, in en in triest. Mensen zoals jij dragen niets maar dan ook helemaal niets bij aan deze maatschappij. Je relaas raakt kant noch wal, ja bij de mensen die niet zelf kunnen nadenken. Waar haal jij in godsnaam je informatie vandaan? In plaats van je mening vormen op basis van feiten, verkies jij het om deze te vormen op basis van angst, desinteresse, onwetendheid en je onderbuikgevoel want met feiten of kloppende cijfers kom je niet. Ik ben héél beniewd naar het fileersessie van Kees, want er valt wat te fileren aan je uit je duim gezogen stukje..

  • Je vindt jezelf zó gers dat je je eigen reactie twee keer plaatst?
   Ik haal er 1 weg, anders kom je dubbeldom over. En dat moeten we niet willen.
   Ik noem herhaaldelijk feiten waar jij je ogen voor sluit.
   Dan is een discussie snel afgelopen want tegen zoveel domheid kan en wil ik niet sparren.

   Het typerendst van wat ik hierboven betoog, is wel het feit (heb je ‘m!) dat jij het aan een ander (Kees, die wél op een beschaafde manier redeneert en blijkbaar een gezonde opvoeding gehad heeft) moet overlaten om mijn woorden te weerleggen. Alleen kun je het niet af. Te dom om te poepen. Doei.

  • Feiten en kloppende cijfers, pfff, kloppende hoofdpijn krijg ik er van.

 55. Wat een gezeur allemaal. We hbben het hier beter dan in de rest van de wereld. En wie zijn wij, om dit stukje grond toe te eigenen.

 56. Jullie zijn zo bang!!! Ik heb helemaal nergens last van!! Ik geef 1 tip lees geen nieuws..die maken je bang.
  Niemand in al die azc’s zullen ons iets aan doen..je maakt van een mug een olifant! Geniet van het leven..wij mensen kunnen niet zo goed tegen veranderingen..we zijn ook een beetje autistisch met zn alle denk ik..ik geef je een andere bril misschien kun je dan de wereld wat rooskleuriger zien anders wordt je wel erg depressief van je eigen manier van denken..kom op mensen be happy en leef!!!

 57. We zijn niet afhankelijk van de staatsomroepen als brenger van het nieuws. Zelfs als die een eenzijdig beeld zouden schetsen, wat geeft jou het idee dat de bronnen die jij aanhaalt dat niet zouden doen? Waar is de nuance in de eindeloze stroom Youtube-filmpjes met boze Muzelmannen?

  De wereld is geen lelijker plek geworden, de wereld is dichterbij gekomen. De honderden jaren beschaving waar je aan refereert hebben trouwens twee wereldoorlogen en de holocaust opgeleverd. Nog recenter: Srebrenica. Het is uiterst naïef te denken dat Europeanen op een of andere manier beschaafder zouden zijn, omdat we de laatste 60 jaar in relatieve rust hebben doorgebracht. We gedrágen ons beschaafder, maar hier hebben we dan ook niet te maken met een politieke en economische puinhoop, die godbetert door vreemde mogendheden in stand wordt gehouden.

  De Nederlandse staat geeft geen goedkeuring aan de import van kindbruidjes, maar gedoogt deze “om politiek gevoelige situaties te voorkomen”. Te gek voor woorden, inderdaad, maar er gloort hoop aan de horizon: initiatieven worden in gang gezet om dit voortaan te voorkomen.

  Het land stroomt niet vol met potentiele moordenaars en verkrachters. We praten over enkele tienduizenden vluchtelingen, waarvan een deel er rare ideeën op na zou kunnen houden. De hyperbool is een heel aardig stijlfiguur, maar maakt je betoog ook kwetsbaar voor kritiek. Je denkbeelden over verborgen agenda’s en de geschetste scenario’s van op de vlucht geslagen Nederlanders, spiralen van geweld en een te verwachten zombie-outbreak zijn niet op feiten, maar op irrationele angsten gebaseerd.

  Geregistreerde asielzoekers zijn NIET vrij om zich binnen Europa vrij te bewegen. Hoe zou je ze überhaupt kunnen registreren als ze hun paspoorten in zee gooien? Waarom zouden ze dat doen, als je met een registratie op zak de wijde wereld in kan trekken? Ik ga de wet er niet op na slaan, maar we zouden geen AZC’s nodig hebben als dit waar zou zijn. Bovendien hoef ik in een normale discussie geen omgekeerde bewijslast aan te dragen (en dat komt me prima uit, want ik ben een lousy researcher 😉 )

  De NOS of RTL laat geen beelden zien van honderdduizenden rellende en plunderende vluchtelingen, omdat die er niet zijn. Die slaan elkaar op de bek in tentenkampen.

  Angela Merkel die Zuckerberg vraagt om Facebook te monitoren op negatieve uitspraken? Geloof je dat echt?

  De “grooming-gangs” in Engeland, de explosieve situatie in Malmö en de rellen in de Parijse banlieus zijn uitgebreid verslagen in de media. Jouw bewering dat dit verzwegen zou worden is pertinent onwaar.
  … en nu ben ik pas halverwege. Hoop dat je dit nog leest; anders stuur ik het wel op. Vanavond of morgen misschien deel 2, of ik laat het hier bij.

 58. Moslims in Nederland. NEEEE!!!!
  De islam is geen geloof, maar een bom onder de wereld.

 59. Bij Ter Apel (binnenkomst/verdeel locatie) staat op dit moment een kilometers lange rij aan bussen. Je bent bijna 10 min bezig wil je de hele stoet kunnen zien, van voor naar achteren.. Rijden 24 uur per dag bussen, afgeladen met gelukzoekers mannen alleen maar mannen zie je. En dan moet de echte stroom mensen nog op gang komen….. Mompelt iets over een invasie. Misschien een tip voor de mensen met azc problemen, ga naar http://www.azc-alert.nl en download daar het manifest maak een vuist en verenig met elkaar. Want laten we even kijken, huizen tekort, banen tekort, tolerantie tekort, ruimte tekort, geld tekort, studiegeld tekort, studieplaatsen tekort, geld voor verzorging ouderen/zorg tekort, rijke Arabische landen doen tekort. Werklozen te veel, uitkeringen te veel, sociale ontwrichting te veel, crisis te veel, vijandig tegen Joods/Christelijk/Humanistische mensen te veel, eisende asielzoekers te veel, belasting te veel. Het wordt mij een beetje te veel. Of zoals ik al eerder al zei ‘altruïstische zelfmoord’ dat dus…

  Trieste kolerezooi is toch ook, het wordt tijd om eens wat politici onder hun kont te schoppen, het relaxte Nederland en Europa van m’n jeugd is volkomen naar de kloten gegaan. En dan opgescheept zitten met politici die nog in de ontkenningsfase zitten, gisteren nog eentje die het durfde te beweren dat er juist kansen waren met deze wilde invasie van gelukzoekers….. Duitsland 900.000 en de rest word onder de pet gehouden. De elite is hun eigen Franse Revolutie aan het creëren. De moderne guillotine gaat over 15 jaar overuren maken. Iedereen die de islam niet zo vriendelijk vind en in strijd met onze vrijheid is een nazi en extreem-rechts…. die propaganda is inmiddels wel uitgewerkt. Het zijn geen vluchtelingen! Het zijn illegale immigranten, die ervoor kiezen om via clandestiene smokkelaars het systeem te omzeilen en ineens ‘rechten’ claimen zodra ze voet op Europese bodem zetten. Onmiddelijk uitzetten, en enclaves maken op het afrikaanse vasteland waar die mensen worden opgevangen. Oorlogsschepen worden ingezet om pal voor de Libische kust het emigrantenverkeer te regelen. Lees jonge gezonde moslimmannen een lift te geven naar de eeuwigdurende bijstand. En defensie maar mauwen dat ze meer geld nodig hebben voor de verdediging van Europa! Hoe idioot kun je het bedenken. Het is haast van bijbelse proporties zoals men deze geseling ondergaat. Het getuigt van ruggengraat, eventueel van rubber, om zo diep te buigen voor alles wat men in dit land te slikken krijgt. In ieder land zou inmiddels wel haast de pleuris zijn uitgebroken. Maar niet in Nederland, land van schapen. We zien onze eigen ouders verkommeren in hun eigen stront in ‘verpleeghuizen’, we betalen ons alle kleuren van de regenboog aan belastingen. Gaan gebukt onder tienduizend wetjes, protocollen en regels die gemaakt zijn om vooral de brave burger kapot te maken/pesten. Mensen wachten soms jaren op een huurwoning, soms schrijnend, talloze bijstandsmoeders zien grijs van de zorgen hoe toch rond te komen.

  Maar dan: komen elk jaar tig ongeletterde gelukszoekers de grens over. Krijgen geld, vreten, huisvesting, graties medische hulp, cursussen, wasmachines, voorrang op de arbeidsmarkt, gratis juridische hulp en ga zo maar door. En dan hebben we het maar even niet over de culturele verrijking die deze mensen meebrengen. Want ‘bedankt’ hoor je maar zelden. Integendeel, eigenlijk zijn we in hun ogen een minderwaardig volk met het verkeerde geloof. Ik ga ze haast nog gelijk geven ook; ‘minderwaardig volk..’ Het is je reinste massochisme, anders kan ik niet verklaren waarom men massaal op partijen als D666, Pvda en Vvd stemmen blijft. Een beetje land met waardigheid, zelfrespect en dat weet waar de prioriteiten horen te liggen, zou hier toch meteen het ‘roer’ bij omgooien. Tijd voor revolutie? Of moet er nog dieper door het stof ? Weet je wat ik nog VEEL erger vind is dat ons volk, onze cultuur, gewoon verwaterd terwijl de regio’s waar ze vandaan komen alleen maar homogener worden en blijven groeien, dus het is ook nog eens zinloos en maakt dat we straks gigantisch onderdrukt gaan worden. Ik wil ook het recht hebben om te kunnen leven in een samenleving die bij mij past(e) en verdomme, het is ons land, niets ingepikt, maar overgedragen door onze voorouders. Een heel klein gebiedje op de wereld en alleen omdat wij het dusdanig ingericht hebben dat het er goed toeven is (met bloed, zweet en tranen) moeten we iedereen maar binnen laten zodat die cultuur verdwijnt die daarvoor gezorgd heeft, en zodat wij ons straks moeten aanpassen aan iets waar niet aan te passen valt. Dit is geen immigratie meer, dit is culturele genocide, hetzelfde als wat de Chinezen deden en doen bij de Tibetanen, maar dan ook nog eens erger, want de culturen waar wij ons aan zouden moeten passen zijn totaal niet compatibel, iets met water en vuur…

  We gaan verder…..

  Ik heb geen problemen met echte vluchtelingen, maar met: goudzoekers, criminele vluchtelingen, generaal pardonners, gezinsherenigingen, uitgeprocedeerden, die hier ons geld komen halen, En de hele linkse kliek die dit allemaal mogelijk maakt en in stand houden. Het Blijft allemaal maar neuken zodat ze de zieligheidsindustrie inkunnen en de kinderen gebruikt als reden…..Dat gaat allemaal ten koste van echte vluchtelingen, die waarschijnlijk het liefst terug willen naar het geboorteland en waar je geen last van heb.Ik zie het niet als onze morele verplichting om miljoenen buitenlanders die vervuld zijn van islamitisch gif op te vangen en levenslang te ondersteunen met belastinggeld. Het is onze morele verplichting om op de eerste plaats alle Nederlanders zoveel mogelijk te helpen. Of de jongeren die nauwelijks werk kunnen vinden en geen eigen woning kunnen aanschaffen/vinden want eigenvolk achterop de lijst. En dan durven politici met droge ogen te beweren dat er geld naar buitenlandse vluchtelingen moet gaan omdat zij er meer recht op zouden hebben. Ook al hebben ze nog nooit een cent belasting in dit land afgedragen. Het is van den zotte hoe deze linkse gutmenschen gemeenschapsgeld gebruiken alleen maar om aan te tonen hoe moreel superieur ze wel niet zijn. In bedekte bewoordingen kiest Europa gewoon voor het faciliteren van een massale volksverhuizing uit Afrika en het Midden-Oosten. De linkse geest van het politiek correcte denken blijkt zodanig diep genesteld in de hersenen van de Europaliërs dat het denkelijk een volkomen verloren onderneming is te proberen hier verandering in te brengen. Europa gaat naar de knoppen want de westerse cultuur en de etnische homogeniteit verdwijnen. En wat we er voor terugkrijgen is onenigheid, facties die elkaar bestrijden op grond van religie en etniciteit. We worden vervangen……. Onze kinderen en kleinkinderen zullen ons dankbaar zijn kuch kuch.

  Oplossing: Grenzen dicht
  Open grenzen werken niet om een aantal redenen: ten eerste is de aanzuigende werking enorm. Dat zie je goed nu in bijvoorbeeld Duitsland en inmiddels hier ook. Vluchtelingen uit het onveilige Syrië trekken van het veilige Turkije via het veilige Griekenland, het veilige Macedonië en het veilige Servië naar het veilige Hongarije om van daar via het veilige Tsjechië het veilige Duitsland of Nederland te bereiken. Waarom? Blijkbaar niet omdat Duitsland/ Nederland veiliger is dan al die andere landen, maar omdat het welvarender is en vooral omdat het massale opvang en legalisering belooft. Geld en een asielstatus trekken meer asielzoekers aan, of we dat nu leuk vinden of niet. Een tweede reden waarom open grenzen niet werken, is dat de vluchteling eenmaal aangekomen helemaal niet 1-2-3 in een hardwerkende, goed geïntegreerde modelburger verandert. Neem de Somalische gemeenschap in Nederland: werkloosheid, uitkeringsafhankelijkheid, criminaliteit en drugsgebruik zijn sky-high. Terugkeer naar het land van herkomst is praktisch nul, tenminste als je vakanties jawel, vakantie in een gebied waar je uit bent gevlucht is een normale praktijk in binnen het Nederlandse asielbeleid niet meetelt. (En als dochterlief van die vakantie terugkeert zonder clitoris en schaamlippen, moet je daar niet te moeilijk over doen integratie mag behoud van de eigen cultuur uiteraard niet in de weg staan.)

  Nu al ruim 50 miljoen moslims in West-Europa + huidige nieuwe aanvoer + gezinshereniging + meer nageslacht = einde van onze westerse beschaving, cultuur en verworvenheden binnen 15 jaar. In Australië is men héél duidelijk, heeft men een aantal maanden heel consequent alles terug gesleept met goede boten en zie daar: de hele stroom droogt op. De rest kan zich gaan melden bij de diverse schathemeltje rijke oliestaten waar het geld zodanig tegen de plinten klotst dat ze van gekkigheid niet meer weten wat ze er mee moeten. En dat er heel snel iets moet gaan gebeuren in de vorm van interventie moge duidelijk zijn. Anders gaat dit een keer heel erg uit de klauwen lopen, en binnen niet afzienbare tijd. Want de stroom die nu op gang is kan ook de EU met de beste wil van de wereld niet aan……

  • You are so blinded by your ego by the lies your God TV tells you that you have spent so much time outputting this hatred which is pathetic. Our government supports bombing other countries so where do you think they will go. And they have the right. Borders are men made. Dutch have been plundering numerous countries around the world. Do you think this countries appreciated those acts. All those people have right to enter the homes of countries they have bombed their own. Have a great life. And don’t worry people like you and i and other plebeian people always pay regardless of what is it.

 60. De PVV is ondemocratisch zegt men, nou de democratie van de regenten is enkel gebaseerd op een kleine electorale elite, gewoon een stel particraten die over democratie praten, bij Wilders weten we wat we hebben, hij staat met LIJF EN LEVEN garant voor zijn woord.
  Onze stem wordt door hem luid en duidelijk verwoord en ben je het niet met hem eens, dan kun je altijd nog voor wat anders kiezen, maar je krijgt geen surrogaat democratie, je krijgt een mens die keihard verwoord wat anderen verzwijgen, van mij mag Geert nog lang in de politiek blijven en voorkomen dat de PVV volstroomt met politieke baantjesjagers.
  En voor ik het vergeet, ook de PVV is feilbaar en Wilders geen heilige, maar beter de PVV dan de Haagse kaasstolp EU vazallen, die alleen voor de bühne hun riedeltje brallen !!

  Wilders zegt het, dus is het populistische onzin
  Omdat de “onfatsoenlijke” Wilders ze verkondigt, kunnen ze nu als besmet en populistisch worden neergezet. Nu treedt een bekend psychologisch mechanisme in werking: de zogeheten cognitieve dissonantie. Omdat “fatsoenlijke” mensen niet met Wilders en de PVV geassocieerd willen worden, willen ze ook niet met de standpunten van Wilders geassocieerd worden. En dankzij dit verbluffend geraffineerde staaltje van politieke manipulatie kan de gevestigde orde doorgaan met al het gezeik.Alle kritiek op het corrupte en vermolmde politieke bestel in Nederland is verstomd, want het gevaar-Wilders moet gekeerd worden. 1984 in optima forma http://youtu.be/ddLlm78z2v4

  En nogmaals Geert Wilders heeft niet de pest aan moslims, maar heeft de pest aan hun ideologie, zoals elk wel denkend mens de pest heeft aan een ideologie die haat en nijd predikt. Ik heb hier in huis ook wel eens een moslim aan de koffie, prima. Maar zodra hij zegt dat Christenen en Joden afgeslacht mogen worden, dán krijgt hij een maatje 45 onder zijn achterwerk, niet om wie hij is, maar om wat hij zegt! U weet het toch wel, ze dronken een glas, deden een plas en zeiden dat wat ze deden goed voor volk en vaderland was, het was en is niet de PVV die de staatskas heeft leeggeplunderd, niet de PVV was de aanstichter van de pensioenen tekorten, niet de PVV is de oorzaak van de financiële crisis en niet de PVV is de schuld van de faillissementen en stijgende werkeloosheid of stagnerende huizenmarkt. Dit en alle andere zaken mag u toeschrijven aan hen die de afgelopen 60 jaar dit land hebben geregeerd, die onze aardgasbaten hebben verkwanseld, onze industriële juwelen hebben kapot gesaneerd door hun wanbeleid en de afgod Brussel hebben vereerd en gefêteerd op kosten van de burgers van dit land.

  Fortuyn waarschuwde al voor de puinhopen van Paars, daarna heeft men jarenlang via het CDA ons Balkend van Ellende verder in het dal laten zakken, met steun van respectievelijk de VVD en de PvdA en ook D66, die nu allen moord en brand schreeuwen over die verschrikkelijke PVV die ons land in de afgrond zou hebben gestort en hun leugens als waarheid verkopen gelijk standwerkers op de lapjesmarkt. Stem straks gerust op de traditionele partijen, u weet dan zeker wat u krijgt, gebakken lucht, een smakeloze hap als consensus politiek en neem een flinke slok, hef het glas, doe een plas en u weet zeker dat alles blijft zoals het was, want het was de schuld van Geert zoals men u via de media heeft aangeleerd, Pavlov zou er jaloers op zijn. Dit land is het helemaal niet zat, blijkt nergens uit.(laatste verkiezingsuitslag)Sterker, we zijn weer terug bij af. Alsof Pim Fortuyn nooit bestaan heeft. Ik ben inmiddels zo cynisch dat ik soms twijfel of Wilders een authentiek verhaal verteld of door het establishment is ingezet als bliksemafleider. Maakt overigens geen donder uit, Wilders (en dus iedereen die op het stemt) zal tot aan zijn dood gemarginaliseerd worden door zowel politiek als media en verder gaat alles gewoon z’n gangetje. Ik maak me geen illusies meer over wat er allemaal gebeurt en over wat ‘Nederland’ er van vindt al helemaal niet. De recente verkiezingsuitslag zegt genoeg, het feit dat de meest succesvolle, zo niet alle tv- en radioprogramma’s en kranten aangestuurd worden door linkse redacties en mensen dit dus blijkbaar willen idem. Dit land is het helemaal niet zat. Dit is exact wat dit land wil.

  Holland:
  Denkend aan Holland
  Zie ik prachtige steden
  Door immigratie naar de bliksem gaan
  Kerken vervangen worden door moskeeën
  En in mijn ogen verschijnt een traan.
  Denkend aan Holland
  Zie ik subsidiestromen
  Miljoenen die naar zotte projecten gaan´t Volk laat het gelaten over zich komen
  Verdomt het om in verzet te gaan.
  Denkend aan Holland
  Zie ik prachtige polders
  Opgeofferd worden aan nieuwe natuur´t Erfgoed van jarenlang noest werken
  Moet verdwijnen en dat vind ik zuur.
  Denkend aan Holland
  Zie ik ouden en zieken
  Weggezet worden als tweederangs mens
  Ze geven het geld liever aan de Grieken
  En dat is niet iets dat ik voor mijn land wens.
  Denkend aan Holland
  Zie ik een regering
  Die handhaaft het streven “weg met ons”
  Maar de bevolking houdt haar in leven
  Een nadenkend volk geeft zo´n regering de bons.
  Denkend aan Holland
  Vrees ik de toekomst
  Straks enkel nog een Europees wingewest
  De grondwet vervangen door de sharia
  Is dan alles wat ons nog rest.
  Denkend aan Holland

  Zie ik een bevolking
  Die alles maar over zich heen laat gaan
  Geen idee meer heeft van onze rijke historie
  Alleen met haar persoonlijk welzijn is begaan.
  Denkend aan Holland
  Zie ik met lede ogen
  Ons mooie land naar de afgrond gaan
  Als dat gebeurt moet de Hollander niet klagen
  Op een miljoen mensen na hebben ze dat zelf gedaan! C’est ca

  Denk dat bij de meeste Nederlanders het gevoel heerst van tot hier en niet verder,aangezien het ooit zo mooie Nederland de laatste decenia’s verworden is tot een rioolput van culturen die allemaal een plaats op eisen wat ten kosten moet gaan van onze eigen indentiteit en cultuur. In 1940-45 heeft men gevochten tegen de annexatie van Nederland waarbij vele Nederlanders zijn omgekomen,het gros van deze gevallenen zou zich in zijn graf omdraaien in de wetenschap dat dit sinds de jaren 60 op sluikse wijze toch weer aan het gebeuren is.

  • @Robba, ik zou het niet beter geformuleerd kunnen hebben. George Orwell en Nostradamus, mannen met een glazen bol, maar dan één die werkt.
   En voor degenen doe denken dat dit gedachtengoed alleen bij de lagere klasse leeft, denk nog eens goed na. Vanwege de publieke opinie en politieke correctheid-itis kunnen mensen in de hogere klassen niet openlijk reageren zonder kans alles te verliezen, totdat het kritieke punt is bereikt, want er is altijd een kritiek punt. Dan kan de Nederlandse bevolkong nog voor een leuke verrassing zorgen. Het is nooit te laat om te vechten, maar het is beter te wachten tot je het wit van de ogen van de vijand kunt zien….

   • You spoke like a true hero Mr. A. Noniem. I hope you have read Orwell and Nostradamus book of prophecy. The only thing from your post I think you have not understood it at all. Maybe you should read it again. And be a man and stand with your name after your posts.
    By the way just a suggestion. Maybe you should spent more time loving your life then hating it and looking for reason of not being successful elsewhere.

    Have a great life.

    • Mr. Dejan……

     That’s rather a cheap shot you take there sir, holding against A. Noniem the choice to remain anonymous in this forum. A pretty common choice at that I’d say; I don’t see you leaving your credentials anywhere in your posts.

     Furthermore, sir; there is absolutely nothing in A. Noniem’s post to suggest that he/she never read or understood the works of George Orwell or Michel de Notre Dame. Nor is there anything in yours that would lead us to believe that you did. Which, if I may say so, sir, diminishes your contribution here to, let’s say, a gust of foul air. And you to a windbag.

     In addition, sir, just a suggestion on my part. The fact that you have chosen the name of God as your pseudonym (I assume it ìs a pen name; if it’s your actual, true name, sir, I’m sorry. In more ways than one, that is.), does not endowe you with any right to talk down to people in the condescending tone of voice that you choose in your posts here. I’d change that, sir. That way somebody might just take you serious.

     Now, sir, your posts make it clear you’re not terribly impressed with this country and most of its people. Which is fine. You’re not Dutch, obviously and your command of the English language is way too poor to suggest you being a native speaker. Which, as does your pseudonym, leads me to believe you’re of Eastern European ancestry. If I’m right then I’d say that you of all people should appreciate the privileges you so eagerly share with us. Not the least of them being the opportunity of posting here freely. In liberty. Without fear of harassment, prosecution or worse.

     And you know, Mr. Dejan, we like it that way. It’s been that way for quite a while now because we made it so and we’d like to keep it that way too. Being able to provide you with a platform to bore us with your rantings and your assuming little insults. It’s what most of us are all about and will stand for if need be. And whine, scream and yell about as well. Whether that meets your approval or not.

     I’m not one to dishonour myself by shoving some sort of halfwitted lesson for life on your plate in conclusion, but I certainly do wish you an extraordinary time on this earth likewise, sir.

    • @Dejan: Really? So by reading one post you think it is safe to judge ánd convict? You must be an extraordinairy person to be able to do that like this. I’d like to visit you and meet, that would be easy ofcourse, because you did leave credentials, like Ben said already. Did it occur to you that I myself might be someone from a social status where speaking your mind freely amounts in a lot of irreversable trouble?

     So, to the point, would you please honor me and specify exactly where I am wrong in my statements? Just to show people you are indeed the one with all the knowledge, who is in the position to mark people down, like your name suggests?

  • Heel goed verwoord. Ben het met je eens

 61. Islam is een achterlijke godsdienst; homo ’s en vrouwen worden gediscrimineerd dat staat ook in het heilige boek. Godsdienst is hersenspoeling en dat gaat er in één generatie niet uit.
  Voor degenen die hun hoop hebben gevestigd op integratie:
  kijk naar de Turken in Nederland, die staan in meerderheid achter Erdohan een van de grootste criminelen van deze tijd. Dat komt omdat er parallelle samenlevingen aan het ontstaan zijn!

  • Your argues are pathetic. Read a bit more. Your God is TV. Convert.And i do suggest start thinking…on your own. Sit against the wall close your eyes and think. Maybe it’ll help you. Have a great life mr. Anonimous. You have no even courage to present yourself you had to hide under anonymous. I feel sorry for you.

 62. Ik noem maar één naam: Nostradamus. Hij heeft dit lag geleden al voorspeld. Zij het wat eerder.

 63. dank, enorm veel dank dat je mijn woorden zo mooi vertaald hebt! In het land der blinden is eenoog koning. Wat een enorm trieste wereld wordt dit! ! En de realiteitszin is ver te zoeken, welkom met taarten, kappers en ontvangstcomités, de mensen die straks begrijpen dat zij momenteel de nsb-ers onder het volk zijn. Bang, ja bang, maar niet angstig gemaakt door mijnheer Wilders of de media, maar bang door wat er gebeurd!

 64. volgens mij is een soort ” europa zuivering a la links.” Het is zo simpel ,in europa wonen al veel moslims ,2-de 3-de generaties die niet integreren ,criminaliteit,werkloosheid,profiteurs noem maar op.
  Hoe krijg je die lui weg zonder dat je een tik op je vinger krijgt?
  Simpel: nog meer uitnodigen en daarmee autochtone groepen provoceren/opjutten tot opstand/ massal rechts stemmen/of het ergste een burgeoorlog beginnen. tegen moslims(en niet alleen tegen syrie vluchtelingen).
  Dan ben je van alle moslims af zonder de schuld te krijgen,want jij was zogenaamd een linkse gutmensch.

  • Dit denk ik dus ook, de nazies die de EU opgericht hebben hebben dit verzonnen, hoe krijg je extreem rechts aan de macht? Zo dus, heel erg slim en heel doordacht…. De knuppel in het hoenderhok gooien noemen ze dat, bedankt lieve linkse mensen, jullie gaan extreem rechts aan de macht helpen. Wilders wordt de grootste partij, en waarom? Precies, grenzen open, laat maar een zooitje uitschot binnenkomen en afwachten….

 65. Helemaal gelijk. Jammer dat het zo lang duurt voordat men wakker wordt. 30 jaar geleden had je dit al aan kunnen zien komen. Er zijn signalen genoeg dat we de verkeerde vluchtelingen naar binnen halen en dit gaat ten koste van de echte vluchtelingen en op termijn gaat dit ten koste van ons hele land. Welke gek plaatst 700 asielzoekers in een dorpje van 140 inwoners? Dan vraag je je toch af waar men mee bezig is.
  Snel actie ondernemen is zeer belangrijk en gewenst. Ik hoop dat deze signalen in Den Haag serieus genomen worden.

 66. Iedere maatschappelijke verandering gaat gepaard met een positieve en negatieve reflexreactie. Dit is de eerste ondoordachte reactie die gebaseerd is op angst. In de meeste gevallen is angst een slechte raadgever. Wat Duitsland een beetje beter doorheeft is dat het de voornamelijk goed opgeleide syriers zijn die men nodig heeft. Zeker als men een beetje de europese demografische gegevens erbij haalt.

  Nederlanders die zich een beetje los kunnen koppelen van emoties, aannames en politici die negatieve reflexreacties exploiteren voor hun eigen carrière; zien gelijk dat de gevolgen op het korte en lange termijn positief zijn voor het land dat de asielzoekers ontvangt. Hogere lonen, meer werkgelegenheid, betere dienstverlening voor IEDEREEN. Dat zijn de feiten, welke te vinden zijn in ieder onderzoek.

  Vandaag zijn het de syriers, paar jaar geleden de marrokanen. Echter, dezelfde reactie vond ook plaats bij de introductie van de magnetron, de auto en bij de afschaffing van het palingtrekken. De vraag die je jezelf beter kan stellen is, ook al ben je tegen of voor de asielzoekers: is mijn mening geïnformeerd en gebaseerd op feiten óf ben ik de enige die het publieke geheim niet doorheeft dat men me ziet als de dorpsgek.

  • Beste Aap in de mouw, natuurlijk hebben wij te kampen met de problemen die jij schetst, maar de demagogische manier waarop deze oplossing wordt gebracht is waar ik problemen mee heb.
   Het zou prachtig zijn wanneer al deze mensen integreren en bijdragen aan de maatschappij, maar zeker ben ik daar allerminst van. Vooral de wetenschap dat er vele radicale mensen zijn binnen het moslimgeloof, hetgeen in het Katholieke geloof een paar eeuwen geleden ook het geval was, maakt voor mij duidelijk dat er wel sprake van demagogie móet zijn bij de heren politici.

   Ik ben zeker niet tegen het helpen van oorlogsslachtoffers, maar wel tegen het ongecontroleerde karakter van de hele “organisatie” die nu om de vluchtelingen heen hangt. Zoals Wilders zei en wat nu blijkt: wij kunnen deze stroom niet aan en zonder controle creëer je chaos.

 67. Wat zou de schrijver van dit stuk doen als hij in Syrië geboren was? Standvastig tussen al het geweld en gevaar blijven wonen terwijl steeds meer mensen om je heen omkomen?

  • Waarschijnlijk zou de schrijver van dit stuk respectvol en dankbaar zijn wanneer hij de eerste grens in EU bereikt.

  • Floris het zit zo het is daar oorlog (zeggen ze) tuurlijk zijn het ook mensen, mensen die vluchten om ergens anders ook oorlog te gaan voeren, wees eerlijk voel jij je veilig tussen deze mensen, wat zou jij zeggen als je dochter of zoon binnenkort met zo’n iemand thuis komt en er mee trouw, ik denk dat je dan anders piept.

 68. Kan je dit ook ondersteunen met bronnen of vind je het leuk om zelf dingen te verzinnen?

  Het zijn mensen zoals jij waar ik me voor schaam. Ik stel voor dat je eens wat wetenschappelijke artikelen over dit onderwerp gaat lezen zodat je een beter beeld krijgt van wat er nu echt aan de hand is.

 69. Gevaar, angst, geweld……ik wil ze niet allemaal naar de kwade kant schuiven maar valt het dan niemand op dan de migranten die de grens oversteken voornamelijk mannen zijn ?
  Waar.zijn de vrouwen en.kinderen in hun vele aantallen.
  Waarom vluchten.ze allemaal richting Nederland, Duitsland en.België ? Omdat hier de levensbehoeften gewoon top zijn, of wacht…..het waren vluchtelingen. Zou ik als vluchtelingen niet blij zijn als ik al aan de andere, veilige kant van de grens zou staan ???
  De IS zou geen strijders tussen de vluchtelingen hebben gehad, zijn we dan allemaal zo dom ? De IS is veel beter voorbereid dan.Europa denk. Hoe kan je Europa overmeesteren ? Juist door vanuit het veld van.de tegenstander aan.te vallen, je bent er tenslotte al.
  Natuurlijk zitten tussen de migranten ook mensen die daadwerkelijk op de vlucht zijn, maar ik denk dat als je die apart.Zou kunnen houden dan je op de helft uit komt.
  Heel Europa in Shock over een foto van een 3 jarig jongetje wat te strand is aangespoeld. Ja mij raakte dat ook diep maar kijk eens op internet, foto’s van christenen die opgehangen zijn, waaronder ook kinderen, is de.moslimlanden. bekommert zich niemand hierover of wat.
  Het is allemaal zo zielig Word er beweerd maar vergeten één belangrijk detail: het is een heel andere cultuur waarin de.migranten leven. Een cultuur waar vrouwen voorwerpen zijn. Waar ouwen in boerka of sluier moeten.lopen zodat andere mannen niet van.haar schoonheid mogen genieten. Die mannen komen nu naar een cultuur waar vrouwen in bikini lopen en waar je voor diefstal een waarschuwing krijgt.
  1+1=2 waar dit uiteindelijk heen gaat

 70. Woooow! Al die kinderhoofdjes op een spies! En die uitstekende bronnen die je aanlevert. Poeh! Hoe durven die smeerlappen voedsel te vragen? Of onderdak???? Man, man, man, wat een bizarre wereld. Zomaar gratis en voor niks hulp verlenen aan mensen. Het einde is nabij.

  Terwijl de arme schrijver het zo allemachtig zwaar heeft. Hij wordt op de foto gezet terwijl hij naar een voetbalwedstrijd gaat! HALLO, MISSCHIEN ZIT ZIJN HAAR NET DIE DAG NIET GOED, HOU JE DAAR WEL EVEN REKENING MEE???

  Hoge hypotheeklasten? VUILE BUITENLANDERS! Hoog eigen risico??? VIEZE VUILE BUITENLANDERS! Toeristenbelasting??? EHHRMAGERRDD BUITENLANDERS!

 71. Helemaal mee eens. Ik heb zelf drie jaar geleden ervoor gekozen Nederland te verlaten en het doet mij verdriet te zien wat er allemaal gaande is. Ik hoop dat mijn vlucht niet gecanceld wordt met de kerst voor mijn familie bezoek vanwege een negatief reis advies. (Grapje.. Maar toch een kern van waarheid?) Succes Nederland! Ik hoop dat er ooit een moment komt waarbij ik graag terug zal keren.

 72. Het probleem is, dat iedereen met een eigen mening én een grote mond, op verkiezingsdagen verstek laat gaan.
  Dit blijkt toch nét iets te veel moeite te zijn.
  Of je nou pro- of anti Wilders, vluchteling, asielzoeker, regering of goudzoeker bent, je hebt het zelf inde hand.

  • Stemmen heb geen zin echt niet, als PVV 1 zetel meer heb dan de andere dan wordt deze doorgeschoven naar CDA of nietig verklaart, kijk nou eens jaren terug CP en onze Pim Fortuin hebben die het gered, NEE omdat de regering CP buiten spel heb gezet, Pim Fortuin heb laten vermoorden, en wat komt hierna?????

 73. Pff, wel een beetje gênant… Honderden jaren beschaving in Europa… Als je de moord op 6 miljoen joden beschaafd wil noemen… En zo’n eerste wereldoorlog was ook heel beschaafd. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Er gebeuren zeker enge dingen in Europa. Die Syrische kinderbruidjes zijn daar zeker een voorbeeld van. Wat dat betreft past dat helaas prima in onze ‘ beschaving’ waar zelfs de Rooms-Katholieke kerk zich schuldig heeft gemaakt aan kindermisbruik. Maar het ergste vind ik nog wel het gemak waarmee het leed wordt beperkt tot onze portemonnee en de aanname dat vluchtelingen pedofielen, oorlogscriminelen en Jihadisten zijn. Dan moeten we ze inderdaad allemaal maar lekker laten onthoofden daaro in dat verre midden oosten. Want militaire hulp geven of ontwikkelingshulp geven dat kost ook geld! En dat geld moet hier naar de zieken en naar de ouderen. Tja, dan moeten de grenzen maar dicht en de gulden weer terug! Kunnen we hier lekker de kop in het zand steken en weer in de file staan voor de grenzen (en dan maar hopen dat dat geen negatieve gevolgen heeft op onze economische welvaart, maar ach, dan geven we toch gewoon de overheid weer de schuld…). Lekker Geert gaan stemmen

 74. Goed verwoord man.. We gaan allemaal naar de klote!!! :/ Kwestie van tijd.

 75. alberdina diana brouwer

  Nu sommige dingen kloppen anderen niet en je kunt door dit dan je frustraties over het algeheel kwijt maar moet je ook Angst zaaien onder mensen die niet beide kanen kennen. Geert Wilders mag dan groeien hij zal nooit alleen heerser worden en dat we niet zaken terug kunnen draaien nou sommige wel ligt aan hoe je er zelf tegen over staat je betaald ook in andere plaatsen in Nederland toeristen belasting als je een nacht logeert in hotel in bv Amsterdam. Dan dienen alle bewoners te gaan stemmen dan krijg je een realistisch en eerlijke regering naar ieders zin. De oorlogen gaan altijd om geloof en geld. Ben het ook niet eens met de kind bruidjes en vind ook niet echt okay dat er zoveel manen gevlucht zijn zonder vrouw en kinderen en zo zijn er nog wel wat zaken. Dus in bepaalde opzichten geef ik je gelijk andere niet en je mag van mij rustig stemmen op de PVV denk dat je alleen het niet red dat hij echt niet aan de macht komt en ook niet alleen heerser en mocht dat gebeuren ga ik denk ik zelf vluchten naar en ander land denk aan België net als in dat liedje van eerder Waar kan ik heen

  • Je heb gelijk Geert Wilders zal NOOIT aan de macht komen omdat hij een eerlijk mens is, oke niet in alles maar wel voor 99% , en als zou hij heerser worden dan zou het hem niet lukken om alles terug te draaien omdat je ze toch Europa niet meer uit krijgt, de meeste zijn teoristen geen vluchteling, ik ben niet gelovig maar lees maar eens goed de bijbel dan kom je wel achter de waarheid.

 76. Niet ieder mens is slecht en handelt vanuit het slechte of vanuit egoïsme. Ik geloof zeker dat vele van de vluchtelingen geen andere keus hadden. Maar…..zij zijn gast bij ons en als gast behoor je je te gedragen. Het kan niet zo zijn dat wij ons moeten aanpassen aan hen. We kunnen natuurlijk wel rekening houden met hun normen en waarden, maar zij zullen vooral rekening moeten houden met onze regels.

  Ik zou graag zien dat er regels worden opgesteld waaraan deze mensen voldoen en dat bij overtreden van deze regels de mensen worden bestraft. En dat zelfs bij meerder overtredingen wij het recht hebben hen het land uit te sturen. Dat zou veel meer rust geven aan de kant van ons en zij weten waar ze aan toe zijn. Duidelijkheid en regels zijn noodzakelijk om problemen te voorkomen!

  • STOP toch met deze onzin, dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn teoristen, waarom laten ze vrouw en kinderen achter denk je wel na, luistert je nooit geen nieuws, ik denk dat je van gedachte veranderd als ze de Benelux over nemen of heel Europa.

 77. Voor iedereen even dit, al zouden alle Nederlanders op Wilders stemmen hij zal NOOIT winnen omdat er te veel emigranten zijn, te veel vluchtelingen zijn die ook gelijk mogen stemmen dus PVDA en CDA blijven toch de grootste. En emigreren naar een ander land help ook niet want ook daar komen ze binnenkort als vluchteling binnen. Ik zelf stem al vanaf het begin op partijnen als en CP en PVV ik heb geen hekel aan emigranten zolang ze zich maar aanpassen en hun handen laten gaan en niet om te moorden, roven of verkrachten, die vluchtelingen zijn monsters die hadden NOOIT Europa mogen bereiken, ze worden nu op handen gedragen, er worden al borden gemaakt WEES WELKOM, zei krijgen alles wat ze willen en wij als Nederlander moeten overal op wachten en voor betalen… WANNEER HOU DIT OP? Ik luistert veel naar het nieuws en wat hoor je ze gaan elkaar te lijf met messen en stokken, ik weet zeker dat het hier niet bij blijft, binnenkort lopen ze allemaal met een geweer of pistool, voor mijn GRENZEN DICHT en OPROTTEN met dat ongedierte zoals ze heen zijn gekomen krijgen ze van mijn een GRATIS ticket terug dan laat ik het vliegtuig wel uit de lucht schieten om er zeker van te zijn dat hun NOOIT meer terug komen. voor mijn 1 partij PVV

 78. een ding is duidelijk:
  dit land gaat ten onder, de sociale voorzieningen kunnen deze aantallen trekkers niet dragen,
  voorbeeld: van de Somaliërs destijds opgevangen in dit land, heeft 70 procent een uitkering..
  de ruif wordt in snel tempo leeggevreten.

 79. Onze Christelijke naastenliefde zal echt niet op dezelfde wijze benaderd worden door velen die hier komen met alleen hun ideolgie om van Europa een Moslim staat te maken..Dan heb ik het niet over de echte vluchtelingen, welke opgevangen worden, maar hen die er bij zijn om ons op te knopen omdat we geen zelfde ideologie nastreven..

 80. v.w.b het geschrevene, het lijkt wat popiejopie maar de kern klopt wel. Als ik reacties lees, ” we moeten ons eens meer verdiepen in de Islam ” Of ” honderd jaar geleden deden wij hetzelfde ” is ook een vorm van gespeelde intelligentie die is berust op politieke correctheid. Feit is dat wij te maken hebben met moordpartijen, feit is dat er in Keulen is verkracht door een groep Syrische vluchtelingen, feit is dat dezelfdegroep ook in Frankrijk, Oostenrijk Engeland, Belgie en natuurlijk Duitsland zich volgens onze wet crimineel gedraagt en hiermee wegkomt door de algehele politieke correctheid die wetoverschreidend is. De landen van het voormalig Joegoslavie staan geen vluchtelingen toe, en doen dus niet mee met de éénzijdige afspraak van Merkel. Om dit de omschrijven als oneerlijk geeft meer aan van domheid dan van algemene kennis, immers zijn het deze landen die al jaren geleden hebben moeten “dealen” met het de islamitische stoomwals, die ook daar probeerde de mensen te bekeren. Kortom wij zouden beter moeten luisteren naar diegene die dit al hebben meegemaakt. We zijn te laat om het tij te keren, wat we nu moeten doen is idd de vluchtelingenstroom stoppen, niet door grote opvangmogelijkheden te faciliteren wat gewoon weer eens een stiekeme en oneerlijke benadering is van de politiek, om de vluchtelingen te ontmoedigen….welja, leg het initiatief maar bij hen. Nee, gewoon niet meer toelaten…….dat is een eerlijk en duidelijk standpunt. De politiek zou dan ook doortastender kunnen zijn over het dubbele paspoort verhaal. Of je wordt Nederlander, of je blijft je islamitische staat van herkomst trouw. Want ook door deze weer slappe politieke correctheid zullen veel mensen een soort achterdeur hebben om aan de Nederlandse wet te ontkomen. En als we dan toch eerlijk zijn….wanneer komt er aan het uithuwelijken van kinderen een eind ? Nog steeds worden er meisjes/kinderen uitgehuwelijkt aan mannen die de leeftijd van volwassenheid ruim hebben overschreden, wat moet een kerel met een meisje van 9 jaar? Waarom blijven wij dit onrecht toestaan…….zie weer politieke correctheid. Maar het blijft dat de Islamtollerantie bij de dames en heren in den Haag belangrijker zijn dan het handhaven van onze grondwet. En daarmee is de politieke elite wettelijk in overtreding, en zou voor de rechter gesleept moeten worden………………………………………………………………………………………

 81. EU en Turkije probleem!

  Terwijl de waarden van onze westerse democratie en de betekenis van de Turkse cultuur nog steeds tegenover elkaar staan, wilt dit land zonder enkele hervorming onmiddellijk lid worden bij EU? Wie begrijpt de waanzin niet? De mogelijke toetreding van Turken tot de EU heeft aanzienlijke geestelijke, politieke en territoriale impact, omdat de islam aanspraak maakt op heel Europa.

  Jihadisten willen straks alles opleggen als 80 Miljoen agressieve Turken zonder visum Europa binnendringen…!
  Schande dat we daar nog mee zaken doen met Turkije!? De mensenrechten die continue worden getreden met voeten!
  Veel Europese politici, falende oude garde verraadt eigen bevolking! Nieuwe verdrag tussen Turkije en EU is een nieuwe val voor de Europese volkeren! De overheid laat zich door deze Islamisten gewoon bedriegen. En wij moeten straks nog miljoenen turken opnemen!
  Zodra de moslimbevolking in dit land, dat zo dom is geweest islamitische immigranten in grote getale op te nemen, een kritische omvang bereikt, beginnen zich zichtbare veranderingen te ontwikkelen. Complete wijken in westerse steden worden plaatsen waar wanneer men zich niet aan de islamitische kledingvoorschriften houd, wordt uitgescholden, aangevallen of verkracht. Geleidelijk begint zelfs de politie dergelijke gebieden te mijden, omdat elke arrestatie van een moslim crimineel Jihadist kan uitmonden in felle tegenstand en rellen – vaak goedgekeurd door de liberale linkse media vanwege “religieuze discriminatie” en “racisme.” Meer en meer vrouwen beginnen de burka of sluier te dragen. In dit stadium neemt de vraag naar moskeeën toe, die als centra van macht dienen en als symbolen voor de islamitische overwinning. Wanneer uiteindelijk het volk door politici en media vertrouwd is gemaakt met de vereiste islamitische ‘vroomheden’, beginnen moslims hun recht op te eisen voor meer afscheidingen in openbare voorzieningen, op werkplekken, op scholen, hoge scholen en universiteiten.
  Een moslim immigrant zou niet mogen integreren in een westerse samenleving maar als zijn verblijf afhangt van een bepaalde mate van integratie, dan is het tijdelijk toegestaan zolang de onderwerping en islamisering van het gastland nog geen feit is.

  In Europa wordt de immigratie van niet westerse, islamitische massa gesteund en op veel beleidsterreinen begunstigd. Gevestigde elite heeft grote belangen bij de anti- Europese Moslims: naar schatting 62 miljoen, veel stemmen dus! Door dat het om een behoorlijk grote groep van islamieten gaat, onderwerpen veel politici zich aan de primitieve woestijnrovers. 
  Jihadisten van Turkije, Syrië, Irak, libie, Mali, Irak, Soedan, Somalië, Afghanistan etc..krijgen logistieke steun van Turkije en andere golfstaten.

  Het is overigens een schande dat de bestuurders van EU mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast voor de agressieve massa…
   
  In Europese steden hebben de bestuurders mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen die Turkije graag wilde hebben!! 
  Deze corrupte politici zijn dus politiek actief, maar niet voor eigen land. Ze werken voor de vijandige mogendheden…Zolang Europese bestuurders via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, komen er nog miljoenen bij!
  Turkse Jihad (verovering van Europa) is gevaarlijker dan de ISIS Jihad!
  Het Turkse Diyanet controleert in Europa wonende Turkse moslims. De imams, islamitische strijders worden door Diyanet in Turkije geselecteerd en hierheen gestuurd. Turkije propageert zijn eigen Islam:Deze islam is de meest gewelddadige en dwingende cult uit de geschiedenis… zie Ottomaanse tijdperk! Dood degenen die het mohammedanisme verlaten of vermoord diegene die als moslim werden geboren maar de cult niet willen volgen, is een belangrijk onderdeel van de islam. Mohammed moest dus zijn macht handhaven door diegene te vermoorden die zijn geloof niet wilden volgen. Dit is één methode om totalitaire controle uit te oefenen. Geen andere interpretatie van de islamitische geschiedenis kan een andere conclusie onthullen.

  Het is een verregaande controle via Turkse wetgeving. De essentie is dat de westerse waarden en de turkse islamitische waarden onverenigbaar zijn! 
  Democratie, vrouwenrechten, gelijkwaardigheid van religies, recht van vrije meningsuiting zijn de peilpunten! 
  Gescheiden loketten, stoelenrijtjes voor vrouwen en verplichte hoofddoeken zijn de kleine pasjes die gemaakt worden om de islam vaste voet te geven in het maatschappelijke leven. 
  Alle verworvenheden en inzichten worden door de islamaanhangers in meerdere of mindere mate opnieuw ter discussie gesteld, alsof we de onze die niet in volle overtuiging ons eigen gemaakt hebben in het Westen. Alsof we erop zitten te verwachten op verbeteringen voorgesteld door de Islamaanhangers! De corrupte politieke elites van de westerse landen vinden dit zelfs goed. Enthousiast Allah Akbar! geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van ongelovigen in laten zien dat de Moslim Jeugd in Europa in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne. Het voornaamste element van de Turkse strijd tegen het Westen bestaat uit demografische oorlogsvoering met de volgende elementen: migratie en de vorming van geïsoleerde moslimgemeenschappen in EU landen…

  MIGRATIE EN GELOOF ALS DEKMANTEL!

  Krijgsheer Mohammed maakte duidelijk dat migratie een religieus gebod is. De reden hiervoor is simpel: hoe meer moslims naar het Westen komen, hoe meer mogelijkheden om in organisaties te infiltreren en hoe meer soldaten van de jihad zich zullen gelden wanneer het moment daar is, met het uiteindelijke doel de overwinning voor de islam.
  Migreren is een voorbereidende fase voor de jihad, en Mohammed zei hierover het volgende;
  Ik verplicht u waarmee Allah mij heeft verplicht; je aansluiten, gehoorzamen, plicht vervullen, emigreren en jihad voeren omwille van Allah.
  Migratie is de opstap naar Jihad: in landen waar moslims met oorlogsvoering de sharia niet dwingend kan opleggen, daar wordt gebruik/misbruik gemaakt van migratie.
  Migratie en/of Jihad [strijden] moeten leiden tot hetzelfde doel: islam in Egypte, Palestina en Iran werden met het zwaard veroverd, terwijl Indonesië, Maleisië, Centraal Azië en delen van India dankzij migratie werden geïslamiseerd.
  Migratie is slechts een verkapte verovering en het zal pas eindigen wanneer de hele wereld is veroverd.
  Het is dus niet bizar dat de Turkse islamieten die extreem tegen de waarden en normen van Europa zijn, ten koste van alles een EU lidmaatschap eisen..
  Afpersen en chanteren om lid te worden!! Moslim migratie is een overgangsperiode waarin de ontvangende samenleving wordt voorbereid te transformeren van een open samenleving naar een islamitische samenleving met slaven van Allah, met een staat gebaseerd op islamitische principes.

  EU+Turkije verdrag is een grote val!

  Het is pure grootheidswaanzin miljoenen Turken daartoe uit te nodigen..Uit meest islamitische landen stromen nog honderden miljoenen ongeschoolde migranten en zogenaamde asielzoekers, voor wie hier geen werk was, naar ons uitkeringsparadijs. Turken willen in Europa hun infrastructuur verder verbreiden en van daaruit wordt de omringende bevolking verdreven!
  188.665.000 Islamitische inwoners van Pakistan, waarvan de helft via Turkije naar afvallige Europa wilt..!
  Ook uit Pakistan begint het aantal moslims naar Europa fors toe te nemen. Pakistaanse migranten komen vooral via de overwegend islamitische land als Turkije binnen.. Veel Pakistaanse moslims krijgen deze kans om te ontsnappen aan armoede en werkloosheid in hun eigen land. Van deze migranten zijn de 99% islamitisch.

  Migratie van moslims naar niet-islamitische gebieden, waar zij kernen vormen, die zich ongelooflijk snel uitbreiden.. Dit is de basis van islamitische demografische oorlogsvoering, die in koran en hadith in detail is uitgewerkt. Daardoor wordt immers de normale bevolkingsgroei verveelvoudigd. Zij mogen zich ook niet vermengen of vriendschappelijk omgaan met de omringende bevolking. Dan behoren zij tot de ongelovigen. Vanuit zo’n van de omgeving geïsoleerde voorpost wordt dan de omringende bevolking met geweld verdreven en ruimte gecreëerd voor verdere immigratie!
  Via gelegaliseerde (zonder visa) migratie door ook andere islamitische landen willen de Turken de Europese Gemeenschap, de restanten van Europese beschaving vernietigen. Daardoor zullen immers de allergrootste islamitische migratiestromen ooit naar het Westen ontstaan en wordt de Westerse samenleving en democratische rechtsorde voorgoed vernietigd.

  Volgens dit vijandelijke EU verdrag, naast de zwakke Syrische strijders, worden er dus doelbewust Turkse islamieten massaal binnengehaald!
  Turkse Islamitische leiders en hun handlangers in Europa maken weg vrij voor inbezitneming van Europa door de moslims! 
  De grote steden worden zeer binnenkort geheel overheerst door de islam. Op middellange termijn zal de islam een meerderheid vormen en hier een middeleeuwse islamitische wetgeving in kunnen voeren en het hele land met geweld overheersen. Burgeroorlogen zoals in Syrie en Irak zijn dan in Europa onvermijdelijk.
    

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden