image

Sylvana Simons is totaal de weg kwijt

Dit dus.
Sylvana Simons, die zich jarenlang steenrijk wist te hoereren op tv over de rug van de Nederlandse samenleving, háát Nederland.
Maar vooral Nederlanders.
Die haat uit ze openlijk. Hartstikke dikke prima, maar 1 vraag, Sylvana: what the fuck heb jij gedaan voor “jouw mensen” vóórdat Quinsy Gario en dat Bergmanmokkel er achter kwamen dat er geld zit in zogenaamd antiracisme? Heb je ooit ook maar 1 cent van je kapitaal besteed aan de acceptatie van de multiculturele samenleving? Ooit wat gedaan voor de minder bedeelden in Suriname? Nee he. Je doet liever mee aan Dancing with the Stars, om jouw merk levend te houden. Een show waarin je overigens zó stonk naar poep en zweet, dat er niemand naast je wilde zitten tijdens de lunchpauze in de tv kantine. Maar dit terzijde.
Jij hebt je schaapjes op het droge maar aangezien je een bounty van de bovenste plank bent (jij date geen gekleurde mannen he, alleen witmans?) en anderen (Gario en co.) jou lieten inzien dat je opeens zwart moest zijn, niet “Nederlander” zoals wij allemaal maar een “zwarte Nederlander” want dat levert street cred op bij je brothers en sisters, besluit je opeens om bij DWDD je hergevonden roots uit te dragen door in Surinaamse klederdracht op tv te verschijnen. Prachtige outfit maar je blijft een bounty. Een farizeeër vooral. Nep.

En dan nu deze move.
Wow.
Hebben we je slavenketting te strak aangedraaid misschien?
Collaboratie met een verlengstuk van De Turkse staat, collaboratie ook met een stel randfiguren die de deur open willen trappen naar een staat waarin de Kerk gaat bepalen hoe wij ons leven moeten leiden? Ben je dronken ofzo? De fuck zit er in dat grachtengordelwater van je?

Even ter herinnering: je was maar een presentatortje bij TMF. Een domme doos die clipjes aan elkaar praatte. Meer niet. Inhoudsloos. En dat ben je nog steeds.
Je hebt nooit iets gepresteerd. En nu denk je de wijsheid in pacht te hebben door je met politiek bezig te houden? Jij??!!?

Wat jij doet is de samenleving juist segregeren. Door mensen als jij krijg je hier straks diezelfde achterlijke Black lives matter-debielen die denken dat ze net een week geleden ontsnapt zijn van het VOC-schip.

Jij schopt onze samenleving 40, zoniet 50-80 jaar terug in de tijd. Wat een prestatie.
Je bent een schande voor deze samenleving.

1 reactie

  1. Wat een tyfuswijf is dat zeg. Laagste van onze samenleving. En nee, dat komt niet omdat ze zwart is. Maar omdat ze een parasiet is.

    DIE GENOCIDE IS ARMENIE HEB JE ZEKER GEEN MENING OVER HE KUT!?

    Pleurishoer.

Reageer

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden