sinterklaas

*** OPEN BRIEF AAN DE BURGEMEESTER VAN MEPPEL ***

*** OPEN BRIEF AAN DE BURGEMEESTER VAN MEPPEL ***
Geachte heer Westmaas, Beste Jan,

Allereerst wat feitelijkheden van de afgelopen tijd:

  • Politie in Enkhuizen bezoekt AZC-tegenstanders preventief thuis om ze duidelijk te maken dat hun vrije woord op Facebook minder vrij is dan ze dachten.
  • Politie Enschede legt huisbezoekjes af bij mensen van AZC-Alert, om ze er op te wijzen dat hun vrije woord op sociale media minder vrij is dan ze dachten.

Of ze wel goed beseffen dat ze onder een vergrootglas liggen.

Stasi

De fatsoenspolitie. De staatsveiligheidsdienst zo u wilt. Politieambtenaren die (in opdracht? of op eigen initiatief?) bij mensen thuis aankloppen om te zeggen dat wat zij op internet zeggen met haviksogen in de gaten wordt gehouden. Pure intimidatie. De burger hóéft een agent overigens niet te woord te staan als men hiervoor aanklopt. En al helemaal niet binnen te laten. Maar dit terzijde.

De anti-Zwarte-Pieten-beweging, ooit in gang gezet door een volwassen donkere kerel die zich luidkeels als een speenvarken moord en brand schreeuwend op de grond liet vallen tussen de zich doodgeschrokken kleutertjes, heeft al aangekondigd ook dit jaar de kinderen van Nederland de stuipen op het lijf te jagen en die te traumatiseren voor het leven door te gaan lopen rellen bij de intocht.

Kleuters

Volwassen mensen die te midden van kinderen gaan lopen rellen om hun gelijk te krijgen. Een gelijk dat door de rechter al is afgewezen. Drammen, stampvoeten, krijsen, schreeuwen, alles. Als waren zij kleuters inderdaad. „Dan weten die kinderen tenminste ook hoe erg de slavernij was!!1!! De pijn!! DE PIJN!!!“ – aldus die werkschuwe fopkunstenaar Quinsy Gario.

Kunt u ons zeggen hoeveel huisbezoekjes de politie al heeft afgelegd bij deze potentiële relschoppers? Of is dat niet nodig omdat zij zich georganiseerd hebben in een stichting? Ben je dan opeens een fatsoenlijke relschopper? Vorig jaar in Gouda liep het ook al uit de hand namelijk. De politie greep hard in. Terecht. Je gaat niet lopen rellen op een kinderfeest. Als je een probleem hebt met iets wat jij een symbool noemt van de slavernij en per se niet wil dat er dus zwarte mensen mee mogen doen aan het Sinterklaasfeest (oh gij racist!), voer je je strijd zo ver mogelijk bij kinderen vandaan. Schaam je.

Voetbalwet, nu!

Aan u, de burgemeester van Meppel, de taak om de voetbalwet hier op los te laten: óf je sluit potentiële relschoppers preventief op óf je legt ze een meldplicht op vanaf een uur voor de intocht tot een uur na de intocht. Teneinde verstoring van de openbare orde te voorkomen en de intocht ordentelijk en veilig voor iedereen te laten verlopen. Verzaakt u in dezen dan draagt u ook de volledige verantwoordelijkheid voor de gevolgen van uw nalatigheid.

Wij wensen u een plezierige intocht dit jaar, dat het maar een groot feest mag worden met vele blije kindergezichtjes!

Bitpull.nl

PS) Die relschoppers zeggen wel dat ze uit zijn op een vreedzaam protest maar zeggen demonstranten dat niet altijd? Zie ook vorige week, toen een verder vreedzame demonstratie van de Pegida-beweging door de hooligans van AntiFa en Internationale Socialisten zeer antidemocratisch en met bruut geweld werd verstoord.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden