World_on_fire

Geen terroristen in ons land? Dream on!

De wereld staat in brand. Het is oorlog. Wij komen hier niet meer bovenop. Het gaat verschrikkelijk uit de klauwen lopen. Dit zijn zomaar wat termen die de afgelopen dagen veelvuldig de revue passeren. Mensen zijn geschokt en vooral bang door de recente horrordaden in Parijs. We kunnen ook zeggen dat deze mensen eindelijk wakker zijn geworden en zien hoe het er echt voor staat. Voor zover ons land en de media dat toestaan.

Dead Souls

Parijs. Wat daar gebeurd is, is een verschrikking. Vele mensen zijn er om het leven gekomen, en waarvoor? Zij hebben het leven gelaten voor een hersenspinsel van een aantal personen die zich genoodzaakt vonden om via een reeks aanslagen hun doel kenbaar te maken. Wij noemen het ook wel schoften. Want als je dit voor welke godsdienst dan ook wil doen, dan spoor je niet. Dan ben je, zoals Antoine Leiris ze noemde, Dead Souls.

Onze immer geliefde AIVD zegt doodleuk dat er onder de grote stroom vluchtelingen geen terroristen zitten. Zij geven aan dat wij nog steeds veilig zijn. Zie hier het bewijs. Een aantal uurtjes rijden van ons kikkerlandje worden in een zeer drukke stad een hele hoop mensen doodgeschoten door wat terroristen, die wonder boven wonder tussen de stroom vluchtelingen zaten. Nee, diegenen die daar zaten, zaten niet in ons land. Dat heeft de AIVD erg goed, maar ach jee, surf eens op internet, en volg wellicht een Anonymous en je ziet dat zij het daar ook al niet bij het rechte einde hebben. Want ja, in tijden van oorlog moeten wij dus niet vertrouwen op onze leiders, maar op groeperingen die tenminste echte info hebben.

Niets aan de hand. Carry on!

Volgens De Heer Rutte zijn wij in staat van oorlog. Joh. Stoere taal Mark. Ik denk alleen dat de Nederlandse bevolking daar al een hele tijd achter was. Waarschijnlijk waren deze, over het algemeen PVV-roepers, het niet waard om naar te luisteren. Waarom zou je ook he? De mensen die PVV stemmen zijn namelijk niet interessant genoeg. Bijna de helft van de mensen die stemmen dus. Bestempeld als nobody’s. Dat, mensen, dat kan alleen in ons land.

Als we het nieuws en de kranten moeten geloven is er niks aan de hand in ons kikkerlandje. Alles gaat gewoon nog goed. De NOS zegt nog steeds niet dat we te maken hebben met jihadstrijders of moslimextremisten (let wel, voordat jullie ons weer racistisch noemen: jihadstrijders en moslimextremisten zijn iets anders als moslims die hun geloof op een waardige manier belijden).

Zolang wij nog te maken hebben met Moeder Theresa-types zoals Judith Sargentini die tenenkrommende tweets de wereld instuurt onder de noemer @judithineuropa zijn wij verloren. Mensen die de hele realiteit kwijt zijn staan aan het roer van onze samenleving, en wij vinden daar heel veel van, maar doen er geen reet aan. Vertrouwen blijven houden in de incapabelen die ons land naar de verdoemenis aan het helpen zijn. Lekker blijven doen totdat het te laat is.

Grootmuilerij

Save yourself mensen. Zoals op TPO.nl een mooi artikel stond een paar dagen geleden. De wereld staat in brand, en alhoewel wij nu nog ons leventje kunnen leiden zoals wij graag doen, gaat er echt wel het een en ander veranderen op niet al te lange termijn. Die staat van oorlog gaat ons de strot doorgedrukt worden en wij hebben geen klote te vertellen. Wij moeten daarin mee en voordat je het weet staan de hellhounds van IS of welke andere geschifte groepering dan ook bij ons te maaien op een gezellig pleintje. Want mensen, dat is wat ons staat te wachten met dit incapabele beleid. Een beleid dat wel een grote muil heeft (lees: Rutte en Timmerfrans met de MH17-crisis) maar als puntje bij paaltje komt, nog maar een duit in het zakje van de EU doet om toch nog lief gevonden te worden.

Wij zijn Nederland, en wij zijn helemaal niets. Ook al denken ze in Den Haag van wel.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden